Thunderman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 εντακει μ@@κια μου...αλλα τι να κανω τωρα να αυτοκτονησω? εδω μας εχουν φακελωσει ολους και χωρις να εχουμε ιντερνετ και μας πειραξε που εδωσα τα στοιχεια της ταυτοτητας? και να μην την εδινα παλι τα στοιχεια μου τα εχουν και τα δικα μου και τα δικα σου και ολων μας..και οχι στο facebook γενικα..ενταξει την εδωσα σε επισημη εταιρια και οχι σε κατι παρανομο Αγαπητέ φίλε Καλημέρα κάποιες φιλικές συμβουλές από εμένα (Αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ κάποιος να με διορθώσει): ΠΟΤΕ δεν δίνουμε προσωπικά μας στοιχεία και για κανέναν λόγω πουθενά (αν σου ζητηθεί από ΚΕΠ, ΔΟΥ, τράπεζα κλπ μόνο τότε και αυτές δεν θα σου πουν σαρώστε την ταυτότητα σας και στείλτε μας την με email θα πρέπει ο ίδιος να δώσεις το αντίγραφο). Στο facebook κάποια στιγμή λογικά θα σου ζητήθηκε να καταχωρήσεις αριθμό κινητού (εμένα μου είχε ζητηθεί και δεν με άφηνε να μπώ στον λογαριασμό μου δεν υπήρχε επιλογή παράκαμψης αφού πληκτρολόγησα τον αριθμό του κινητού μου και στάλθηκε ένας κωδικός με sms στο κινητό πληκτρολόγησα τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο και με έβαλε κανονικά στον λογαριασμό μου). Με τον παραπάνω τρόπο κατοχυρώνεις τον αριθμό του κινητού σου έτσι το faceboοk ξέρει ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο και σε περίπτωση χακαρίσματος η τεχνική υποστήρηξη του facebook λογικά θα έπρεπε να σου ζητήσει μόνο το αριθμό του κινητού σου ή κάποια φωτογραφία σου για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και όχι αστυνομική ταυτότητα. Προφανώς ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους καταστάσεις χρειάζεται ψυχραιμία αλλιώς οι κουταμάρες είναι αναπόφευκτες όπως και έγινε με την ταυτότητα (π.χ θα μπορούσες να στείλεις κάποια φωτογραφία σου ή το αριθμό του κινητού σου αν το είχες καταχωρήσει). ότι είμαστε φακελωμένοι είναι δεδομένο (άλλο όμως το αυτοφακέλωμα και άλλο το αναγκαστικό φακέλωμα από το κράτος) υπάρχουν κάποιες διαφορές. "και να μην την εδινα παλι τα στοιχεια μου τα εχουν και τα δικα μου και τα δικα σου και ολων μας..και οχι στο facebook γενικα.. " Τα στοιχεία μας δεν τα έχει ούτε το facebook ούτε ο zuckerberg ούτε κανένας πέρα απο τα Ελληνικά σύνορα (εκτός και αν όπως προανέφερα αυτοφακελοθούμε σε κάποια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το facebook) πως είναι δυνατόν να έχει κάποιος τα στοιχεία μας αν δεν τα δώσουμε απλόχερα εμείς οι ίδιοι; Φιλικά πάντα Thunderman
taslikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 εχθες εκει που μιλουσα με την κοπελια μου μεσω facebook..με πεταξε..και κλειδωθηκε..με λιγα λογια καποιος μπηκε και δεν φτανει αυτο αλλαξε και το email και τον κωδικο ο *%##^%...τελος παντων..μου κλειδωθηκε ο λογαριασμος για λογους ασφαλειας και μου ζητησανε να ανεβασω φωτογραφια την ταυτοτητα μου για να αναγωνρισουν οτι οντως ειμαι εγω...μου ζητησανε ενα ασφαλες email για να επικοινωνησουν μαζι μου και το εστειλα..και μου εβγαλε ενα πινακακι οτι καποιος θα το δει πολυ συντομα και θα επικοινωνησουν μαζι μου με email...εχει περασει ηδη μια ωρα απο τοτε..του εχει τυχει καποιου κατι τετοιο? του εχει αργησει να του ερθει email απο αυτους? ποσο να περιμενω? Εμένα μου είχε τύχει και στο παλιό email είχα ένα μήνυμα από την Facebook ότι το νέο email αλλαχθηκε πατήστε σε αυτόν το σύνδεσμο αν νομίζεται ότι είναι απάτη κάπως έτσι και σε πάει στην σελίδα που λες με την ταυτότητα όμως κάπου σου λέει ότι παραβλέψη... Κάτι τέτοιο πατάς σου λέει τον browser που είχες μπει παλιά σχεδόν όταν έφτιαξες το fb θα μπεις από αυτό το pc και θα περάσεις από ένα τεστ που έχει σχέση αν έχεις αυτόν φίλο... Αν σε έχουν κάνει tag σε αυτή την φότο.... Μπλα μπλα... Οπότε εάν έχεις πρόσβαση στο pc που σου λέει μπες από αυτόν στον σύνδεσμο που σου έχει στηλει η Facebook... Δοκιμασε και πες...
newtech Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 εντακει μ@@κια μου...αλλα τι να κανω τωρα να αυτοκτονησω? εδω μας εχουν φακελωσει ολους και χωρις να εχουμε ιντερνετ και μας πειραξε που εδωσα τα στοιχεια της ταυτοτητας? και να μην την εδινα παλι τα στοιχεια μου τα εχουν και τα δικα μου και τα δικα σου και ολων μας..και οχι στο facebook γενικα..ενταξει την εδωσα σε επισημη εταιρια και οχι σε κατι παρανομο Και σιγα στο φιναλε τα στοιχεια που εχει η ταυτοτητα που δεν μπορει να τα ξερει καποιος φιλος σου Φακελομενος και εσυ κ ολοι εδω και καιρο.. δεν τρεχει κατι. Αν δεν κανεις κατι παρανομο δεν εχεις να φοβιθεις και κατι Αγαπητέ φίλε Καλημέρα κάποιες φιλικές συμβουλές από εμένα (Αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ κάποιος να με διορθώσει): ΠΟΤΕ δεν δίνουμε προσωπικά μας στοιχεία και για κανέναν λόγω πουθενά (αν σου ζητηθεί από ΚΕΠ, ΔΟΥ, τράπεζα κλπ μόνο τότε και αυτές δεν θα σου πουν σαρώστε την ταυτότητα σας και στείλτε μας την με email θα πρέπει ο ίδιος να δώσεις το αντίγραφο). Στο facebook κάποια στιγμή λογικά θα σου ζητήθηκε να καταχωρήσεις αριθμό κινητού (εμένα μου είχε ζητηθεί και δεν με άφηνε να μπώ στον λογαριασμό μου δεν υπήρχε επιλογή παράκαμψης αφού πληκτρολόγησα τον αριθμό του κινητού μου και στάλθηκε ένας κωδικός με sms στο κινητό πληκτρολόγησα τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο και με έβαλε κανονικά στον λογαριασμό μου). Με τον παραπάνω τρόπο κατοχυρώνεις τον αριθμό του κινητού σου έτσι το faceboοk ξέρει ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο και σε περίπτωση χακαρίσματος η τεχνική υποστήρηξη του facebook λογικά θα έπρεπε να σου ζητήσει μόνο το αριθμό του κινητού σου ή κάποια φωτογραφία σου για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και όχι αστυνομική ταυτότητα. Προφανώς ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους καταστάσεις χρειάζεται ψυχραιμία αλλιώς οι κουταμάρες είναι αναπόφευκτες όπως και έγινε με την ταυτότητα (π.χ θα μπορούσες να στείλεις κάποια φωτογραφία σου ή το αριθμό του κινητού σου αν το είχες καταχωρήσει). ότι είμαστε φακελωμένοι είναι δεδομένο (άλλο όμως το αυτοφακέλωμα και άλλο το αναγκαστικό φακέλωμα από το κράτος) υπάρχουν κάποιες διαφορές. "και να μην την εδινα παλι τα στοιχεια μου τα εχουν και τα δικα μου και τα δικα σου και ολων μας..και οχι στο facebook γενικα.. " Τα στοιχεία μας δεν τα έχει ούτε το facebook ούτε ο zuckerberg ούτε κανένας πέρα απο τα Ελληνικά σύνορα (εκτός και αν όπως προανέφερα αυτοφακελοθούμε σε κάποια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το facebook) πως είναι δυνατόν να έχει κάποιος τα στοιχεία μας αν δεν τα δώσουμε απλόχερα εμείς οι ίδιοι; Φιλικά πάντα Thunderman Σε σελιδα οπως το FB ισως δεν την εστελνα (δεν με νιαζει πολυ) Αλλα σε ολες οπου εχεις να κανεις με χρηματα (οπως εταιριες στοιχηματων) πρεπει να την στιλεις κ το εχω κανει σε τουλαχιστον 40 εταιριες (με τα νουμερα σβησμενα). Για μενα ας πουμε 1)Ξερω οτι με φοτοτιπια ακομα κ με τα νουμερα φανερα.. δεν μπορουν να κανουν κατι... κανεις! 2)Δεν ειμαι παρανομος και η ταυτοτητα δεν ειναι κατι απο μονη της. Ουτε δανειο ουτε τιποτα δεν μπορει να παρει κανεις.
vOOz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Οι ελληνικες ταυτοτητες, εχουν πισω το ονομα και μπροστα την φωτο, αρα αναγκαστικα την στελνεις μπρος-πισω. Εγω προσωπικα στελνω το διπλωμα μου (καινουριου τυπου) και σβηνω το ΑΦΜ. Αφηνω μονο μουρη, ονομα και ημ γεννησεως. Ο κινδυνος που ειναι? Υπαρχει περιπτωση ο κυριος Σαμ που δουλευει στο support tou facebook να πλαστογραφησει την ταυτοτητα μου? Νομιζω οτι και να του χαριζα ελληνικη υπηκοοτητα δεν θα την ηθελε :Ρ υγ.: στους εκλογικους καταλογους, αν ξερεις λιγο την οικογενια ενος γνωστου, βρισκεις το ΑΦΜ του και το ΑΔΤ. Επειτα μπορεις να βρεις μεχρι και το ΑΜΚΑ του. Επισης ταυτοτητες χανουμε καθε μερα. Λιγο παρανοικα μου φαινονται ολα αυτα.. Στην τελικη σε επισημο support ενος πασιγνωστου website το στελνεις. Δεν ειναι οτι θα σε κανουν ποστερ στην Αμερικη.
Ckosmidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, έπαθα το ίδιο αλλά και από τον υπολογιστή που μπήκα δεν μου βγάζει κάτι να σβήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα