Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη αρκετοι δουλευουν σε τετοια μαγαζια θελω να μου πειτε αν ειναι οντως καλυτερο ή γρηγοροτερο απο τα κλασσικα χαρτακια(δεν εννοω τις αποδειξεις)

ποιες ειναι οι τοπ εταιριες σε αυτο το κομματι?sunsoft,witec,giga4?

εχω δει ενα προγραμμα που δειχνει το σχεδιο του μαγαζιου με τα τραπεζια και κει πανω με touch panel κανουν τις παραγγελιες.ποιο ειναι?

Δημοσ.

Αμα μαθει το προσωπικο να το δουλευει φυσικα και ειναι καλυτερο αυτο το συστημα.και πολυ πιο γρηγορο.επισης,σου βγαζει και συνολα στο τελος.

το προγραμμα που λες δημιουργειτε αναλογα με το μαγαζι.δηλαδη σου το φτιαχνουν.

Δημοσ.

Τα βασικα ειναι πως πανε αμεσως τα χαρτακια στο μπουφετζη/κουζινα, ελεγχεις καλυτερα το προσωπικό κερασματα κτλ δε σε κλεβουν το ιδιο ευκολα, καλυτερα στατισικά τι πουλαει και τι οχι και ουτε καθεσε στο τελος της μερας να μετρας κτλ.

Δημοσ.

Έχω δουλέψει με micros, παλιότερη τεχνολογία βέβαια, μιλάμε για το 1999.

Το προσωπικό μαθαίνει πολύ γρήγορα να το δουλεύει, περνούσα την κάρτα και με κλειστά μάτια ήξερα πού βρίσκεται τι και πώς να το χτυπήσω. Η παραγγελία πάει κατευθείαν μέσα στο μπαρ ή στην κουζίνα με το όνομα του σερβιτόρου, οπότε ξέρεις πού πάει. Καμία σχέση με τα χαρτάκια.

Στο τέλος της βάρδιας χτυπούσαμε το total της ημέρας, τι είχαμε κάνει και τι είχαμε δώσει. Αυτόματα έβγαιναν όλα, ούτε να μετράει κανείς ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Και με 600 ευρώ σου δίνου επιπλέον κώδικα σε stickακι που σου αφαιρεί εισπράξεις της ημέρας για να μην φαίνονται στην εφορία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...