Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά,

Θα ήθελα να αγοράσω ένα Laptop κατα προτίμηση Toshiba ή Dell κι αυτό γιατί έχω διαβάσει σε αρκετά posts σε διάφορες ιστοσελίδες ότι προσφέρουν πολύ καλό service και είναι αρκετά αξιόπιστα.

Το λοιπόν μπορώ να διαθέσω μαξιμιουμ μέχρι 650 ευρώ.Αυτό που με ενδιαφέρει αρκετά είναι να μπορώ να τρέχω πολλά προγράμματα και εφαρμογές ταυτόχρονα και να μην αντιμετωπίζω προβλήματα με υψηλές θερμοκρασίες (το λαπτοπ δεν είναι για gaming).Απο εκεί και πέρα θα ήθελα να μπορώ να φορέσω έξτρα μνήμη στο μέλλον αν χρειαστεί.

Οποιεσδήποτε συμβουλές και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Geopolit

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι καλύτερος απο έναν i5; Ρωτάω γιατί απο οτι βλέπω οι περισσότεροι διαλέγουν Intel για τις αγορές τους.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Geopolit

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι καλύτερος απο έναν i5; Ρωτάω γιατί απο οτι βλέπω οι περισσότεροι διαλέγουν Intel για τις αγορές τους.

Ευχαριστώ

αν δεις εδώ είναι καλύτερος από i3 2330 http://compare-processors.com/amd-a6-3400m-vs-core-i3-2330m/854/

Δημοσ.

αν γινοταν αυτο για ποιο λογο να μη το κανει απο το εργοστασιο? τοτε αν ο ι5 υπερχρονιστει θα ειναι σαν ι7? εννοεις οτι εχει καλυτερο overclocking apo ton i3? το μονο θετικο ειναι οτι ειναι τετραπυρινος ο αμδ αλλα ειναι πολυ χαμηλα στη συχνοτητα επεξεργασιας.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Λοιπόν σχετικά με τους AMD δεν είμαι γνώστης πέρι overclocking or undervolt άρα λίγο δύσκολο να μπορέσω να τα κάνω.

Όσο αφορά τώρα τους Fujitsu, όταν ξεκίνησα να ψάχνω για laptop εντυπωσιάστηκα απο τις χαμηλές τιμές τους σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηρηστικά,απλά σε άλλα posts πολύς κόσμος φαίνεται να μην τους επιλέγει χωρίς όμως κάποιο συγκεκριμένο λόγο και αυτό με βάζει σε σκέψεις.Επίσης για τους HP έχω καταλάβει οτι ή θα τους αποθεώνουν ή θα τους έχουν για πέταμα και πάλι χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει μέση άποψη.

Η μόνη μου εμπειρία με laptop είναι ο εταιρικός Latitude E6410 που έχω ο οποίος γενικά δεν υπερθερμένεται και bootάρει σε χρόνο dt.Τον συγκεκριμένο τον χρησιμοποιώ σε εργοστασιακό περιβάλλον και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (επίσης η μπαταρία του κρατάει για αρκετές ώρες).

Γι αυτό δείχνω μια προτίμηση προς τους DELL.Όσο για τους Toshiba πολύς κόσμος απο ότι βλέπω τους χρησιμοποιεί και το service τους το θεωρούν πολυ καλό.

Δημοσ.

Το latitude που έχεις είναι laptop επαγγελματικής σειράς, με αυτά τα χρήματα που διαθέτεις δεν μπορείς κάποιο αντίστοιχο που να έχει την ποιότητα και την αξιοπιστία του latitude.

Για Dell δες εδώ

Δημοσ.

Fujitsu δεν επιλέγει κανείς γιατί κατασκευαστικά είναι μάπα (Δεν είχα από ότι λένε). Ενώ HP υπάρχουν διχασμένες απόψεις γιατί μερικές σειρές είναι καλές ενώ μερικές είναι τόσο κακοφτιαγμένες που οι θερμοκρασίες κάνουν πάρτυ (πχ οι διάσημες, για τις θερμοκρασίες τους, DV6000/DV9000 σειρές).

Επίσης να προσέχεις και τα χρόνια εγγύησης και τι εγγύηση δίνει η κάθε εταιρεία. Πολύ βασικό στοιχείο που ανεβάζει την τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...