katerinakipat Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 http://www.mrcheap.gr/notebooks/product-55816.html
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αγαπητη φιλη. Το ερωτημα που θετεις δεν ειναι δυνατο να απαντηθει με σαφηνεια διοτι δεν εχεις ορισει με κανενα τροπο την χρηση που θα εφαρμοσεις στον φορητο που ψαχνεις...
katerinakipat Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 ναι σωστα απο τ βιασύνη μου, ειναι για απλη χρηση ..εως πολυ απλη ιντερνετ και ετσι ...!
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 H επιλογη αυτη κ λαμβανοντας υποψη την τιμη , κρινεται ως εξαιρετικη. Προσοχη στο θεμα του λειτουργικου ομως. Συνοδευεται με διανομη linux. Αν δεν εισαι εξοικιωμενη (που μπορεις πολυ ευκολα) , ζητα με μια μικρη επιβαρυνση αν ειναι δυνατο να βαλεις windows 8.
katerinakipat Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εχω αυθεντικα τα windows τα 7 και μπορω να τα περασω...για τ καταστημα γνωτιζεις τπτ ?
iniohos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 πηρα το ιδιο για συγγενικο ηλικιωμενο προσωπο, απο αλλο ομως μαγαζι. http://inkcenterkos.gr/default.aspx?p=11&l=Packard-Bell-ENTE11HC-B824G32-%2C-15.6''--NX.C1FET.012&id=000986 δεν ειχα προβλημα με το μαγαζι, ψωνισα πρωτη φορα. Μαζι με τα μεταφορικα και αντικαταβολη, πληρωσα 306 ευρω. Παντως απο οπου ψωνισεις, αν δεν εισαι σιγουρη για το μαγαζι, προτιμησε να πληρωσεις κατι παραπανω και νε εξοφλησεις με αντικαταβολη.
katerinakipat Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 οποτε λες να το πάρω απο αυτό π πήρες και εσύ?
iniohos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ηταν η πρωτη φορα που ψωνισα και με μια παραγγελια δεν μπορω να το συστησω σαν μαγαζι. Προσωπικα εμενα μου πηγαν ολα μια χαρα και σε 3 μερες ειχα το λαπτοπ στα χερια μου. Απλα να επαναλαβω την γνωμη μου, πως απο οπου αποφασισεις να ψωνισεις επελεξε σαν τροπο εξοφλησης την αντικαταβολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα