Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , σκεφτομαι να κανω 6 τα 4gb της ram σε αυτον τονLink.png Site: φορητό εχει την 4650 και οπως φαινεται στην εικονα παρακατω δεσμευει αρκετη μνημη ραμ απο το συστημα . Αν εβαζα αυτη τη ραμ των 4gb και εβγαζα τη μια 2αρα θα ηταν αρκετα καλυτερες οι επιδοσεις του ή λίγα πράγματα?

post-231295-0-16862800-1344267313_thumb.jpg

Δημοσ.

καποιος που να εχει κανει αντιστοιχη αναβαθμιση σε φορητο μπορει να μας πει εντυπωσεις?γιατι και εγω σκεφτομαι να κανω το ιδιο στο λαπτοπ μου

Δημοσ.

Εγω το έκανα πολύ προσφτα. Φυσικά είναι καλύτερες οι επιδόσεις του. Και σκεφτομαι να ΒΑΛΩ ΚΑΙ αλλη μια τεσσάρα να τις κάνω 8 giga.

Όταν ανοιγα το λαπτοπ πριν χωρις να κανω τιποτα μου εμφανιζε οτι τρωει περιπου 35% ραμ. Τωρα μου τρωει 20-25%.

Δημοσ.

Καλησπερα , σκεφτομαι να κανω 6 τα 4gb της ram σε αυτον τονLink.png Site: '>http://www.e-shop.gr...ER.900871'] φορητό εχει την 4650 και οπως φαινεται στην εικονα παρακατω δεσμευει αρκετη μνημη ραμ απο το συστημα . Αν εβαζα αυτη τη ραμ των 4gb και εβγαζα τη μια 2αρα θα ηταν αρκετα καλυτερες οι επιδοσεις του ή λίγα πράγματα?

εχεις ηδη 4gb... εισαι κομπλε! Αν θες να δεις ουσιαστική διαφορα ταχύτητας βάζεις SSD και τελειώνει η υποθεση εκει. Με μνημη θα ελεγα να μην ασχοληθεις γιατι υπερακλύπτει.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ανοιγει το λαπτοπ εχει δεσμευμενη το 40% και κατι της ηδη υπαρχουσας μνημης , οποτε σε κανα παιχνιδακι θα φτανει και στο φουλ λογικα. ο σκληρος καλα παει και ανοιγει γρηγορα το πισι στα 25-30δευτερα ειμαι στην επ εργ. εχει εναν στις 7200στροφες

Μπορειτε να μου πειτε που θα δω σε ποσα mhz τρεχουν οι μνημες , ειναι ddr3 και ή στα 1066 ή στα 1333 λογικα . που το βλεπουμε και αν ρυθμιζετε απο καπου . γιατι βλεπω και λιγη καθυστερηση στο browsing (σελιδες με πολλα γραφικα τις κολαει λιγο γτ δινει σημα σε συνδεδεμενο μονιτορ 1920χ1080 )

Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε που θα δω σε ποσα mhz τρεχουν οι μνημες , ειναι ddr3 και ή στα 1066 ή στα 1333 λογικα . που το βλεπουμε και αν ρυθμιζετε απο καπου

Χρησιμοποιησε το CPU-Z.

Να το ρυθμισεις, δεν ξερω αν γινεται μιας και μιλαμε για laptop.

Παντως μια αναβαθμιση RAM παντα ειναι ευπροσδεκτη, ακομα κι'αν δεν χρειαζεσαι τα extra GB, ειναι τοσο φθηνες οι DDR3, που την κανεις ευκολα. Στον δικο μου τουλαχιστον φορητο (της υπογραφης) που ειχε 4GB, την εκανα 8GB παρολο που δεν παιζω παιχνιδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιησε το CPU-Z.

Να το ρυθμισεις, δεν ξερω αν γινεται μιας και μιλαμε για laptop.

Παντως μια αναβαθμιση RAM παντα ειναι ευπροσδεκτη, ακομα κι'αν δεν χρειαζεσαι τα extra GB, ειναι τοσο φθηνες οι DDR3, που την κανεις ευκολα. Στον δικο μου τουλαχιστον φορητο (της υπογραφης) που ειχε 4GB, την εκανα 8GB παρολο που δεν παιζω παιχνιδια...

εβαλα το cpu-z και δειχνει χαμηλα τη συχνοτητα στις μνημες

??

post-231295-0-93315900-1344513348_thumb.jpg

Επεξ/σία από xrit86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...