Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητη φιλη.

Το ερωτημα που θετεις δεν ειναι δυνατο να απαντηθει με σαφηνεια διοτι δεν εχεις ορισει με κανενα τροπο την χρηση που θα εφαρμοσεις στον φορητο που ψαχνεις...

Δημοσ.

H επιλογη αυτη κ λαμβανοντας υποψη την τιμη , κρινεται ως εξαιρετικη. Προσοχη στο θεμα του λειτουργικου ομως. Συνοδευεται με διανομη linux. Αν δεν εισαι εξοικιωμενη (που μπορεις πολυ ευκολα) , ζητα με μια μικρη επιβαρυνση αν ειναι δυνατο να βαλεις windows 8.

Δημοσ.

πηρα το ιδιο για συγγενικο ηλικιωμενο προσωπο, απο αλλο ομως μαγαζι.

http://inkcenterkos.gr/default.aspx?p=11&l=Packard-Bell-ENTE11HC-B824G32-%2C-15.6''--NX.C1FET.012&id=000986

δεν ειχα προβλημα με το μαγαζι, ψωνισα πρωτη φορα. Μαζι με τα μεταφορικα και αντικαταβολη, πληρωσα 306 ευρω.

Παντως απο οπου ψωνισεις, αν δεν εισαι σιγουρη για το μαγαζι, προτιμησε να πληρωσεις κατι παραπανω και νε εξοφλησεις με αντικαταβολη.

Δημοσ.

ηταν η πρωτη φορα που ψωνισα και με μια παραγγελια δεν μπορω να το συστησω σαν μαγαζι. Προσωπικα εμενα μου πηγαν ολα μια χαρα και σε 3 μερες ειχα το λαπτοπ στα χερια μου.

Απλα να επαναλαβω την γνωμη μου, πως απο οπου αποφασισεις να ψωνισεις επελεξε σαν τροπο εξοφλησης την αντικαταβολη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...