status Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ή θεούσα... Σωστό, αλλά αν ο άλλος κάνει θεϊκό γαμήσι, δεν πα να είναι και Νηστεία..;ρ
john654321 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 μπορεις να του παρεις μια φωτογραφικη μηχανη και να βγαζεται φωτογραφιες για να σε θυμαται ή ενα mp3 player ή ενα αρκουδακι και να του ριξεις την κολονια που φορας για να το μυριζει και να σε θυμαται εμενα παντως το αρκουδακι θα μου αρεσε που ειμαι και στην ηλικια σου
stavi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 τελικά δηλαδή σας αρέσουν τα αρκουδάκια; μέχρι ποια ηλικία; 1
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 τελικά δηλαδή σας αρέσουν τα αρκουδάκια; μέχρι ποια ηλικία; μεχρι τα 16 κι αυτα να συνοδευονται απο πιπα.
gogoulini79:P Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 μπορεις να του παρεις μια φωτογραφικη μηχανη και να βγαζεται φωτογραφιες για να σε θυματαιή ενα mp3 player ή ενα αρκουδακι και να του ριξεις την κολονια που φορας για να το μυριζει και να σε θυμαται εμενα παντως το αρκουδακι θα μου αρεσε που ειμαι και στην ηλικια σου Καλές ιδέες αλλά δεν είναι τέτοιος τύπος νομίζω μόνο η φωτογραφική μηχανή ίσως να του χρησίμευε :-P
μαφαλντα Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αμα σε λέει Γωγουλίνι να του πάρεις το αρκουδάκι.
gogoulini79:P Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αμα σε λέει Γωγουλίνι να του πάρεις το αρκουδάκι. Χαχα όχι,δεν με λέει :-P
sphinxgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 μεχρι τα 16 κι αυτα να συνοδευονται απο πιπα. Μαθαίνεις
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αμα σε λέει Γωγουλίνι να του πάρεις το αρκουδάκι. Gaaaaaaaaayyyyyyy! well, you know.
μαφαλντα Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Gaaaaaaaaayyyyyyy! well, you know. Αντε καλέ. Μωρουδίζουν-πιο πολύ τα κορίτσια.Σπαστικό και βλακώδες.Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνουν.
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αντε καλέ. Μωρουδίζουν-πιο πολύ τα κορίτσια.Σπαστικό και βλακώδες.Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνουν. είναι στην ίδια κατηγορία με το βδελιρό "πριγκίπισα" κλπ. Πάντα ένας μπαμπάς φταίει που δεν πηδάει η νεολαία, για να μην τρέχει στα παρκακια ο ίδιος.
μαφαλντα Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 είναι στην ίδια κατηγορία με το βδελιρό "πριγκίπισα" κλπ. Πάντα ένας μπαμπάς φταίει που δεν πηδάει η νεολαία, για να μην τρέχει στα παρκακια ο ίδιος. Ναι καλά.Αν δεν είχατε τόσο άγχος μην την χάσετε θα της λέγατε πόσο σαχλό και ενοχλητικό είναι-ειδικά σε δημόσιο χώρο.Σε κάποιους μπορεί και να αρέσει.Υποθέτω υπάρχει και επιστημονική εξήγηση. Γωγώ θήκη για CD ή μια κούπα για καφέ. Υπάρχουν αστείες,με ρομαντικά μηνύματα,πρακτικές,έξυπνες και τέλος πάντων δεν είναι εποχές για ακριβά δώρα-δεν είναι και επέτειος γάμου.
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ναι καλά.Αν δεν είχατε τόσο άγχος μην την χάσετε θα της λέγατε πόσο σαχλό και ενοχλητικό είναι-ειδικά σε δημόσιο χώρο.Σε κάποιους μπορεί και να αρέσει.Υποθέτω υπάρχει και επιστημονική εξήγηση. . Αυτό είναι θέμα ορίων, αν ο τύπος έχει ανασφάλειες θα της επιζητά ακόμα κ όταν παει για χεσιμο. Παρομοίως και για τις γκομενιτσες, γιατί τέτοιες εκδηλώσεις μόνο γκομενιτσες τις κάνουν. λετ δε γουορ μπιγκιν ! :ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα