Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 40 ημερες, ενω επαιζα βολεϋ, ειχα σπασει ή στραμπουλιξει το δαχτυλο μου. Στην αρχη δε μπορουσα να το κουνησω, ειχε πρηστει, αλλα μετα απο λιγες μερες επανηλθε. Το θεμα ειναι οτι ορισμενες φορες με ενοχλει οταν το πιεζω ξαφνικα ή κανω αποτομες κινησεις, αλλες φορες με ποναει με το νερο. Οχι ομως το κοκκαλο, ειναι πονος στο νευρο, ψηλα στο δαχτυλο. Τι μπορει να ειναι;

Δημοσ.

Δεν θα βρεθεί κάποιος να σου δώσει απάντηση.

Πήγαινε σε ορθοπεδικό να σου δώσει χαρτι να βγάλεις μια ακτινογραφία για να είσαι 100% σίγουρος.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Τυχεράκια....

Θάσαι περιζήτητος μετεωρολόγος πια (κι είναι το λιγώτερο απ´ όσα θα πάθεις μακροπρόθεσμα),θα σε πονάει κάθε αλλαγή καιρού.

Sorry για τη χαιρεκακία,μου βγήκε,θυμήθηκα τις δικές μου μαλακίες στα νειάτα μου ( σπασίματα-στραμπουλίγματα-βγαλσίματα κι ετς).

Γιατρός,ξέρεις τι είναι;

Δημοσ.

...Οχι ομως το κοκκαλο, ειναι πονος στο νευρο, ψηλα στο δαχτυλο. Τι μπορει να ειναι;

Μαγουλάδες.

Πριν 40 ημερες, ενω επαιζα βολεϋ, ειχα σπασει ή στραμπουλιξει το δαχτυλο μου. Στην αρχη δε μπορουσα να το κουνησω, ειχε πρηστει, αλλα μετα απο λιγες μερες επανηλθε. Το θεμα ειναι οτι ορισμενες φορες με ενοχλει οταν το πιεζω ξαφνικα ή κανω αποτομες κινησεις, αλλες φορες με ποναει με το νερο. Οχι ομως το κοκκαλο, ειναι πονος στο νευρο, ψηλα στο δαχτυλο. Τι μπορει να ειναι;

Αν ήταν σπάσιμο θα είχες πεθάνει στο πόνο ειδικά μόλις ηρεμούσε (κρύωνε) ο ιστός. Αν σε ενοχλεί κάνε μια επισκεψη σε ορθοπεδικό παρέα με μια ακτινογραφία και θα σου πει αν εχεις κάτι σοβαρό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα μη νομιζεις οτι δε πονουσα. Απλα ειμαι αρκετα ανεκτικος στον πονο! Μικρος ειχα σπασει το χερι μου και δε με πιστευε κανεις, επειδη δεν εδειχνα καθολου οτι πονουσα!

Δε τους μπορω τους γιατρους, ειδικα στην Αθηνα!! Ξερετε καποιο καλο σπρει/υγρο για να βαζω;

Δημοσ.

μπενταντιν...και περιμενε μεχρι να βρεθει κανενας γιατρος απο βοστονη και πανω.

τεσπα εαν πιστευεις οτι ειναι νευρο και μιας και τοσες μερες μαλλον θα εχει ψιλο-υποχορησει η φλεγμονη κανε εναλλαγες ψυχρου-θερμου με επιθεματα πανω....

τουλαχιστον εγω οταν ειχα πιαστει απο δικεφαλο μεχρι τα δαχτυλα και με πονουσε αυτο μου ειπε ο ορθοπεδικος για το νευρο.

τωρα τι αλλο...εμμμ , κατσε να δεις πως το λενε....Γ-Ι-Α-Τ-Ρ-Ο-Σ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Luxx μια το αυτί, μια το δάχτυλο, τηλεϊτρική το κάναμε . Να χτυπήσω ξύλο και μακριά από σένα, μέσα από το ασθενοφόρο θα μας γράφεις από το κινητό τι να κάνεις :o Τι θα πεί δεν τους μπορείς τους γιατρούς. Στον Μεσαίωνα ζούμε;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...