Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο πολυ ωρα προσπαθειας ειπα να ζητησω βοηθεια. εχω το εν λογω λαπτοπ και του εκανα φορμα. περασα τα xp lite και ενω εχω περασει ολα τα drivers δεν μπορω να περασωτου wirless. μου βγαζει user authentication 2300 error. και δεν μπορει να τα περασει. ειχε κανεις το ιδιο προβλημα. πως να το τα διορθωσω??

Δημοσ.

Κανε ενα κοπο κ στα δυο!

1) τσεκαρε την καρτα δυκτιου αν ειναι ενεργοποιημενη

2) αλλαξε το καλωδιο σε αλλη θυρα στο router

Μια παραθεση εχεις κανει τα update για το sp

Δημοσ.

η καρτα ειναι ενεργοποιημενη το καλωδιο δεν παιζει ρολο αφου με αυτο εχω ιντερνετ.ασυρματα δεν εχω. οταν κανω την εγκαταστσαση αντι να εχει τον υπολογιστη με την κεραια εχει τους 2 με το χ. εχω τα windows xp lite me sp3

Δημοσ.

Πηγαινε στην διαχειριση συσκευων και κανε καταργηση οπου θα σου εχει κιτρινο θαυμαστικο στους προσαρμογεις δυκτιου κανε μια επανακινηση και πες μου τι γινεται για να τα παρουμε λιγο απο την αρχη

Δημοσ.

στην διαχειριση συσκευων μου εχει με κιτρινο <ελεγκτης δυκτιου και στους προσαρμογεις δυκτιου εχει το ethrnet και το wireless οτι λειτουργουν.ακομα εχει με κιτρινο ενα broadcom που δεν το κανει εγκατασταση και το bluetooth. οσο για το broadcom προσπαθω να κατεβασω καποιο αλλο .exe. μηπως ειναι αυτο??

Δημοσ.

Προφανως εβαλες λαθος ντραιβερ για το ασυρματο.

Προσφατα αλλαξα δισκο στο δικο μου και κατεβασα καμμια 20αρια ντραιβερ και μ εσκασε οπως ολα τα ντελ μεχρι να βρει αυτον που ταιριαζη.

Εμπα στην ελληνικη ντελ και βαλτο να βρει ντραιβερ με τον αριθμο σερβισταγκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...