Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικά καλό καθάρισμα πριν, πράγμα δύσκολο.

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Και τοποθετηση της σε χωρο (και επιφανεια) με τις λιγοτερες δυνατες σκονες διοτι η ζελατινα εχει στατικο ηλεκτρισμο και τις τραβαει σαν μαγνητης. Αν παρει σκονη αρχιζουν τα δυσκολα. Την τραβας με ζελοτειπ και συνεχιζεις. Ισως και να μην τα καταφερεις με την πρωτη, σιγουρα θελει υπομονη παντως.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πήρα από ΠΛΑΙΣΙΟ. Δεν είχαν για GT-B5512 που έχει μικρή οθόνη και με "'επεισαν" ότι θα κάνω δουλειά αν πάρω μια μεγάλη και την κόψω με ψαλίδι κλπ. Ιστορίες. Όταν ρώτησα πως να την βάλω μια που δεν είχα ξαναβάλει, μόνο που δεν με μάλωσε ο πωλητής. Τέλος πάντων, τα έκανα μαντάρα, πάνε τα λεφτά μου, πολλά λίγα δεν έχει σημασία, έψαξα και βρήκα στο amazon ακριβώς τον τύπο που ήθελα. Καλή τιμή, ακριβώς οι διαστάσεις και έγινε η δουλειά μου αμέσως. Παρήγειλλα και δεύτερη για ίδιο τηλέφωνο. Μόνο που τώρα βιάστηκα κάπως έμειναν λίγες φυσαλίδες, χωρίς καθόλου σκόνη όμως. Θα ήθελα να μην υπάρχουν. Κάνα κόλπο; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

υπάρχει ένα σπρέι που ψεκάζεις στην οθόνη έτσι ώστε κ κάπως λάθος να την βάλεις την ξεκολάς κ την ισιώνεις η τοποθέτηση είναι πιο εύκολη έτσι ειδικά για μεγάλες οθόνες και οι φουσκάλες βγαίνουν πολύ πολύ έυκολα ..το μόνο που σε σώζει για τις σκόνες είναι να πλύνεις καλά τα χέρια (βλέπε greys anatomy lol) κ με ένα πανάκι καθαρισμού να καθαρίσεις καλά την οθόνη.

Δημοσ.

Προσωπικά παίρνω 6αδες από το Ebay με 1,5-2€ (και οι 6), ακριβώς για το μοντέλο του κινητού μου μέχρι χιλιοστού. Αν μπει καμιά λάθος επειδή έμεινε σκόνη μέσα,την πετάω και βάζω άλλη. Οκ θέλει λίγο προσοχή αλλά πλέον έχω μάθει πώς μπαίνουν σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...