negain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους εχω ενα HP1080ev και τον τελευταιο καιρο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα (το εχει κανει οχι πανω απο 15φορες και το μηχανημα δουλευει ωρες καθε μερα) εκει που δουλυεω κανονικα κολλαει και δεν κανει τιποτα. Δεν δουλευει το mouse οι στροφες του ακουγονται πεφτουν, το caps δεν δουλευει και το λαμπακι που αναβοσβηνει οταν δουλευει ο σκληρος ειναι μονιμα αναμενο. Ξερει κανει τι μπορει να φταιει??
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους εχω ενα HP1080ev και τον τελευταιο καιρο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα (το εχει κανει οχι πανω απο 15φορες και το μηχανημα δουλευει ωρες καθε μερα) εκει που δουλυεω κανονικα κολλαει και δεν κανει τιποτα. Δεν δουλευει το mouse οι στροφες του ακουγονται πεφτουν, το caps δεν δουλευει και το λαμπακι που αναβοσβηνει οταν δουλευει ο σκληρος ειναι μονιμα αναμενο. Ξερει κανει τι μπορει να φταιει?? Δουλεύει το ανεμιστηράκι της CPU? Σαν να κολλάει ο επεξεργαστής λόγω θερμότητας μου φαίνεται....
negain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 πρεπει να το ανοιξω για να το δω αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα