koslibpro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Καλημερα σε ολους, ετοιμαζομαι να μετακομισω στον πειραια για σπουδες οποτε ψαχνομαι γενικοτερα για τιμες σε intetnet+τηλεφωνο κτλπ. βρηκα το plan της wind με 15 ευρω το μηνα εως 24Mbps ταχυτητα ιντερνετ και χρονοχρεωση οι κλησεις. μου αρεσει αυτο το πακετο μπορω να πω,καθως το ιντερνετ με νοιαζει κυριως,κατα τα αλλα οι κλησεις θα γινονται ειτε μεσω κινητων ειτε μεσω skype. το θεμα μου ομως ειναι αν αξιζει η wind στον πειραια ή θα πληρωνω για 24 και θα εχω 1! η περιοχη γυρω απο το ΠΑΠΕΙ θα ειναι.. απο ταχυτητες εκει πως παει η εταιρια αυτη?γνωριζει κανενας?προσωπικες εμπειριες,σχολια κτλπ? ευχαριστω
vOOz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 απο φιλη στην περιοχη εκει, ξερω οτι πιανει 15, δηλαδη τιμια ταχυτητα. βεβαια οπως θα ξερεις παιζει ρολο και το σπιτι σου.. γιατι wind? δεν θα ηθελες κατι με καλυτερο support οπως forthnet? ποτε δεν ξερεις τι προβλημα μπορει να προκυψει..
koslibpro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 απο φιλη στην περιοχη εκει' date=' ξερω οτι πιανει 15, δηλαδη τιμια ταχυτητα. βεβαια οπως θα ξερεις παιζει ρολο και το σπιτι σου.. γιατι wind? δεν θα ηθελες κατι με καλυτερο support οπως forthnet? ποτε δεν ξερεις τι προβλημα μπορει να προκυψει..[/quote'] Wind λογω φθηνου πακετου!μονο για αυτο.. Αν εχετε οποιαδηποτε αλλη προταση σε αλλη εταιρια φυσικα να μου την πειτε,ερευνα κανω κι εγω να δω ποια αξιζει τελικα περισσοτερο.. Ευχαριστω!!
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 wind πολλα παραπονα για streaming,pings οποτε σε skype αμα σου κατσει θα εχεις θεματακια. β.οτι ταχυτητα πετυχεις με τον εναν παροχο θα πετυχεις και με τον αλλον πανω κατω.γιατι το καλωδιο ειναι του οτε ετσι και αλλιως.ο οτε ενταξει εχει 3 αστικα κεντρα στην ευρυτερη περιοχη οποτε γενικα παιζουν καπως καλες ταχυτητες.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εφόσον είσαι φοιτητής και σε ενδιαφέρει από ότι καταλαβαίνω το κόστος,γιατί δεν κοιτάς προς hol μεριά που έχει φοιτητικό internet.Δες π.χ εδώ : http://diodos.gsrt.g...sp=17.Φοιτητικό έχει βέβαια και ο οτε αλλά εκεί το πράγμα ξεφεύγει!
vOOz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Επειδη το πισι εδω στην δουλεια ειναι πιο αργο και απο τον θανατο, κοιτα μια ποσο ειναι τα τελη ενεργοποιησης σε wind και forthnet, μπας και σου βγουν τα ιδια λεφτα στο τελος. Παντως οι περισσοτεροι στον Πειραια forthnet εχουμε - εγω ειμαι σε αλλο dslam απο σενα παντως οποτε δεν μετραει η αποψη μου - και εχει και πολυ καλο support γενικα. Αν ειναι οικονομικο το θεμα παντως, μην το συζητας καν. Δεν ειναι εποχη να σπαταλαμε λεφτα.. off-topic: παμε ομως στα σημαντικα πραγματα: εκει απεναντι χτυπα σουβλακι "τακα-τακα" με μπιφτεκι οπωσδηποτε (παρε 2, ειναι μικρα) :Ρ αα και διπλα στην σχολη ειναι ενα ρακομελαδικο το "αερας πεχλιβανης" ή αλλιως "μαυρα". ΜΗΝ πας. το παιζει alternative και δηθεν καφενειο, αλλα στην πραξη ειναι ενα ισογειο, με 5-6 φτηνα τραπεζια, ποτηρια απο το jumbo, που χρεωνει 8 ευρω το ρακομελο και εξτρα την live μουσικη (εβγαλα και την χολη μου).
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Επειδη το πισι εδω στην δουλεια ειναι πιο αργο και απο τον θανατο, κοιτα μια ποσο ειναι τα τελη ενεργοποιησης σε wind και forthnet, μπας και σου βγουν τα ιδια λεφτα στο τελος. Παντως οι περισσοτεροι στον Πειραια forthnet εχουμε - εγω ειμαι σε αλλο dslam απο σενα παντως οποτε δεν μετραει η αποψη μου - και εχει και πολυ καλο support γενικα. Αν ειναι οικονομικο το θεμα παντως, μην το συζητας καν. Δεν ειναι εποχη να σπαταλαμε λεφτα.. off-topic: τελος ενεργοποιησης δυστυχως θα πληρωσει σε ολες τις εταιρειες .η forthnet ειχε δεν ξερω αν την εχει μια προσφορα για ενα χρονο.δεν ειναι μονο το σε ποιο dslam πεφτει καποιος και οτι εισαστε σε διαφορετικο αλλα το βασικο ειναι η αποσταση και η ποιοτητα χαλκου. παμε ομως στα σημαντικα πραγματα: εκει απεναντι χτυπα σουβλακι "τακα-τακα" με μπιφτεκι οπωσδηποτε (παρε 2, ειναι μικρα) :Ρ αα και διπλα στην σχολη ειναι ενα ρακομελαδικο το "αερας πεχλιβανης" ή αλλιως "μαυρα". ΜΗΝ πας. το παιζει alternative και δηθεν καφενειο, αλλα στην πραξη ειναι ενα ισογειο, με 5-6 φτηνα τραπεζια, ποτηρια απο το jumbo, που χρεωνει 8 ευρω το ρακομελο και εξτρα την live μουσικη (εβγαλα και την χολη μου). χαχα.αυτο θα πει κατατοπιση
koslibpro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Επειδη το πισι εδω στην δουλεια ειναι πιο αργο και απο τον θανατο, κοιτα μια ποσο ειναι τα τελη ενεργοποιησης σε wind και forthnet, μπας και σου βγουν τα ιδια λεφτα στο τελος. Παντως οι περισσοτεροι στον Πειραια forthnet εχουμε - εγω ειμαι σε αλλο dslam απο σενα παντως οποτε δεν μετραει η αποψη μου - και εχει και πολυ καλο support γενικα. Αν ειναι οικονομικο το θεμα παντως, μην το συζητας καν. Δεν ειναι εποχη να σπαταλαμε λεφτα.. off-topic: παμε ομως στα σημαντικα πραγματα: εκει απεναντι χτυπα σουβλακι "τακα-τακα" με μπιφτεκι οπωσδηποτε (παρε 2, ειναι μικρα) :Ρ αα και διπλα στην σχολη ειναι ενα ρακομελαδικο το "αερας πεχλιβανης" ή αλλιως "μαυρα". ΜΗΝ πας. το παιζει alternative και δηθεν καφενειο, αλλα στην πραξη ειναι ενα ισογειο, με 5-6 φτηνα τραπεζια, ποτηρια απο το jumbo, που χρεωνει 8 ευρω το ρακομελο και εξτρα την live μουσικη (εβγαλα και την χολη μου). θα τα ψαξω αρκετα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση,σε ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου και για τις offtopic κυριως Εφόσον είσαι φοιτητής και σε ενδιαφέρει από ότι καταλαβαίνω το κόστος,γιατί δεν κοιτάς προς hol μεριά που έχει φοιτητικό internet.Δες π.χ εδώ : http://diodos.gsrt.g...sp=17.Φοιτητικό έχει βέβαια και ο οτε αλλά εκεί το πράγμα ξεφεύγει! δεν μου ανοιγει η σελιδα αυτη φιλε μου,μηπως ποσταρες κατι λαθος? wind πολλα παραπονα για streaming,pings οποτε σε skype αμα σου κατσει θα εχεις θεματακια. β.οτι ταχυτητα πετυχεις με τον εναν παροχο θα πετυχεις και με τον αλλον πανω κατω.γιατι το καλωδιο ειναι του οτε ετσι και αλλιως.ο οτε ενταξει εχει 3 αστικα κεντρα στην ευρυτερη περιοχη οποτε γενικα παιζουν καπως καλες ταχυτητες. τα πολλα παραπονα ειναι που με φοβιζουν..και επισης το skype ειναι οτι πιο βασικο για εμενα οποτε δεν θελω να το διακινδυνευσω..
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 τοτε κοιτα προς αλλη εταιρεια που να μπορεις να βαλεις και fast path αμα θελησεις για καλυτερο ping και ας ειναι η τιμη ενας καφες πιο ακριβη.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Για κοίτα εδώ : http://www.hol.gr/GR...es/default.aspx Επέλεξε " προσφορές " και κοίτα εκεί που λέει hol university.Έχει και επιλογή για την 6άρα με 10,40 το μήνα.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ας σιγουρευτει οτι δεν εχει μεσα και παγιο του οτε.γιατι καποιοι λενε 10,40 για την συνδρομη και μετα χ λεφτα για το παγιο του οτε αφου ειναι πανω σε διοδος κτλ.
argirisparxas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Για wind όπως αναφέρθηκε έχουν ακουστεί πολλά παράπωνα για streaming. Εάν θες οικονομικό πακέτο δες και αυτό. http://www.forthnetgroup.gr/AdslContactForm.aspx?a_id=4190&gclid=CJbP5Zb14bECFZQZtAoddR8ALA
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 ας σιγουρευτει οτι δεν εχει μεσα και παγιο του οτε.γιατι καποιοι λενε 10,40 για την συνδρομη και μετα χ λεφτα για το παγιο του οτε αφου ειναι πανω σε διοδος κτλ. Δε νομίζω να έχει γιατί είχε βάλει ένας συγγενής μου πριν 2 χρόνια.Είχε ΟΤΕ και έκανε φορητότητα στη hol.Να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2 χρόνια;Μακάρι όχι!
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δε νομίζω να έχει γιατί είχε βάλει ένας συγγενής μου πριν 2 χρόνια.Είχε ΟΤΕ και έκανε φορητότητα στη hol.Να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2 χρόνια;Μακάρι όχι! το ειπα επειδη καποια στιγμη κατι ειχε παρει το ματι μου για το διοδος που το εβριζαν σε καποιο θεμα αλλα δεν μπορω να θυμηθω ακριβως και οι μισοι ελεγαν οτι παιζουν και καλυτερες προσφορες απο αυτο.αλλοι ελεγαν οτι το bandwidth δεν ειναι εγγυημενο και οτι πολλες φορες ειναι χαμηλοτερο απο αυτο που εχουν οι υπολοιποι συνδρομητες της ιδιας εταιρειας.οχι ταχυτητα sync αλλα πραγματικη ταχυτητα(actual speed)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 το ειπα επειδη καποια στιγμη κατι ειχε παρει το ματι μου για το διοδος που το εβριζαν σε καποιο θεμα αλλα δεν μπορω να θυμηθω ακριβως και οι μισοι ελεγαν οτι παιζουν και καλυτερες προσφορες απο αυτο.αλλοι ελεγαν οτι το bandwidth δεν ειναι εγγυημενο και οτι πολλες φορες ειναι χαμηλοτερο απο αυτο που εχουν οι υπολοιποι συνδρομητες της ιδιας εταιρειας.οχι ταχυτητα sync αλλα πραγματικη ταχυτητα(actual speed) Δε γνωρίζω τεχνικές λεπτομέρειες.Το είπα μόνο και μόνο επειδή ο topic starter έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα το κόστος.Και ειδικά τα 10,40 ευρώ που κοστίζει η 6άρα πιστεύω είναι λουκούμι η τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα