BritGreek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 code uk /kəʊd/ us /koʊd/ Cambridge dictionary. δε χρειαζεται κλινικοποιηση νομιζω και δε θεωρω οτι η φιλολογια σαν επιστημη οφειλει να ασχολειται με τη διδασκαλια, αυτο ειναι αιλυννουλικη εφευρεση για επαγγελματικη αποκατασταση των αμετρητων φιλολογων. Βρες μια το 'count' σε παρακαλώ, γιατί δεν το έχω εύκαιρο. Όσο για το σχόλιο για τη φιλολογία, θα σχολιάσω μόνο ότι βολεύει ιδιαίτερα όσους δεν έχουν τουλάχιστον τα τυπικά προσόντα, έτσι ώστε να δικαιούνται στο μυαλό τους να κάνουν επαγγέλματα που δεν τους αναλογούν. Το πρόβλημα δημιουργείται ωστόσο, όταν τα επαγγέλματα είναι μαζί και λειτουργήματα, αφού έχουν να κάνουν με παιδιά και motivation.
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βρες μια το 'count' σε παρακαλώ, γιατί δεν το έχω εύκαιρο. Όσο για το σχόλιο για τη φιλολογία, θα σχολιάσω μόνο ότι βολεύει ιδιαίτερα όσους δεν έχουν τουλάχιστον τα τυπικά προσόντα, έτσι ώστε να δικαιούνται στο μυαλό τους να κάνουν επαγγέλματα που δεν τους αναλογούν. Το πρόβλημα δημιουργείται ωστόσο, όταν τα επαγγέλματα είναι μαζί και λειτουργήματα, αφού έχουν να κάνουν με παιδιά και motivation. Ο alx εννοούσε error code έχω την εντύπωση. Να βλέπουμε τι λάθος βγάζει το "μηχάνημα" και να εφαρμόζουμε αυτόματα μια λύση. 1
BritGreek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ο alx εννοούσε error code έχω την εντύπωση. Να βλέπουμε τι λάθος βγάζει το "μηχάνημα" και να εφαρμόζουμε αυτόματα μια λύση. Υπάρχει και error count στα ρούτερ, νομίζω φίλε zio.
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει και error count στα ρούτερ, νομίζω φίλε zio. Οκ ας το διευκρινίσει ο ίδιος, εγώ αυτό κατάλαβα 1
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει και error count στα ρούτερ, νομίζω φίλε zio. νομιζω απο τα συμφραζομενα, φιλε γλωσσολογε, ηταν προφανες οτι δε μιλαω για μετρημα αλλα για κωδικο. Βρες μια το 'count' σε παρακαλώ, γιατί δεν το έχω εύκαιρο. Όσο για το σχόλιο για τη φιλολογία, θα σχολιάσω μόνο ότι βολεύει ιδιαίτερα όσους δεν έχουν τουλάχιστον τα τυπικά προσόντα, έτσι ώστε να δικαιούνται στο μυαλό τους να κάνουν επαγγέλματα που δεν τους αναλογούν. Το πρόβλημα δημιουργείται ωστόσο, όταν τα επαγγέλματα είναι μαζί και λειτουργήματα, αφού έχουν να κάνουν με παιδιά και motivation. νομιζω οτι κανενα λειτουργημα δεν οφειλει να αναλογει σε κανεναν και η ενασχοληση με οποιαδηποτε τεχνη η επιστημη εμπεριεχει το θρασος. τα τυπικα προσοντα μου φαινονται καπως μπουρδες στις κοινωνικες επιστημες, οταν εχουμε να κανουμε με μεγαλη ρευστοτητα ντε φακτο και με αμφιβολου ποιοτητας φορεις επικυρωσης αυτων των τυπικων προσοντων. Επισης ζιο, νομιζω οτι η μεθοδολογια εκπαιδευσης και τα παιδαγωγικα γενικα ειναι αλλο πραγμα απο τη φιλολογια. κατ εμε, τμηματα φιλολογιας δεν οφειλουν να εχουν μαθηματα διδασκαλιας και οι φιλολογοι δε θα οφειλαν να ειναι αυτοματα και δασκαλοι. οπως με ολες τις επιστημες, το μπατσελορ σου δινει τον τιτλο του προφεσορα, νομιζω, ακαδημαικα. αλλη σπουδη για την επιστημη, αλλη σπουδη για τη διδασκαλια μεχρι ενος σημειου της εκαστοτε επιστημης.
Τ1989 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οι προφορές για μένα είναι μεγάλο θέμα. Και το λέω σαν παλιά μαθήτρια μισή αγγλίδα που πηγαίνε ( και πηγαινει ) 2 φορές το χρόνο έξω και συνομιλεί με άγγλους να έρχεται στο σχολείο και να ακουει το shepherd είναι σεφερντ, το apple ε ι πουλ . Τώρα με όλες τις σειρές αγγλικές και αμερικανικές και τα μέσα που έχουμε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι? Σαν εμπειρία πανελληνιων τώρα, μια κάτοχος 2 proficiency (Michigan , Cambridge) είχε 3 βαθμολογήσεις με μεγάλες αποκλίσεις ή μια από την άλλη στο ειδικό μάθημα αγγλικών Και ρωταω είναι πιο δίκαιο το Cambridge ή το σύστημα με 3 βαθμολογήσεις (εκτός αν είδαν οι βαθμολογητες ότι στα αλλά μαθήματα δεν έγραψα καλά κ έβαλαν στο φλου έναν βαθμό. Κατά τη γνώμη μου οποίος πάει να σπουδάζει κάτι πρέπει να το αγαπάει! Όσον αφορά τα αγγλικά να αγαπάει τη χώρα και τους συγγραφείς της. Να τελειώσει από το ΑΕΙ και να θέλει να πάει να γνωρίσει τους ανθρώπους και τα μέρη. Αυτά κατά την ταπεινή μου γνώμη για αυτό το θέμα. 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 νομιζω απο τα συμφραζομενα, φιλε γλωσσολογε, ηταν προφανες οτι δε μιλαω για μετρημα αλλα για κωδικο. νομιζω οτι κανενα λειτουργημα δεν οφειλει να αναλογει σε κανεναν και η ενασχοληση με οποιαδηποτε τεχνη η επιστημη εμπεριεχει το θρασος. τα τυπικα προσοντα μου φαινονται καπως μπουρδες στις κοινωνικες επιστημες, οταν εχουμε να κανουμε με μεγαλη ρευστοτητα ντε φακτο και με αμφιβολου ποιοτητας φορεις επικυρωσης αυτων των τυπικων προσοντων. Επισης ζιο, νομιζω οτι η μεθοδολογια εκπαιδευσης και τα παιδαγωγικα γενικα ειναι αλλο πραγμα απο τη φιλολογια. κατ εμε, τμηματα φιλολογιας δεν οφειλουν να εχουν μαθηματα διδασκαλιας και οι φιλολογοι δε θα οφειλαν να ειναι αυτοματα και δασκαλοι. οπως με ολες τις επιστημες, το μπατσελορ σου δινει τον τιτλο του προφεσορα, νομιζω, ακαδημαικα. αλλη σπουδη για την επιστημη, αλλη σπουδη για τη διδασκαλια μεχρι ενος σημειου της εκαστοτε επιστημης. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είναι έτσι (αν και δεν ξέρω τι ακριβώς μαθήματα κάνουν στις φιλολογίες πάνω σε αυτό το κομμάτι, μάλλον το καλύπτουν).
Τ1989 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σορρυ αργεί το κινητό, Εσβησα την δεύτερη καταχώριση
*nenya* Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οι προφορές για μένα είναι μεγάλο θέμα. Και το λέω σαν παλιά μαθήτρια μισή αγγλίδα που πηγαίνε ( και πηγαινει ) 2 φορές το χρόνο έξω και συνομιλεί με άγγλους να έρχεται στο σχολείο και να ακουει το shepherd είναι σεφερντ, το apple ε ι πουλ . Τώρα με όλες τις σειρές αγγλικές και αμερικανικές και τα μέσα που έχουμε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι? Σαν εμπειρία πανελληνιων τώρα, μια κάτοχος 2 proficiency (Michigan , Cambridge) είχε 3 βαθμολογήσεις με μεγάλες αποκλίσεις ή μια από την άλλη στο ειδικό μάθημα αγγλικών Και ρωταω είναι πιο δίκαιο το Cambridge ή το σύστημα με 3 βαθμολογήσεις (εκτός αν είδαν οι βαθμολογητες ότι στα αλλά μαθήματα δεν έγραψα καλά κ έβαλαν στο φλου έναν βαθμό. Κατά τη γνώμη μου οποίος πάει να σπουδάζει κάτι πρέπει να το αγαπάει! Όσον αφορά τα αγγλικά να αγαπάει τη χώρα και τους συγγραφείς της. Να τελειώσει από το ΑΕΙ και να θέλει να πάει να γνωρίσει τους ανθρώπους και τα μέρη. Αυτά κατά την ταπεινή μου γνώμη για αυτό το θέμα. Μα φυσικά! Έχει πολλές πλευρές το επάγγελμα του καθηγητή: αγάπη για την γλώσσα/κουλτούρα, κατάκτηση του επιστημονικού επιπέδου [μαθήματα γλωσσολογίας, μεθοδολογίας κλπ.], συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων [μελέτη σχετικών ερευνών, αυτοεκπαίδευση, σεμινάρια κλπ.], κατάκτηση της προφοράς [practice σε μεγάλο βαθμό], μεταδοτικότητα και ένα σωρό πράματα ακόμα! Οπότε το τμήμα της Αγγλικής Φιλολογίας από μόνο του δεν φτάνει για να βγει κάποιος καθηγητής της Αγγλικής γλώσσας. Μακάρι στο μέλλον να προστεθεί και 3η κατεύθυνση στη σχολή, η κατεύθυνση της Διδακτικής. Γιατί [τουλάχιστον όταν ήμουν εγώ φοιτήτρια εκεί] τα μαθήματα που αφορούσαν την διδασκαλία της γλώσσας ήταν ελάχιστα και μάλιστα μόνο ένα απ'αυτά είχε πρακτικό χαρακτήρα...Όσοι φοιτητές θέλαμε στο μέλλον να γίνουμε εκπαιδευτικοί, κάναμε το έξτρα ψάξιμο από μόνοι μας, πηγαίναμε σε συνέδρια, πηγαίναμε να παρακολουθήσουμε καθηγητές να διδάσκουν σε φροντιστήρια, παρακολουθούσαμε σεμινάρια. 1
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγω πχ εχω βοηθεια απο τη μητερα μου που ειναι φιλολογος αγγλικης και γλωσσολογος, δεν εχω πιστοποιησει τιποτα, εχω 2 προφισιενσι απ το γυμνασιο, στην οποια ηλικια η εκφραση μου προφανως και ηταν κατωτερη σε ολες τις γλωσσες, αλλα δεν υπαρχει καποια εξεταση που να μπορω να περασω για να πιστοποιηθω.δε θεωρω οτι χρειαζομαι πανεπιστημιακες σπουδες 50+ μαθηματων για να διδασκω αγγλικα, το κανω απ τα 16 μου με επιτυχια.γενικα στο εξωτερικο οσες φορες εχω παει δεν ξερουν τι ειναι το προφισιενσι και δεν τους αφορα η πιστοποιηση γλωσσομαθειας, σε ρωτανε αν ξερεις καποια γλωσσα και αυτο που δηλωσεις ισχυει.καταλαβαινω γιατι ενας φροντιστηριουχος να κανει χαμο γυρω απο αυτο, σε επαγγελματικο/εργασιακο επιπεδο. ακαδημαικα, δεν το χωραει ο νους μου να ζητειται επικυρωση και πιστοποιηση, στην τελικη δοκιμαζεις και βλεπεις αν σου κανει η οχι.
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στο εξωτερικό όποιος θέλει διδάσκει δηλαδή;
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στο εξωτερικό όποιος θέλει διδάσκει δηλαδή; δεν ξερω πως λειτουργει αυτο, οι περισσοτεροι φιλοι μου μαθαιναν απο ιδιαιτερα ξενες γλωσσες απο συμμαθητες τους που τυχαινε να ξερουν καποια γλωσσα. δεν ξερω κανεναν που να εχει παει φροντιστηριο. δεν ξερω πως λειτουργει αυτο. 1
loveisforfree Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 κι εγω στα 15 μου το πηρα πριν 10 χρονια. αλλα δεν το κυνηγησα καθολου. ειδικα την σημερον ημερα μονο με αυτο το χαρτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα. καποτε κατι γινοταν , μπορουσες μεχρι και σε φροντιστηριο να διδαξεις αλλα πλεον δυσκολα να βρεις να κανεις εστω και καποια ιδιαιτερα! αλλωστε πιο παλια ειχε πιο μεγαλη αξια γιατι το επαιρναν πιο λιγοι κι ηταν υποτιθεται πιο δυσκολο να το παρεις. πλεον το παιρνουν αρκετοι ομως. για το βιογραφικο παντως ειναι ενα απαραιτητο προσον πια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα