geioannou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Asus Zenbook UX31E-RY010V (i7-2677M/4GB/256GB) στα 688,66€ μολις παρελαβα και κανω unboxing. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, παααααρα πολυ λεπτο και γενικοτερα μια πολυ καλη προταση για UltraBook. Με δυο χρονια εγγυση αντιπροσωπείας, επιβεβαιωμενο απο την ASUS. http://www.public.gr/prod/computers-and-software/foritoi-ypologistes/laptops/asus-zenbook-ux31e-ry010v-asimi/prod3620016pp/ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0681351&catid=010700 και στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/1711496/Asus-Zenbook-UX31E-RY010V-i7-2677M-4GB-256GB.html
_emperor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλή τιμή! πεσανε οι τιμες τους λογω ελευσης των νεων μοντελων.
geioannou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλή τιμή! πεσανε οι τιμες τους λογω ελευσης των νεων μοντελων. Οταν μιλαμε για σχεδον 40% εκτπωση με παράδοση την 3η εργασιμη, ειναι κατι παραπανω απο καλη προσφορα. Ειδικα οταν η εκτπωση εισαι σε αυτο το υψος χρηματων
Constantine_raz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παίδες οποίος θελει να το πάρει ας μου στείλει μηνυμα,το έχω παραγγείλει αλλά δε θα μπορέσω να παω να το πάρω.να του στείλω στοιχεια να πάει στο mall Αγίου Δημητρίου να το πάρει στα 688. 1
Constantine_raz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 μηπως τα εχεις μπερδεψει??? 999,01 ευρω Οταν παρηγγειλα ητανε με τη προσφορα ακομη , γι αυτο το εγραψα
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Οταν παρηγγειλα ητανε με τη προσφορα ακομη ' date=' γι αυτο το εγραψα[/quote'] Ελπιζω να παραλάβεις κανονικα Απεστάλη από το Note με τη χρήση Insomnia App
karasardelis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αν κάποιος το έχει παραγγείλει και τελικά αποφάσισε να μην το παραλάβει ας επικοινωνήσει μαζί μου γιατί θέλω ένα για έναν φίλο μου - δεν έχει σημασία σε ποια πόλη είναι, θα τα βολέψουμε... Ευχαριστώ
downhill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως πήγα και το είδα από κοντά και δε μ´άρεσε καθόλου ποιοτικά. Μου φάνηκαν πολύ φτηνά τα πλαστικά, ειδικά στα πλήκτρα. Το toshiba portege z830 που ήταν δίπλα μου έκανε πολύ καλύτερη εντύπωση. Εννοείται βέβαια ότι η τιμή του γι αυτά που έχει πάνω απλά δεν υπάρχει
vagreek Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως πήγα και το είδα από κοντά και δε μ´άρεσε καθόλου ποιοτικά. Μου φάνηκαν πολύ φτηνά τα πλαστικά, ειδικά στα πλήκτρα. Το toshiba portege z830 που ήταν δίπλα μου έκανε πολύ καλύτερη εντύπωση. Εννοείται βέβαια ότι η τιμή του γι αυτά που έχει πάνω απλά δεν υπάρχει Μηπως ειδες αλλο λαπτοπ? Επειδη εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου (και το Sony Z21 των 2700 ευρω με ανθρακονημα) θα σου πω οτι κανει πλακα στον ανταγωνισμο. Το μοναδικο σημειο που υστερει ειναι το keyboard, που απλα δεν εχει πολυ καλο tactile feedback. Αλλα φυσικα κι αυτο απεχει απο το να θεωρηθει χαλια. θεωρω την ποιοτητα του τουλαχιστον εφαμιλη με το macbook air... 1
george888 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Καποιος που μετανιωσε την αγορα του zenbook και θελει να το πουλησει η να το ανταλσξει με hp probook 4330s +διαφορα απο εμενα
downhill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μηπως ειδες αλλο λαπτοπ? Επειδη εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου (και το Sony Z21 των 2700 ευρω με ανθρακονημα) θα σου πω οτι κανει πλακα στον ανταγωνισμο. Το μοναδικο σημειο που υστερει ειναι το keyboard, που απλα δεν εχει πολυ καλο tactile feedback. Αλλα φυσικα κι αυτο απεχει απο το να θεωρηθει χαλια. θεωρω την ποιοτητα του τουλαχιστον εφαμιλη με το macbook air... Όχι, αυτό ήταν σίγουρα. Εκτός αν το χανε πολύ καιρό στην έκθεση και είχε χάσει τη "λάμψη" του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα