gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 αν ξερει να εκτιμαει θα καταλαβει οτι δεν ειναι κ τιποτα...κ οσο να ναι...ειναι δωρο μεγαλης συναισθηματικης αξιας στην ηλικια αυτη... τωρα αν εθν κ δωρο...τι του αρεσει? τα ενδιαφεροντα του?? ετσι στο γενικο δυσκολο ν σ προτεινει καποιος!! Σωστό κ αυτό αλλά δεν έχει κάτι με το οποίο να ασχολείται πολύ δηλαδή του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν παίζει πλ προ ώστε να αξίζει να του πάρω κάτι δεν είναι τόσο κολλημένος. Κινητό είναι πολύ καλή ιδέα αλλά δεν έχω λεφτά να του πάρω το xperia mini που ξέρω ότι του αρέσει. Δεν ξέρω καθόλου πραγματικά ρούχα παπούτσια εσώρουχα τα πάντα έχει Κολονία του έχω πάρει δεν του έχει τελειώσει ακόμα. Βραχιόλι του έχω πάρει με τα αρχικά μας. Δεν ξέρω τι άλλο!
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 αν ξερει να εκτιμαει θα καταλαβει οτι δεν ειναι κ τιποτα.. Για ποιον το λες αυτό, για τον γκόμενο;
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Αστου και 50 ευρώ στο κομοδίνο. Χαχα καφριλα :-P Για ποιον το λες αυτό' date=' για τον γκόμενο;[/quote'] Από ότι έχω καταλάβει για εκείνον το ΠΕ :-P
UncleBens Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 κερατα θα τα κανεις έτσι και αλλιώς οποτε ας είναι στην επέτειο να έχει και συμβολικό χαρακτήρα
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 κερατα θα τα κανεις έτσι και αλλιώς οποτε ας είναι στην επέτειο να έχει και συμβολικό χαρακτήρα Καλα θα δω...
sphinxgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Πάρτου μωρέ ξανά μια κολόνια. Για να μην ψάχνεις, δοκίμασε την Clinique Happy. Είναι απίθανη και καλοκαιρινή. Έχει και εκπτώσεις αυτή την περίοδο. Χαμένη δεν θα πάει. Άσε που δεν παίζει τόσο ρόλο το δώρο, αλλά πως θα το πασάρεις! Για παράδειγμα ας προηγηθεί κάτι περίεργο πριν και μετά του το δίνεις με καμιά καλή ατάκα. (άκυρη κατά προτίμηση, όπως αυτές που λέει ο james Bond)!
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Πάρτου μωρέ ξανά μια κολόνια. Για να μην ψάχνεις' date=' δοκίμασε την Clinique Happy. Είναι απίθανη και καλοκαιρινή. Έχει και εκπτώσεις αυτή την περίοδο. Χαμένη δεν θα πάει. Άσε που δεν παίζει τόσο ρόλο το δώρο, αλλά πως θα το πασάρεις! Για παράδειγμα ας προηγηθεί κάτι περίεργο πριν και μετά του το δίνεις με καμιά καλή ατάκα. (άκυρη κατά προτίμηση, όπως αυτές που λέει ο james Bond)! [/quote'] Χαχα όχι δεν του χρειάζεται δεύτερη δεν τις φοράει τόσο ... Εγώ τρ ψάχνω να βρω τρόπο να του πάρω το κινητό το xperia mini που θέλει αλλά δεν ξέρω πως θα το κάνω αυτό!!
sphinxgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του πάρεις τόσο ακριβό δώρο, ειδικά αν δεν σου περισσεύουν τα χρήματα. Ούτε πρόκειται να σε αγαπήσει περισσότερο , ούτε να σε θέλει περισσότερο. Μη σου πω αν είναι σωστός, θα τον βάλεις σε ένα φαύλο κύκλο να πρέπει να αγοράζει και εκείνος ακριβά δώρα. Γενικά είναι ακριβό δώρο να δώσεις 150 ευρώ για μια άσχετη επέτειο, ακόμα και αν είναι λεφτά που έχεις βγάλει με δουλειά. Βρες κάτι με 30-40 ευρώ και καλά ειναι
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του πάρεις τόσο ακριβό δώρο' date=' ειδικά αν δεν σου περισσεύουν τα χρήματα. Ούτε πρόκειται να σε αγαπήσει περισσότερο , ούτε να σε θέλει περισσότερο. Μη σου πω αν είναι σωστός, θα τον βάλεις σε ένα φαύλο κύκλο να πρέπει να αγοράζει και εκείνος ακριβά δώρα. Γενικά είναι ακριβό δώρο να δώσεις 150 ευρώ για μια άσχετη επέτειο, ακόμα και αν είναι λεφτά που έχεις βγάλει με δουλειά. Βρες κάτι με 30-40 ευρώ και καλά ειναι[/quote'] Απλά ξέρω ότι αυτό το κινητό το θέλει παρά πολύ επειδή το είχε κ από βλακεία το έχασε και κατέληξε με μια βλακεία που έχει τώρα που δεν του αρέσει. Και σκέφτηκα να του πάρω αυτό που θέλει τόσο πολύ αν προλάβω να μαζέψω τα λεφτά μέχρι τότε. Αλλιώς κάτι άλλο θα βρω αλλά τι άλλο. Εγώ σκέφτηκα κανένα καλό ωραίο βραχιόλι ξέρω γω με αλυσίδα η κάτι τέτοιο δεν ξέρω... Αλλά δεν νομίζω ότι θα το χαρεί και τόσο...
chill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παρτου ενα μετάλιο κ πες του εισαι χρυσός ολυμπιονίκης στην καρδιά μου
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καμιά καλή φίλη έχεις; 6
sphinxgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καμιά καλή φίλη έχεις; Εμένα αυτό θα με σκλάβωνε και ας μην κόστιζε τίποτα!!! Αυτό σου λέμε Γωγώ, το δώρο είναι συμβολικό. Η αξία του, δεν έχει να κάνει με την αξία του
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλα θα δω... Κατι σαν αυτο το μενταγιον θα του κανεις ,πουλιεται σε λογικες τιμες στο κεντρο της Αθηνας.
stavi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 στην κατασκήνωση που πήγα φετος κάναν καλλιστεία, και μετά την πασαρέλα ρωτούσαν στα παιδάκια και ερωτήσεις. Ρωτήσαν σ'ενα μικρο κοριτσάκι γύρω στα 8 τι δώρο θα έκανε στον αγαπημένο της και πετάγεται ένα αγοράκι και λέει "στριπτίζ". Δεν του κάνεις κι εσύ ένα αισ8ησιακό στριπτίζ; Κατι σαν αυτο το μενταγιον θα του κανεις ,πουλιεται σε λογικες τιμες στο κεντρο της Αθηνας. αυτό το θέλω σίγουρα εγώ, ήταν το πρώτο μεταγιόν που φόρεσα στα 12 μου και ακόμα το ψάχνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα