Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα καιρό να ανοίξω το pc μου και παρατήρησα ότι το μοναδικό ανεμιστηράκι που έχω στο κουτί μου δεν λειτουργεί. Απλά κάηκε η μπορεί να προέρχεται από κάτι άλλο; Είναι επικίνδυνο να καεί κατι αλλο λόγω έλλειψης του fan?? ακούω προτάσεις για αγορά!!!

Δημοσ.

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για να δεις θερμοκρασίες και πες μας τι σου λέει... Σαφώς και είναι επικύνδυνο να καεί κάτι μιας και θα αναπτύσσονται αρκετά μεγάλες θερμοκρασίες χωρίς fan...

Δημοσ.

Τέτοια εποχή είναι επικίνδυνο ακόμα κ αν δούλευε.. για προτάσεις πρέπει να ξέρουμε το κουτί σου προτίμησε 12αρη αν τον δέχεται.

Δημοσ.

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για να δεις θερμοκρασίες και πες μας τι σου λέει... Σαφώς και είναι επικύνδυνο να καεί κάτι μιας και θα αναπτύσσονται αρκετά μεγάλες θερμοκρασίες χωρίς fan...

Οι θερμοκρασίες είναι:

AMD phenom x2 44 βαθμούς

HD 4850 49 βαθμούς

Σκληρος Δισκος 43 βαθμούς

αυτα κάνοντας απλά browsing

Τέτοια εποχή είναι επικίνδυνο ακόμα κ αν δούλευε.. για προτάσεις πρέπει να ξέρουμε το κουτί σου προτίμησε 12αρη αν τον δέχεται.

Είναι το Thermaltake mambo Black

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700284

Δημοσ.

Δυο τέτοιους έναν μπροστά In και έναν πίσω Out. http://www.eworld.co...ystem-Fan-120mm

Φίλε μου έχω αυτό το κουτί: http://www.eclipseco...code=CAA-PCG50B

Τώρα τελευταία(εννοώ και πριν το καλοκαίρι) ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία και θέλω να αλλάξω το ανεμηστιράκι... Μπορείς να ρίξεις λίγο μια ματιά και να μου πεις λίγο τι μπορώ να του βάλω;

Αν δεις το κουτί μου έχει μια τρύπα από πάνω και υποδοχές για 4 βίδες... Εκεί μπορώ να βάλω κάτι;

Δημοσ.

Φίλε μου έχω αυτό το κουτί: http://www.eclipseco...code=CAA-PCG50B

Τώρα τελευταία(εννοώ και πριν το καλοκαίρι) ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία και θέλω να αλλάξω το ανεμηστιράκι... Μπορείς να ρίξεις λίγο μια ματιά και να μου πεις λίγο τι μπορώ να του βάλω;

Αν δεις το κουτί μου έχει μια τρύπα από πάνω και υποδοχές για 4 βίδες... Εκεί μπορώ να βάλω κάτι;

Να το έχεις πεντακάθαρο αυτούς τους μήνες.Οι δικοί του ανεμιστήρες είναι αρκετοί αν θέλεις να προσθέσεις κάτι είναι μόνο στο πάτωμα με πατέντα..

Δημοσ.

Να το έχεις πεντακάθαρο αυτούς τους μήνες.Οι δικοί του ανεμιστήρες είναι αρκετοί αν θέλεις να προσθέσεις κάτι είναι μόνο στο πάτωμα με πατέντα..

Από πάνω στο σημείο αυτό δεν γίνεται τίποτα; Στο πάτωμα πως γίνεται και τι μπορώ να βάλω; Μου φτάνει ο επεξεργαστής του 85 βαθμούς και ανησυχώ... Ψύκτρα έχω αρκετά καλή, την είχα αγοράσει 30 ευρώ πριν 2 χρόνια... Μήπως πρέπει να αλλάξω θερμαντική πάστα;

Δημοσ.

Από πάνω στο σημείο αυτό δεν γίνεται τίποτα; Στο πάτωμα πως γίνεται και τι μπορώ να βάλω; Μου φτάνει ο επεξεργαστής του 85 βαθμούς και ανησυχώ... Ψύκτρα έχω αρκετά καλή, την είχα αγοράσει 30 ευρώ πριν 2 χρόνια... Μήπως πρέπει να αλλάξω θερμαντική πάστα;

Βαλε voltaren :P

περα απο την πλάκα η αλλαγη της παστας μονο καλο θα εκανε,

Δημοσ.

Βαλε voltaren :P

περα απο την πλάκα η αλλαγη της παστας μονο καλο θα εκανε,

Έχεις κάποια συγκεκριμένη να προτείνεις;

Δημοσ.

Είχα καιρό να ανοίξω το pc μου και παρατήρησα ότι το μοναδικό ανεμιστηράκι που έχω στο κουτί μου δεν λειτουργεί. Απλά κάηκε η μπορεί να προέρχεται από κάτι άλλο; Είναι επικίνδυνο να καεί κατι αλλο λόγω έλλειψης του fan?? ακούω προτάσεις για αγορά!!!

Μπορεί και να χει φρακάρει από σκόνες ή να θέλει λάδωμα. Αν το γυρίσεις με το χέρι στροφάρει λίγο μόνο του ή όχι?

• Like 1
Δημοσ.

Απ'ότι μπορώ να δώ, οι τρύπες που έχει το κουτί σου δεν ταιριάζουν ακριβώς για να μπεί ανεμιστήρας,

οπότε θα ανοίξεις νέες τρύπες ώστε να χωρέσεις (εάν υπάρχει αρκετός χώρος) έναν 120 mm ανεμιστήρα

(ή στην χειρότερη περίπτωση έναν 80 mm).

Ο ανεμιστήρας αυτός θα σε βοηθήσει αρκετά στο θέμα των θερμοκρασιών,

αρκεί να τον τοποθετήσεις έτσι ώστε να βγάζει το θερμό αέρα προς τα πάνω.

Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για το αν το άνοιγμα της γρίλιας είναι αρκετό,

ώστε να βγαίνει ανεμπόδιστα ο αέρας, οπότε ίσως θα χρειαζόταν να καταφύγεις σε άλλες μεθόδους....

Η αμέσως καλύτερη λύση είναι να αλλάξεις κουτί και να πας σε ένα full tower,

το οποίο θα σου έλυνε τα χέρια στην περίπτωση καθαρισμού, τοποθέτησης νέου hardware, θερμοκρασιών, κλπ.

Δημοσ.

Αυτά που πατάει ο δικός μου είναι στηρίγματα δίσκου... και χωρίς την γρίλια από κάτω θα βοηθήσει..

post-227308-0-87223300-1344269616_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορεί και να χει φρακάρει από σκόνες ή να θέλει λάδωμα. Αν το γυρίσεις με το χέρι στροφάρει λίγο μόνο του ή όχι?

Λίγο που πήγα να τον γυρίσω με το χέρι μου δεν έκανε τίποτα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε θέλει αλλαγή,και ο επάνω είναι σημαντικός γιατι βγάζει ολη την θερμοκρασία έξω από το κουτί.

Μην αμελήσεις τέτοιο θέμα τέτοια εποχή.

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...