MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ολοι εσεις που λετε για ρολοι σκεφτηκατε την πιθανοτητα να μη θελει ο αλλος να φοραει ρολογια και μπιχλιμπιδια στο χερι? Πχ σε εμενα παιζει να ηταν το πιο αχρηστο δωρο ever, εκτος αν μιλουσαμε για κανα rolex οποτε θα το (υπερ)τιμουσα δεοντως εδω
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Πάρ' του μία αυτόματη μηχανή δημιουργίας emoticon :-P Καλή ιδέα :-P Εσύ τι λες; :-P Αν και το sex δεν είναι κακή ιδέα :-P βέβαια είναι και ο καιρός :-P θα μπορούσες να του κάτσεις και μετά να βάλεις ένα emoticon :-P Αν και χωρίς emoticon γίνεται :-P Όπως και να έχει, εάν θες φθηνά sex :-P αν θες ακριβά ρολόι :-P 1
koslibpro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Πάρ' του μία αυτόματη μηχανή δημιουργίας emoticon :-P:-P Καλή ιδέα Εσύ τι λες; Αν και το sex δεν είναι κακή ιδέα :-P βέβαια είναι και ο καιρός :-P θα μπορούσες να του κάτσεις και μετά να βάλεις ένα emoticon :-P Αν και χωρίς emoticon γίνεται :$ Όπως και να έχει, εάν θες φθηνά sex :-P αν θες ακριβά ρολόι fixed
Plug Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ούτε καν :-P Το συζητάς βλέπω οπότε δούλεψε το λιγο στο μυαλό σου. ειδάλλως υπάρχει και η παρτούζα ή μπορείς να βρεις κάποια φίλη σου και να τον ικανοποιήσετε μαζί. 1
g_alkis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 1 χρόνος χωρίς σεξ? Δώσε του μια κούτα μωρομάντηλα να τον βγάλεις από τα έξοδα που έχει. 3
georg3b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ας του παρεις το Καμα Σουτρα. Δινεις και μια υποσχεση για το μελλον ετσι. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ας του παρεις το Καμα Σουτρα. Δινεις και μια υποσχεση για το μελλον ετσι. Oυτε καν. Θα θεωρησει ο αλλος οτι τον τρολλαρει η τυπισσα.
georg3b Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλά λες. Τέλος πάντων, ό,τι και να του πάρεις θα φάει σουτ όταν τον χωρίσεις (αυτός δεν παίζει να σε χωρίσει σίγουρα). Οπότε πάρε κάτι φθηνο, μην κλαις τα €€€ μετά. Καμιά κούπα ξερωγω. Μη το σκέφτεσαι και πολυ. Ή κανα κιλό γλυκά που μου τρώγονται τώρα και γι αυτό τα αναφέρω. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App 1
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εδώ είσαι. Χα ναι ακριβώς αυτό :-P Ολοι εσεις που λετε για ρολοι σκεφτηκατε την πιθανοτητα να μη θελει ο αλλος να φοραει ρολογια και μπιχλιμπιδια στο χερι?Πχ σε εμενα παιζει να ηταν το πιο αχρηστο δωρο ever' date=' εκτος αν μιλουσαμε για κανα rolex οποτε θα το (υπερ)τιμουσα δεοντως εδω Όχι τον έχω ρωτήσει για ρολόι κ μου είπε θα το φορούσε.... Φοράει κ ένα βραχιόλι που του έχω πάρει ούτως η αλλοσ... Καλά λες.Τέλος πάντων' date=' ό,τι και να του πάρεις θα φάει σουτ όταν τον χωρίσεις (αυτός δεν παίζει να σε χωρίσει σίγουρα). Οπότε πάρε κάτι φθηνο, μην κλαις τα €€€ μετά. Καμιά κούπα ξερωγω. Μη το σκέφτεσαι και πολυ. Ή κανα κιλό γλυκά που μου τρώγονται τώρα και γι αυτό τα αναφέρω. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App[/quote'] Γιατί δεν παίζει να με χωρίσει; :-P
UncleBens Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 αφού τα κερατα θα του πάρει τι ασχολούμαστε τόση ώρα?
santana99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Κοίταξε gogoulini, ξέρω ο έρωτας σου έχει πάρει τα μυαλά και πιστεύεις και εγώ δεν ξέρω τι για την σχέση σου, αλλά σε 1-2 χρόνια απλά δεν θα πιστεύεις τίποτα από αυτά (τα τόσο έντονα). Οπότε μην τρελαίνεσαι με το δώρο... και γενικά μην τρελαίνεσαι... 1
gogoulini79:P Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Κοίταξε gogoulini' date=' ξέρω ο έρωτας σου έχει πάρει τα μυαλά και πιστεύεις και εγώ δεν ξέρω τι για την σχέση σου, αλλά σε 1-2 χρόνια απλά δεν θα πιστεύεις τίποτα από αυτά (τα τόσο έντονα). Οπότε μην τρελαίνεσαι με το δώρο... και γενικά μην τρελαίνεσαι...[/quote'] Οκ ΘνΞ
epp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 χωρισε τον πανω στα γενεθλια του και φτιαξτα με αλλον δωρο που 100% δεν θα ξεχασει για αρκετα χρονια
MetalGearFan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ασχολείται με κυνήγι ? http://www.eickhorn-solingen.de/epages/62631327.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62631327/Products/825101A 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ασχολειται με ψαροντουφεκο? http://www.ricardo.gr/buy/toys-hobbies/paixnidia-thalassas/%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1/v/an678085994/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα