Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, αρκετοι θα γνωριζετε για την πωληση της ΑΤΕ στην Τραπεζα Πειραιως.

Εγω ειμαι παιδι πρακτικης οπου εχω κανει ηδη τεσσερις μηνες στα κεντρικα της αγροτικης στην Πατρα και φυσικα εχω ακομα αλλους 2 ώστε να ολοκληρωθει η απαραιτητη εξαμηνη πρακτικη μου ασκηση. Σημερα λοιπον,μαθαμε πως τα παιδια της πρακτικης εχουμε απολυθει από τις 28 Ιουλιου και η Τραπεζα Πειραιως αρνειται να συνεχισουμε. Για ποιον λογο συμβαινει αυτό και γιατι αφηνουν τα νεα παιδια στον αερα? Αυτό είναι το καλο τους παραδειγμα προς τα εμας??Που και πως θα βρουμε ολοι εμεις Αυγουστο μηνα να ολοκληρωσουμε την πρακτικη μας?

Αν καποιος εχει καποια αποψη ή προταση πανω σε αυτό, πραγματικα θα ηθελα να την διαβασω.

Σας ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

Φίλε δεν έχω να πώ πολλά, απλά να ενημερώσεις εγκαίρως τους υπεύθυνους πρακτικής στην σχολή σου για αυτό και προσπάθησε τουλάχιστον αυτοί οι 4 μήνες που έκανες να μην χαθούν, ενοώ μην σου πούν μετά από την σχολή οτι πρέπει να κάνεις καινούργιο εξάμηνο από την αρχή αλλά να κάνεις μόνο 2 μήνες σε οτι βρείς.

Δημοσ.

Φίλε δεν έχω να πώ πολλά, απλά να ενημερώσεις εγκαίρως τους υπεύθυνους πρακτικής στην σχολή σου για αυτό και προσπάθησε τουλάχιστον αυτοί οι 4 μήνες που έκανες να μην χαθούν, ενοώ μην σου πούν μετά από την σχολή οτι πρέπει να κάνεις καινούργιο εξάμηνο από την αρχή αλλά να κάνεις μόνο 2 μήνες σε οτι βρείς.

Φυσικα και το εχω υποψιν μου αυτο και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Απλα απο τη μια δεν μπορω να κατανοησω πως μας πετανε εξω εμας ετσι απλα χωρις καν να γινει θεμα μεχρι στιγμης.

Και απο την αλλη ρωτωντας απο εδω και απο εκει και στελνοντας διαφορα email σε seate και λοιπους παραγοντες,λενε πως τουλαχιστον προσπαθουν να μας εξασφαλισουν τουλαχιστον την 4μηνη εως τωρα πρακτικη μας με καποια συστατικη επιστολη.

Πραγματικα λυπαμαι για τον τροπο που μας αντιμετωπιζουν.

Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση κάτι. Ο πρακτικάριος θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον κανονικό εργαζόμενο, μαρέσει που έλεγαν οτι η ΑΤΕ θα συγχωνευτεί με την Πειραιώς για να μην απολυθούν εργαζόμενοι.

Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση κάτι. Ο πρακτικάριος θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον κανονικό εργαζόμενο, μαρέσει που έλεγαν οτι η ΑΤΕ θα συγχωνευτεί με την Πειραιώς για να μην απολυθούν εργαζόμενοι.

Το θεμα ειναι πως η ΑΤΕ εχει απεργεια και αν δεν ληξει δεν προκειται να συζητηθει τιποτα, επισης το κερασακι ειναι το οτι η γραμματεια της σχολης ανοιγει μετα της 20 του μηνος.

Τι προβλημα θα ειχε η Πειραιως ωστε να συνεχισουμε την πρακτικη μας ακομα για δυο μηνες?Εστω και χωρις πληρωμη αν αυτο ειναι το προβλημα τους.

Δημοσ.

Επιδη επεσα και εγω θυμα εκμεταλευσης στη πρακτικη μου γιατι δεν ηξερα καποια πραγματα θα σου πω το εξης.

Η πρακτικη σου μετραει κανονικα για 4 μηνες απο εκει και περα πας στη σχολη και γυνετε συμβουλιο και αποφασιζουν ειτε να κανεις αλλου για αλλους 2 μηνες πρακτικη ειτε να κανεις απο την αρχη τους εξη μηνες ενω νομιζω για ειδικους λογους υπαρχει η δυνατοτητα να θεωρησει ολοκληρωμενη αν και ελλειπης.

Αν τελικα γυνει το δευτερο προσωπικα δεν θα με χαλαγε αφου με τετοια ανεργεια θα εχεις για ακομα 6 μηνες δουλια, εγω αν και πτυχιουχος ανετα δουλευα με το μισθο της πρακτικης.

Δημοσ.

Επιδη επεσα και εγω θυμα εκμεταλευσης στη πρακτικη μου γιατι δεν ηξερα καποια πραγματα θα σου πω το εξης.

Η πρακτικη σου μετραει κανονικα για 4 μηνες απο εκει και περα πας στη σχολη και γυνετε συμβουλιο και αποφασιζουν ειτε να κανεις αλλου για αλλους 2 μηνες πρακτικη ειτε να κανεις απο την αρχη τους εξη μηνες ενω νομιζω για ειδικους λογους υπαρχει η δυνατοτητα να θεωρησει ολοκληρωμενη αν και ελλειπης.

Αν τελικα γυνει το δευτερο προσωπικα δεν θα με χαλαγε αφου με τετοια ανεργεια θα εχεις για ακομα 6 μηνες δουλια, εγω αν και πτυχιουχος ανετα δουλευα με το μισθο της πρακτικης.

Για να δουμε τι θα δουμε φιλε redodin7..

Δημοσ.

Φίλε Πάνο δε νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν οι 4 μήνες ακόμη και αν σε διώξουν.

Είσαι με ΕΣΠΑ ή ΟΑΕΔ;Γιατι ειδικα μεσω ΕΣΠΑ καθε 1 ή 2 μηνες η εταρεια στελνει χαρτι στο ΤΕΙ για τα λεφτα μεσω ΕΣΠΑ.

Οποτε το 4μηνο εχει ηδη αναγνωριστει απο τη μερια του ΤΕΙ. Επισης στη χειροτερερη και αν το θες και εσυ οπως ειπες,

δε νομιζω οτι θα αρνηθουν να συνεχισεις "στα χαρτια" τη πρακτικη τους τελευταιους 2 μηνες. ποσο μαλλον αμισθι που ειπες.

Ψαξε και δε νομιζω και ευελπιστω οτι δε θα εχεις προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...