ennoeitai Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Έχει κι εδώ διάφορα για όποιον ενδιαφέρεται: The Official Fitness Thread 1
free@last Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ ήμουν μέχρι πέρσι την άνοιξη παχύσαρκος,έχοντας 122 κιλά βάρος ,με ύψος 1.80 όταν πήρα και το πρώτο μου smartphone.Περιεργαζόμενος τότε το market είχα βρει το noom weight loss ,πρόγραμμα αντίστοιχο του endomondo με τη διαφορά ότι προοριζόταν γι άτομα που ήθελαν να συνδιάσουν την άσκηση, με την απώλεια βάρους. Ξεκίνησα σιγά σιγά με περπάτημα μισής ώρας,μετρώντας χονδρικά την ενέργεια που έχανα σύμφωνα με το παραπάνω app,διάβασα 2-3 πραγματάκια σχετικά με την απώλεια βάρους και τη σωστή διατροφή ,υπολόγιζα τις θερμίδες που έπαιρνα ανά μέρα με το φαγητό μου και σταδιακά έφτιαξα ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που ταίριαζε στον οργανισμό μου,αποφεύγοντας λίπη,ζάχαρη και πολλούς υδατάνθρακες.Το ένα έφερνε το άλλο.Τα κιλά μειώνονταν ,το περπάτημα έγινε γρήγορο βάδισμα,μετά ελαφρύ τρεξιματάκι.. Ε,λοιπόν σήμερα έφτασα να είμαι 84 κιλά και τρέχω μιά ώρα την ημέρα,ενώ μισή ώρα περπατάω. Πλέον αναπνέω καλύτερα,έχω καλύτερη διάθεση,περισσότερη ενέργεια,κοιμάμαι καλύτερα,ελάττωσα και το κάπνισμα κατά πολύ. Καθόλου άσχημα για μένα. Κι όλα ξεκίνησαν από το κίνητρο που μου δωσε ένα app. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2012 από free@last 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα