Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ή θεούσα... :D

Σωστό, αλλά αν ο άλλος κάνει θεϊκό γαμήσι, δεν πα να είναι και Νηστεία..;ρ

Δημοσ.

μπορεις να του παρεις μια φωτογραφικη μηχανη και να βγαζεται φωτογραφιες για να σε θυμαται

ή ενα mp3 player

ή ενα αρκουδακι και να του ριξεις την κολονια που φορας για να το μυριζει και να σε θυμαται ;)

εμενα παντως το αρκουδακι θα μου αρεσε που ειμαι και στην ηλικια σου :D

Δημοσ.

τελικά δηλαδή σας αρέσουν τα αρκουδάκια;

μέχρι ποια ηλικία;

μεχρι τα 16 κι αυτα να συνοδευονται απο πιπα.

Δημοσ.
μπορεις να του παρεις μια φωτογραφικη μηχανη και να βγαζεται φωτογραφιες για να σε θυμαται

ή ενα mp3 player

ή ενα αρκουδακι και να του ριξεις την κολονια που φορας για να το μυριζει και να σε θυμαται ;)

εμενα παντως το αρκουδακι θα μου αρεσε που ειμαι και στην ηλικια σου :D

Καλές ιδέες αλλά δεν είναι τέτοιος τύπος νομίζω μόνο η φωτογραφική μηχανή ίσως να του χρησίμευε :-P

Δημοσ.

Αντε καλέ.

Μωρουδίζουν-πιο πολύ τα κορίτσια.Σπαστικό και βλακώδες.Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνουν.

είναι στην ίδια κατηγορία με το βδελιρό "πριγκίπισα" κλπ. Πάντα ένας μπαμπάς φταίει που δεν πηδάει η νεολαία, για να μην τρέχει στα παρκακια ο ίδιος.

Δημοσ.

είναι στην ίδια κατηγορία με το βδελιρό "πριγκίπισα" κλπ. Πάντα ένας μπαμπάς φταίει που δεν πηδάει η νεολαία, για να μην τρέχει στα παρκακια ο ίδιος.

Ναι καλά.Αν δεν είχατε τόσο άγχος μην την χάσετε θα της λέγατε πόσο σαχλό και ενοχλητικό είναι-ειδικά σε δημόσιο χώρο.Σε κάποιους μπορεί και να αρέσει.Υποθέτω υπάρχει και επιστημονική εξήγηση.

:-)

Γωγώ θήκη για CD ή μια κούπα για καφέ. Υπάρχουν αστείες,με ρομαντικά μηνύματα,πρακτικές,έξυπνες και τέλος πάντων δεν είναι εποχές για ακριβά δώρα-δεν είναι και επέτειος γάμου.

Δημοσ.

Ναι καλά.Αν δεν είχατε τόσο άγχος μην την χάσετε θα της λέγατε πόσο σαχλό και ενοχλητικό είναι-ειδικά σε δημόσιο χώρο.Σε κάποιους μπορεί και να αρέσει.Υποθέτω υπάρχει και επιστημονική εξήγηση.

:-)

.

Αυτό είναι θέμα ορίων, αν ο τύπος έχει ανασφάλειες θα της επιζητά ακόμα κ όταν παει για χεσιμο.

Παρομοίως και για τις γκομενιτσες, γιατί τέτοιες εκδηλώσεις μόνο γκομενιτσες τις κάνουν.

λετ δε γουορ μπιγκιν ! :ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...