djnoizeteck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα! Μόλις έγινα ενήλικος πλέον και θέλω να βγάλω μια χρεωστική για να την εχω συνδεμένη με το paypal μου. Η γιαγιά μου μου είχε ανίξει λογαριασμό στο όνομα μου στην Εθνική τράπεζα και τώρα που είμαι πλεον 18 μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Για να μήν ανοίγω λογαριασμό σε άλλη τράπεζα,και μιας και οι περισσότεροι έχουν εθνική, η εθνική λοιπόν δίνει χρεωστική που να είναι συμβατή με paypal? Η είναι όλες συμβατές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mphxths Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ολες οι χρεωστικες καπως θεωρουνται ...maestro , visa , visa electron κλπ αν η χρεωστικη σου εχει χαρακτηρισμο (θα το γραφει πανω της) visa , mastercard , american express , discover τοτε κανει για το paypal (αυτες τις επιλογες βγαζει στην προσθηκη νεας καρτας στο paypal)
djnoizeteck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Hm, οκ αρα θα κοιταξω να ειναι μια απο αυτές ετσι?
mphxths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Hm, οκ αρα θα κοιταξω να ειναι μια απο αυτές ετσι? ναι . συνηθως της εθνικης ειναι maestro που δεν πολυ-υποστηριζεται γενικοτερα.
djnoizeteck Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Αρα παω σε άλλη τράπεζα? Πια προτείνεις?
mphxths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν εχω μεγαλη εμπειρια με τραπεζες.Εχω 1 λογαριασμο εθνικη+πιστωτικη και 1 λογαριασμο πειραιως + χρεωστικη ειχα και αναληψης/χρεωστικη στην εθνικη αλλα ποτε δεν την χρησιμοποιησα και ακυρωθηκε απο το συστημα!!(ναι ξερω ειμαι κοπανος!) απο κει και περα με την πειραιως δεν ειχα ποτε θεμα...η χρεωστικη της ειναι "visa" μπορεις να κανεις συναλλαγες παντου (ονλαιν και σε μαγαζια) και φυσικα ειναι και αναληψης. μπορει και αλλες τραπεζες να ειναι καλες...αλλα οπως ειπα δεν ειχα εμπειριες με τις αλλες Σιγουρα ξεχνα την εμπορικη γιατι ετοιμαζεται να πουληθει σε καποιες απο τις υπολοιπες
agent_smith Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εγώ για τέτοιες περιπτώσεις προτείνω Πειραιώς. Άμεσο άνοιγμα λογαριασμού με την κάρτα και το pin στο χέρι σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας, online κατάθεση χρημάτων σε κάποια ATM που είναι πολύ βολικό για την χρήση που θέλεις και άψογο σύστημα e-banking.
Makaros1994 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Έβγαλα σήμερα μια χρεωστική. Δεν είναι τίποτα, στη βγάζουν σε 5 λεπτά. Ένα φάκελο ανοίγουν, χτυπάνε στον υπολογιστή κάτι στοιχεία και στη δίνουν. Εκτός αν θες να ανοίξεις και λογαριασμό που θα πάρει κάνα 15λεπτο. Πρέπει να έχεις απόδειξη ΑΦΜ και ταυτότητα. Καλό θα είναι να ζητήσεις και κωδικό winbank για να βλέπεις online τις κινήσεις του λογαριασμού.
Arctic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Βολεύει και να κάνεις λογαριασμό στο e-banking της EUROBANK. Μέσω αυτού μπορείς να βγάλεις μία e-pre paid visa και να τη διαχειρίζεσαι από το λογαριασμό του e-banking. Η διαδικασία είναι ελάχιστη. Με αυτό το τρόπο έχεις και λογαριασμό και προπληρωμένη για να γεμίζεις το λογαριασμό του PayPal.
aris2025 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εγώ θα πρότεινα είτε Πειραιώς είτε Alpha. Χρεωστική (Visa - Debit) να ξέρεις ειναι αυτό που θες. Μια χρεωστική και ένα λογαριασμό paypal θα σου πρότεινα. Όσο δυνατόν λιγότερες κάρτες και πολλά savings accounts να έχεις..τα savings ειδικά όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα (ηλικιακά). Επίσης οταν πας για τον λογαριασμό ζήτα να βγάλεις inteρνετ banking και επίσης ρώτα αν υπάρχει και κόστος/πόσο για το password-key stick που σου δίνουν για λόγους ασφαλείας. Συνήθως το χρεώνουν γύρω στα 10ευρώ. Όσο για το paypal, μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου απ τη στιγμή που βάλεις το online banking service.
djnoizeteck Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Αρα βγάζω μια VISA σε τράπεζα πειρεώς. Πρεπει οπωσδηποτε να εχω και λογαριασμο στην τραπεζα η μπορω να εχω μονο την VISA χωρις να ανοιξω καποιο λογαριασμο? Γιατι δεν θελω να εχω σε 1000 τραπεζες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα