Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με παλιο pc


SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εναν παλιο υπολογιστη που προσπαθω να τον "αναστησω". καταρχην ολα τα κομματια δουλευαν κανονικα την τελευταια φορα που χρησιμοποιηθηκαν (πριν κανα 3-4 μηνες)

το pc αποτελειται απο εναν celeron 2.8GHz (νομιζω) καποια nvidia επισης παμπαλαια ram 512 ή 1gb σκληρο δισκο (τελειος αδειο) WD 160gb 5200rpm SATA (επισης δουλευει κανονικα τον εχω τεσταρει) και ενα τροφοδοτικο NitroX SL 750w.

 

Συνδεω κανονικα ολο το συστημα το ανοιγω γυρναει το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη και του τροφοδοτικου αλλα δεν βλεπω τιποτα στην οθονη.

 

Η RAM,CPU,MoBo,GPU δουλευαν στο ιδιο pc το πασχα μετα τα εβγαλα τα αφησα στην ντουλαπα (δεν εχει υγρα μεσα η ντουλαπα) και τωρα που τα δοκιμασα εχω το προβλημα...

 

Η καρτα ειναι AGP x8

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω λοιπον εγω εκανα το εξεις: Eκλεινα τον Η/Υ και εβγαζα το καλωδιο της οθονης οχι του power κ το ξαναεβαζα και παλι ανοιγμα το εκανα μερικες φορες κ επερνε μπροστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω πως ναι, δεν θυμαμε καλα...

 

Στάκα φίλος! Αν υπάρχει beeperάκι συνδεμένο πρέπει να σιγουρευτείς αν κάνει μπιπ ή όχι. Είναι σημαντικό για να καταλάβουμε αν ποστάρει η μητρική ή όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας