Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειτε την άποψη σας για το ποια ειναι η καλύτερη προσφορά που έχετε δει ή έχετε προλάβει.Επειδή προσφορές της προκοπής δεν βλέπουμε πια.. είπα να ανοίξω ένα τοπικ για κουβέντα. αν δεν ειναι θεμιτό στο φορουμ ας διαγραφεί ή ας μεταφερθεί. Ακόμα επειδή οι προσφορές συνηθως επαναλαμβάνονται μπορεί να έχουμε μια ιδέα για το τι μπορεί να βγεί ξανά ως προσφορά.

Για να αρχίσω εγω θυμάμαι στο black fridays του αμαζον ειχα παρει μια καρέκλα μασαζ Homedics SBM-600H 24 λιρες και εδω ειχε 300 ευρω και μου την φεραν και σπίτι με κουριερ.

Δημοσ.

Ένα Western Digital Elements 1ΤΒ εξωτερικό σκληρό δίσκο από Electroworld. Τον πήρα 24 ευρώ ενώ στα μαγαζιά εκείνη τη περίοδο( πριν ένα χρόνο) τον πουλούσαν γύρω στα 80, τώρα κοστίζει 100(!!). Κανονικά είχα παραγγήλει έναν iomega αλλά επειδή είχαν τελειώσει, μου έδωσαν τον WD. Δεν με χάλασε :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παρει απο το καρφουρ πριν 2 χρονια αυτο στην καλυτερη προσφορα που εχω δει ποτε μαζι με επιπλο 50ε !!!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Χρόνια πριν σ'αγορά κινητού, οι παλιοί και μεγαλύτεροι θα θυμούνται τις δωροεπιταγές που έδιναν με την αγορά καινούργιου κινητού,

Λίγο πριν σταματήσει αυτό, είχα αγοράσει από το Ράδιο Κορασίδη ένα κινητό, λογική τιμή, που έπρεπε να το αγοράσω γιατί δεν είχα. Erickson, εκείνο το μικρό με το πορτάκι, δεν θυμάμαι το μοντέλο. Είχε δωροεπιταγή, πόσο ακριβώς δεν θυμάμαι, αλλά την χρησιμοποίησα για ν'αγοράσω έναν καταψύκτη. Είχα δώσει έξτρα από την τσέπη μου 10.000 δραχμές, οπότε πλήρωσα για ολόκληρο καταψύκτη 10.000 δραχμές (λίγο πριν έρθει το ευρώ).

Ακόμα δουλεύει ο καταψύκτης στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Ειχα παρει απο το καρφουρ πριν 2 χρονια αυτο στην καλυτερη προσφορα που εχω δει ποτε μαζι με επιπλο 50ε !!!!!!!!!!!!!!

50 ευρω με επιπλο;super!

Και την pizza με ένα ευρω θυμάμαι..όπως και κάτι τζάμπα σουβλάκια απλά με μια έγγραφη σε ένα τέτοιο site!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...