Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ..τίτλος ε; Τι να έγραφα. Μια απορία έχω μόνο. Όταν φεύγεις από Δυτικά προς Γλυφάδα μεριά.. Ποσειδώνος συγκεκριμένα.. Υπάρχει μια παραλία που ονομάζεται "Μπάτη" αν θυμάμαι καλά. Είχα πάει εκεί σε ένα Beack Party ενός πανεπιστημίου. Έχουν γενέθλια δύο φίλοι μου και σκέφτονται να το κάνουμε εκεί. Δεν θυμάμαι την έξοδο! Για να μην χάνουμε 5 αμάξια (θα ακολουθάνε το δικό μου....) την έξοδο, ψαχνόμαστε, κάνουμε αναστροφές και τα συναφή, είπα ΣΙΓΟΥΡΑ πολλοί από σας θα ξέρουν. Αν μου βάζατε ένα μπαμ σημείο για σημάδι να πω ότι μόλις το δω ανάβω φλας και ψάχνω να βγω τώρα... Achtung: Πολλές φορές θέλω να ζητήσω κάτι απλό, και κάνω μια ανούσια εισαγωγή που δίνει γενικό background - Το' χω γενικά και στη ζωή μου αυτό, δε θέλω παρεξήγες.
mphxths Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Οπως το βλεπω στον χαρτη 2 διαδρομες μου φαινονται ευκολες λεωφ. συγγρου , μεχρι τερμα κατω , παιρνεις την διαδρομη για να βγεις παραλιακη....μια κουρμπα..δυο κουρμπα...και κανα χιλιομετρο παρακατω στο δεξι χερι ειναι η παραλια. αλλη διαδρομη , ειναι να παρεις λεωφ. συγγρου , να πιασεις λεωφ. αμφιθεας..κατηφοριζεις μεχρι να βρεις την "αχιλλεως" η οποια αν την κατηφορισεις μεχρι να βγεις παραλιακη βγαινεις φατσα καρτα στην παραλια. οτιδηποτε αλλο το βλεπω πιο περιπλοκο. απο "δυτικα" για να βγεις συγγρου ευκολα... εθνικη , πετρου ραλλη , αριστερα εκει στο ρουφ , χαμοστερνας ...ολο ευθεια..και στην γεφυρα που παει κατω απο την συγγρου δεν πας απο κατω αλλα πας στο στενακι δεξια της γεφυρας και βγαινεις στο υψος της παντειου..μπαινεις συγγρου και κατηφοριζεις....easy.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ξέρω πως να περάσω απ'έξω. Με λίγα λόγια από Αιγάλεω, βρίσκομαι μπαμ Ποσειδώνος.. Που στρίβω, να μπω να παρκάρω, ξέρω γω δεν θυμάμαι. Βλέπω μπροστά Αριστερά Αθήνα (που έχει και γεφυράκι) - Δεξιά Γλυφάδα. Μπαίνω δεξιά για Γλυφάδα, τι περιμένω να δω για να πάω δεξιά;
kfyros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ο Μπάτης είναι κανένα χιλιόμετρο μετά τον Φλοίσβο προς γλυφάδα (στρογγυλό άσπρο κτίριο που ήταν μέχρι πρόπερσι κυριλέ καφετέρια, στο δεξί σου χέρι μετά τη Μαρίνα του Φαλήρου και το πάρκο του Φλοίσβου).. Είναι ακριβώς εκεί που σκάνε οι γραμμές του τραμ στην παραλιακή από το Παλαιό Φάληρο (στην Αχιλλέως).. Οπότε λίγο πριν-λίγο μετά ψάχνεστε για καμιά έξοδο προς τα δεξιά μήπως έχει μέρος να παρκάρετε. Δεν ξέρω αν έχει πάντως μέρος για πάρκιν..
tsioudiver Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Όπως τα λέει ο kfyros, κάποια στιγμή έχει ένα βενζινάδικο Shell με φανάρι που στρίβει δεξιά. Αν μπείς εκεί θα βρεις να παρκάρεις, έχει άπλα. Το βενζινάδικο θα το βρείς στο ύψος του ποταμιού της Πικροδάφνης. Μπορείς να αφήσεις εκεί γύρω το αυτοκίνητο και να περπατήσετε προς τα πίσω.
mastor10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 αμα το βαζανε στη πρωτη στροφη για να βγεις αλιμου που εχει και εκει μεγαλο παρκινκ αλλα ειναι κάμποσο δρομος μετα προς τα πισω και αμα ειναι κοκκαλο στη επιστροφη... , εκτος αν χωθειτε στις γειτονιες και βρειτε εκει αλλιως οποτι θυμαμε οπου και να στρειψεις δεξια εκτος του πρωτου φαναριου σε βγαζει σε ενα beatch bar και το επομενο στη μαρινα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Βασικά με καλύψατε. Νομίζω έτσι το είχαμε κάνει και τότε. Παρκάρω λοιπόν στην Μαρίνα Αλίμου (βενζινάδικο Shell - πατάω γραμμές τράμ - μπαίνω μέσα) και περπατάμε μέχρι το στόχο. Θα δούμε το αγαλματάκι του (που θυμάμαι πως είχε) και θα μπούμε.
kfyros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 και δεν πάτε στο σκίππερ ; να ξέρετε και τι πίνετε .. το beach party θα το κάνουν χύμα στην παραλία ; παίζει και να τους διώξουν ..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Συνεχώς γίνονται, και δεν μας ενόχλησε κανείς. Άλλωστε αυτό δεν το κάναμε με άλλους, το κάναμε εμείς οι ίδιοι. Χθες έγινε αλλά τελικά κοντά Βάρκιζα που είχε πιο ηρεμία και χώρο για όλα τα αμάξια. Σας ευχαριστώ όλους για το help ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα