ssns Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Να σαι καλα φιλε μ!! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Baggelis21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Λοιπόν παιδιά, για να σας βοηθησω λίγο. Θα πατε σε μια τράπεζα (αν μπορείτε στην Πειραιώς είναι ότι πρέπει για αυτή την δουλειά ) και θα ζητήσετε να ανοιξετε λογαριασμό στον οποιο θα βγαλετε μια χρωστική κάρτα ,καθώς και κωδικούς winbank για διαχείριση μεσω ίντερνετ (τους δίνουν δωρεάν πλέον απο όσο ξερω) και θα καταθεσετε το ποσο που θέλετε (συν 2-3€ για τυχόν προμήθειες απο PayPal αφου η τράπεζα δεν κρατάει ΤΙΠΟΤΑ αν η συναλλαγη ολοκληρωθεί μεσω PayPal ). Ανοιγετε μετά ενα λογαριασμό στην PayPal αφου μονο έτσι πληρωνεις στο eBay και είσαι έτοιμος να παραγγειλεις! Αυτά απο μένα, ελπίζω να βοηθησα. Σωστος κ να προσθεσω κ εγω μια λεπτομερια γιατι στην τραπεζα ειναι κ λιγο γκαου να τονισει οτι θελει μια χρεωστικη VISA κ οχι Mastercard
Makaros1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ που άνοιξα λογαριασμό και έβγαλα χρεωστική δε μπορώ να κάνω αγορές με αυτήν; Δεν έχω κάνει κατάθεση ακόμη κάποιο πόσο. Μπορεί να μου απάντηση κάποιος; Επίσης αν θέλω να μου κάνει κάποιος κατάθεση ποιον κωδικό δίνω; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2012 από Makaros1994
0verc0me Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι αναγκη παντως να ανοιξετε λογαριασμο στην τραπεζα και να παρετε χρεωστικη για να κανετε αγορες μεσω internet/paypal κλπ. Μπορειτε και με προπληρωμενη(prepaid) να κανετε την δουλεια σας και ειναι αρκετα πιο ασφαλης. (το paypal δεχεται προπληρωμενη) (αναφερθηκε και πιο πανω αλλα αντι για προπληρωμενη, την ειπαν χρεωστικη)
maxsal1995 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Πιστεύω όμως ότι ένας λογαριασμος είναι καλύτερος μιας και δε θα έχεις κάθε φορά τα έξοδα για έκδοση της prepaid (περίπου 5€) .
alixalia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια ,εκανα μια αγορα απο το ebay με μια προπληρωμενη καρτα VISA και μου κρατησε απο την καρτα μου και ενα ευρω επιπλεον. Το ευρω το παιρνει το ebay η' η τραπεζα της καρτας μου? Εχει κανεις ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα