Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Φίλε μου έχω αυτό το κουτί: http://www.eclipseco...code=CAA-PCG50B Τώρα τελευταία(εννοώ και πριν το καλοκαίρι) ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία και θέλω να αλλάξω το ανεμηστιράκι... Μπορείς να ρίξεις λίγο μια ματιά και να μου πεις λίγο τι μπορώ να του βάλω; Αν δεις το κουτί μου έχει μια τρύπα από πάνω και υποδοχές για 4 βίδες... Εκεί μπορώ να βάλω κάτι; Αν δοκίμαζες να βάλεις έναν 80mm με 2 πλαστικές βίδες που βάζουμε τα ανεμιστήρια ώστε αν έχει και λίγο απόκλιση πάλι θα είναι οκ η fan...δεν ξέρω έριξα μια ιδέα...
zarzonis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αν δοκίμαζες να βάλεις έναν 80mm με 2 πλαστικές βίδες που βάζουμε τα ανεμιστήρια ώστε αν έχει και λίγο απόκλιση πάλι θα είναι οκ η fan...δεν ξέρω έριξα μια ιδέα... Αγόρασα μια fan 80mm από το πλαίσιο γιατί μου χρωστούσαν κάτι λεφτά και ως τώρα πάει καλά... Για 3,90 που κάνει είναι αρκετά καλή...Λογικά θα κάνω και μια πατέντα με μια fan από κάτω και θα είμαι έτοιμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα