Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά με τόση έκταση που πήρε το θέμα θα έπρεπε να ανοιχθεί ψηφοφορία πολλαπλής επιλογής με στοιχεία όπως:

Ρολόι

Παπούτσια

Πίπα

Κώλος

Αρκουδάκι

Πάρτι με ούζα

Ρομαντικό 2 ήμερο

Φαγητό

κλπ κλπ

Νομίζω πως μετά θα έκανες σίγουρα τη σωστή επιλογή, όπως επίσης νομίζω ξέρω, ποια θα ήταν στις πρώτες θέσεις!!!!

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.

Που το βρήκες; Θα βουτήξω καμια δεκαριά!

Στο thinkgeek μπορείς να το βρεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει και αλλού.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όλοι θα ψήφιζαν "κώλο" λες και θα ήταν αυτοί στην θέση του αγοριού της.

Και κάτι άλλο, είναι 18 χρονών, αν καπνίζει μην του πάρεις ούτε αναπτήρα ζιπο, ούτε πίπες, πάρτου κανα βιβλίο πως να κόψει το κάπνισμα...

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όλοι θα ψήφιζαν "κώλο" λες και θα ήταν αυτοί στην θέση του αγοριού της.

Και κάτι άλλο, είναι 18 χρονών, αν καπνίζει μην του πάρεις ούτε αναπτήρα ζιπο, ούτε πίπες, πάρτου κανα βιβλίο πως να κόψει το κάπνισμα...

Καλο κι αυτο....

αλλα προτιμώ τον κωλο

Στο thinkgeek μπορείς να το βρεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει και αλλού.

Thanks θα τελειωσω το στοκ.....

Δημοσ.

αντι να τον παίρνετε απο πισω....καντε του μια πιπα!!!!! Δώρο !!! epic :D

http://www.youtube.com/watch?v=Opt-c0q6h84

Μου χε πει ενας , δεν ξερω αν ελεγε αληθεια ή με κοροιδευε ,αυτος λεγοταν Μπαλιδής ή Μπαλίδης δε θυαμαι ακριβως ,εγω τον φωναζα άμπαλο ουτως η αλλως.και πηγε η αθεοφοβη η δικια του και του πηρε μια μπαλα ποδοσφαιρου και εγραψε πανω this !

Συμφωνω με την πιο πανω αποψη , παρτου ειτε κατι απλο ειτε κατι..εξυπνο ! :)

Δημοσ.

Γωγώ βρήκα πρωτότυπο δώρο άκου: θα του πάρεις ένα σετ από αντικείμενα που θα αποτελείται από:

μια μπαντάνα, ένα ψεύτικο μουστάκι σε σχήμα π, μαύρα γυαλιά, μαύρο δερμάτινο γιλέκο με κρόσσια και μαύρο δερμάτινο wristband με κρόσσια και τέλος δερμάτινες μυτερές μπότες. Και πες του ότι αν δεν τα φορέσει τουλάχιστον μια φορά να βγείτε έξω θα στενοχωρηθείς πάρα πολύ. Και αν γελάσει, προσπάθησε να κάνεις τη στενοχωρημένη, να δακρύσεις και να το κάνεις να φανεί αληθινό. Έτσι μπορεί να το δεχτεί.

Δημοσ.

Κανονικά με τόση έκταση που πήρε το θέμα θα έπρεπε να ανοιχθεί ψηφοφορία πολλαπλής επιλογής με στοιχεία όπως:

Ρολόι

Παπούτσια

Πίπα

Κώλος

Αρκουδάκι

Πάρτι με ούζα

Ρομαντικό 2 ήμερο

Φαγητό

κλπ κλπ

Νομίζω πως μετά θα έκανες σίγουρα τη σωστή επιλογή, όπως επίσης νομίζω ξέρω, ποια θα ήταν στις πρώτες θέσεις!!!!

ξέχασες τα 50 ευρά στο κομοδίνο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας θελω να παρω ενα δωρο στο αγορι μου ειναι 15 του αρεσουν τα γκραφιτοι οι ταινιες με αγωνες με αμαξια,ερωτικες,κομωδιες και με χορο το αγαπημενο του Χρώμα ειναι το μωβ ακουει ραπ και χιπ χοπ ασχολειται με την ζωγραφικη και λιγο με το παρκουρ μου ειπε πως μου πηρε ενα δωρο αλλα δεν ξερω τι εχετε καμια ιδεα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...