Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτο το νετβοοκ http://www.lcs.it/pr...d9b3b8f4ba7271f και θελω να βαλω αλλη ραμ γιατι αυτη πεθανε, αλλα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να αγορασω οσον αφορα ποσοτητα mhz κλπ! Ελπιζω να βρουμε καποια λυση!

Ευχαριστω εκ των προτερων καλο ξημερωμα

Δημοσ.

Δεν εχει και μεγαλη σημασια, μιας και αν παρεις πχ 800αρες και αυτο θελει στα 667, θα τις ριξει αυτοματα στα 667.

Δημοσ.

Πιθανότατα κάνει, αλλά εγώ σε δύο netbook ως τώρα προτιμούσα να παίρνω μνήμες στα 667. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά νομίζω ότι το δικό σου παίρνει μνήμες στα 533, οπότε θα φοβόμουν μην τυχόν έχω τίποτα ασυμβατότητες. Αλλά μάλλον και οι 800άρες θα σου κάνουν.

Δημοσ.
Πιθανότατα κάνει' date=' αλλά εγώ σε δύο netbook ως τώρα προτιμούσα να παίρνω μνήμες στα 667. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά νομίζω ότι το δικό σου παίρνει μνήμες στα 533, οπότε θα φοβόμουν μην τυχόν έχω τίποτα ασυμβατότητες. Αλλά μάλλον και οι 800άρες θα σου κάνουν.[/quote']

Δηλαδή να παρω 667?

Δημοσ.

Αυτός ο atom υποστηρίζει FSB στα 533mHz, οπότε μπορείς να πάρεις μνήμες ή στα 533 ή στα 667. Το πιθανότερο είναι να παίζουν και οι 800άρες, απλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...