Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα τη νέα προκήρυξη της ΑΣΠΑΙΤΕ και διάβασα ότι εκτος από το παράβολο τον 50 ευρώ που ήξερα από πέρσι τώρα θα πληρώνεις και 200 ευρώ για κάθε εξάμηνο!!!

Αυτό ισχύει και παλιά η το έβαλαν τώρα με την οικονομική κρίση ???

Δημοσ.

Που το είδες αυτό? Μήπως μιλάς για τα κανονικά εξάμηνα σπουδών ή για κάτι προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ κτλπ ? Υπάρχουν φήμες οτι θα μπούν δίδακτρα στους αιώνιους φοιτητές και θα είναι 200ευρώ/έτος, απόφαση δεν πήραν ακόμα, μόνο φημες.

Δημοσ.

Που το είδες αυτό? Μήπως μιλάς για τα κανονικά εξάμηνα σπουδών ή για κάτι προγράμματα ΕΠΕΑΕΚ κτλπ ? Υπάρχουν φήμες οτι θα μπούν δίδακτρα στους αιώνιους φοιτητές και θα είναι 200ευρώ/έτος, απόφαση δεν πήραν ακόμα, μόνο φημες.

Μιλάω για τα επιμορφωτικά προγράμματα που δίνουν διδακτική επάρκεια

Για δες εδώ

aspaite%20didaktra.PNG

Δημοσ.

παντα ισχυε αυτο

Ειχα την εντυπωση οτι ηταν δωρεαν :confused:

Θεωρειτε κατι σαν μεταπτυχιακο, γιατι εχει διδακτα ?

Δημοσ.

δεν θεωρειται μεταπτυχιακο.εχει διδακτρα,σε λιγα χρονια τα παντα θα εχουν διδακτρα.που ειναι το περιεργο;

Υποτιθεται οτι η παιδεια ειναι δωραεν ακομα...

Τεσπα ηθελα να κανω αιτηση αλλα τα οικονομικα μου ειναι χαλια, εδω πολλα μου φαινονται τα 50 ευρω παραβολο+16 που θελλει το βρετανικο συμβουλιο για επικυρωση του λοουερ.

Αφου εχει και διδακτα το ξεχναμε :mellow:

Δημοσ.

εγω εδωσα 10 ευρω για επικυρωση του προφισενσυ,5 για επικυρωση του πτυχιου των γαλλικων σε δικηγορο,50 για παραβολο και 3 για να το στειλω συστημενο.φακ δεμ.και με 36 μορια δεν ξερω αν θα ειμαι μεσα.

Δημοσ.

εγω εδωσα 10 ευρω για επικυρωση του προφισενσυ,5 για επικυρωση του πτυχιου των γαλλικων σε δικηγορο,50 για παραβολο και 3 για να το στειλω συστημενο.φακ δεμ.και με 36 μορια δεν ξερω αν θα ειμαι μεσα.

Eγω δεν εχω τοσα μορια εχω περιπου 30.Σου ευχομαι καλη επιτυχια :)

Τι πτυχιο εχεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...