paulchro Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Διαβασε τις αλλες σελιδες κ διαλεξε...αναθεμα κ αν χει προταση της προκοπης (βσκ 2-3 καλες ειναι )
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Νέο συμβόλαιο για ΕΝΑ έτος !! Ουτε στον εχθρο μου τετοια δωρα
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 πες κανένα γνωστό σου να τον πάει σε κανένα studio απο τα "καλά" με έξοδα δικά σου. θα το εκτιμήσει ;)
Haldol Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω. Ένα χρόνο τα 'χετε και φίκι - φίκι δεν. Τάβλι παίζετε; Τι κάνετε;
g_alkis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 H OP θα κοντεύει να κλείσει τριετία σχέσης, αν τα έχουν ακόμα βέβαια, και οι προτάσεις συνέχιζουν να πέφτουν. Αγαπάμε ινσόμνια.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω. Ένα χρόνο τα 'χετε και φίκι - φίκι δεν. Τάβλι παίζετε; Τι κάνετε; μην υποτιμάς τα 15αχρονα
georg3b Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 H OP θα κοντεύει να κλείσει τριετία σχέσης, αν τα έχουν ακόμα βέβαια, και οι προτάσεις συνέχιζουν να πέφτουν. Αγαπάμε ινσόμνια. Άλλο είναι το ερωτευμένο κορίτσι αυτή την φορά, που συνεχίζει στο ίδιο θέμα Η προηγούμενη παίζει και να χώρισε ακολουθώντας προηγούμενες συμβουλές... Γεια σας θελω να παρω ενα δωρο στο αγορι μου ειναι 15 του αρεσουν τα γκραφιτοι οι ταινιες με αγωνες με αμαξια,ερωτικες,κομωδιες και με χορο το αγαπημενο του Χρώμα ειναι το μωβ ακουει ραπ και χιπ χοπ ασχολειται με την ζωγραφικη και λιγο με το παρκουρ μου ειπε πως μου πηρε ενα δωρο αλλα δεν ξερω τι εχετε καμια ιδεα; πάρτου παντόφλες.......................... πάρε μια σοκολατίνα, φάτε την μαζί και μην το ψάχνεις παραπάνω 1
adsl2+ Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ουτε στον εχθρο μου τετοια δωραΕσυ δεν αγαπάς για να κάνεις τέτοια δωρα ....!
Haldol Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 μην υποτιμάς τα 15αχρονα Καθόλου δε τα υποτιμώ, μόνη το 'γραψε.
Backpacker Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πάρε ένα ωραίο σετ εσώρουχα για σένα...και κάντου το δώρο αυτό που θα θυμάται για πάντα...πίστεψε με το προτιμά από το xperia mini...
Iris_89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ^ Επειδή είναι ο 15χρονος giorgosbretos I'm joking of course Maybe not 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα