olympiakosgate7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Γι αυτο λεω κανονικες προπονησεις με προπονητη και γυμναστη. Απο την στιγμη που το θελουμε δεν εχουμε να χασουμε και τιποτα. Αλλα αποτι φαινεται θα παμε σε μια μικρη ομαδα στην οποια θα παιζουμε κι ολας γιατι αμα παμε στις γνωστες (και καλα) ομαδες θα τριβουμε παγκους.
brooks12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδια. Εγω και κατι φιλοι μου παιζουμε μπασκετ χωρις να ειμαστε σε καποιο συλλογο για διαφορους λογους και δεν θελουμε και να παμε. Ετσι σκεφτηκαμε να φτιαξουμε μια ομαδα με την οποια να γινονται κανονικες προπονησεις με προπονητη και οχι μονοι μας. Προεδρο εχουμε κατα 99% καθως και μερικα ατομα που ξερουμε θα ερθουν αν φτιαχτει. Για χορηγιες θα ψαξω εγω προσωπικα αν φτιαχτει η ομαδα. Ξερετε τι χαρτια πρεπει να γινουν για να δημιουργησουμε την ομαδα και να την κατεβασουμε στο τοπικο πρωταθλημα ??? Παιδια αν ξερετε παρακαλω βοηθηστε μας. :) Μενω Κορινθο αν σας βοηθαει. τι εκανες τελικα?την εφτιαξες την ομαδα?
bilakos10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τι εκανες τελικα?την εφτιαξες την ομαδα? Ναι,πήραν και το Final Four.
olympiakosgate7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Οχι, εμαθα οτι ειχε μεγαλη διαδικασια και πολλα εξοδα και δεν ασχοληθηκα καθολου.
brooks12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οχι, εμαθα οτι ειχε μεγαλη διαδικασια και πολλα εξοδα και δεν ασχοληθηκα καθολου κορινθο μενεις ?εγω φετος ανελαβα μια ομαδα,μια παρεα!αν σε ενδιαφερει,να ερθεις να παιξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα