gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τα έχω με ένα παιδί κ θέλω να του κάνω ένα πολύ ωραίο δώρο... Και δεν ξρ Τι... Παίρνει οτιδήποτε φοράει από το μαγαζί της μάνας του και είναι κομπλέ σ αυτόν τον τομέα. Κολονία του έχω πάρει βραχιόλι ένα με τα αρχικά μας του έχω πάρει τι άλλο να πάρω δεν ξέρω έχω κολλήσει. Βοήθεια :Ρ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Mπατζετ δεν μας ειπες και τι περιπου ενδιαφεροντα εχει. Ψαξου για κανα smartphone η ακομα καλυτερα tablet γυρω στα 150 αν φτανεις ως εκει και αν ψηνεται με γκατζετοειδη πραγματα, ειναι ψιλοστανταρακι πως θα το χαρει. Timon μην την αποπαιρνεις αν και ψιλοσυμφωνω..
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εάν το 79 είναι χρονολογία... Χαχα όχι δεν είναι απλά μου άρεσε ο αριθμός όταν έφτιαχνα mail Mπατζετ δεν μας ειπες και τι περιπου ενδιαφεροντα εχει. Ψαξου για κανα smartphone η ακομα καλυτερα tablet γυρω στα 150 αν φτανεις ως εκει και αν ψηνεται με γκατζετοειδη πραγματα' date=' ειναι ψιλοστανταρακι πως θα το χαρει. Timon μην την αποπαιρνεις αν και ψιλοσυμφωνω..[/quote'] 17 είμαι ξεκολλήστε :-P ρε συ είναι σε ένα μήνα δεν προλαβαίνω να μαζέψω τόσα λεφτά τόσο γρήγορα δεν ξέρω θα το κοιτάξω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 17 είμαι ξεκολλήστε :-P ρε συ είναι σε ένα μήνα δεν προλαβαίνω να μαζέψω τόσα λεφτά τόσο γρήγορα δεν ξέρω θα το κοιτάξω Ακυρο, θεωρησα οτι εισαι 33 και υπεθεσα οτι θα κανεις δωρο γυρω απο αυτο το μπατζετ σε αντιστοιχης ηλικιας ατομο.
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ακυρο' date=' θεωρησα οτι εισαι 33 και υπεθεσα οτι θα κανεις δωρο γυρω απο αυτο το μπατζετ σε αντιστοιχης ηλικιας ατομο.[/quote'] Οκ τώρα που ξέρεις δώσε καμία καλή ιδέα :-P
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δώστου αυτό που θέλει, if you know what I mean. Αν έχετε ήδη, κάνε κάτι που έχει ζητήσει στο παρελθόν και έχεις πει όχι. Υ.γ. Ελπίζοντας να έχετε παρόμοια ηλικία ε 2
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δώστου αυτό που θέλει' date=' if you know what I mean. Αν έχετε ήδη, κάνε κάτι που έχει ζητήσει στο παρελθόν και έχεις πει όχι. Υ.γ. Ελπίζοντας να έχετε παρόμοια ηλικία ε[/quote'] Χαχα έχουμε ένα χρόνο με περνάει.... Ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ αυτό αλλά μου φαίνεται πολύ λίγο εκεινοσ μιλάει για δαχτυλίδι κ εγώ θα τ δώσω μόνο αυτό; Μου φαίνεται πολύ λίγο :/
isay Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δώστου αυτό που θέλει, if you know what I mean. Αν έχετε ήδη, κάνε κάτι που έχει ζητήσει στο παρελθόν και έχεις πει όχι. Υ.γ. Ελπίζοντας να έχετε παρόμοια ηλικία ε Μια χαρά τα λεει ο cthul Σε αυτή την ηλικία τα υλικά αγαθά χάνουν γρήγορα την υλική και συναισθηματική αξία τους. Αντίθετα οι αναμνήσεις και οι έντονες συγκινήσεις χαράσσονται βαθιά. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μια χαρά τα λεει ο cthul Σε αυτή την ηλικία τα υλικά αγαθά χάνουν γρήγορα την υλική και συναισθηματική αξία τους. Αντίθετα οι αναμνήσεις και οι έντονες συγκινήσεις χαράσσονται βαθιά. Όπως απάντησα κ σ εκείνον μου φαίνεται πολύ λίγο :-P
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τι δαχτυλίδι; Γάμο θέλει; Και τι εννοείς σου φαίνεται πολύ λίγο, μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε...
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τι δαχτυλίδι; Γάμο θέλει; Και τι εννοείς σου φαίνεται πολύ λίγο' date=' μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε...[/quote'] Όχι απλά ξέρει ότι μου αρέσουν κ θέλει να πάρει κάτι που θα φοράω κάθε μέρα τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα :-P Πιστεύω ότι μιλάς για την πρώτη φορά μαζί του σαν δώρο:/ κ απλά εγώ σκέφτομαι ότι το να δώσει εκεινοσ τόσα λεφτά κ εγώ να του δώσω κάτι που δεν έδωσα τίποτα στην ουσία μου φαίνεται άσχημο...
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν είπες ότι πρόκειται για επέτειο και ότι θα σου πάρει και αυτός δώρο... Μπορείς να του πεις να μην σου πάρει τίποτα και να επικεντρωθείτε και οι δύο σε αυτό που είπα(ναι αυτό εννοώ και 'γω). Το ότι σου φαίνεται πολύ λίγο, εχμ πως να το πω, απλά δεν ισχύει. Και δεν συγκρίνεται με τίποτα υλικό, είναι κλάσεις πάνω τι να λέμε τώρα 3
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν είπες ότι πρόκειται για επέτειο και ότι θα σου πάρει και αυτός δώρο... Μπορείς να του πεις να μην σου πάρει τίποτα και να επικεντρωθείτε και οι δύο σε αυτό που είπα(ναι αυτό εννοώ και 'γω). Το ότι σου φαίνεται πολύ λίγο' date=' εχμ πως να το πω, απλά δεν ισχύει. Και δεν συγκρίνεται καν με τίποτα υλικό[/quote'] Δεν παίζει να του αλλάξω γνώμη στο δαχτυλίδι :-P κάτι αντίστοιχο θλ να πάρω κ εγώ ασχετα με το αν θα το κάνω μαζί του η όχι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να του χρειάζεται και να μην έχει :/
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 αν ξερει να εκτιμαει θα καταλαβει οτι δεν ειναι κ τιποτα...κ οσο να ναι...ειναι δωρο μεγαλης συναισθηματικης αξιας στην ηλικια αυτη... τωρα αν εθν κ δωρο...τι του αρεσει? τα ενδιαφεροντα του?? ετσι στο γενικο δυσκολο ν σ προτεινει καποιος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα