Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ελάχιστοι βοηθούν και το ξέρεις, οι περισσότεροι εκτός από τις απορίες μπαίνουν για να σκοτώνουν την ώρα τους απλά συζητώντας...

Δημοσ.

αυτο ακριβως.αυτος ειναι ο λογος που το μπλα μπλα δεν μου πολυ αρεσει αυτος ειναι ο λογος που συμφωνω να μην μετρανε τα Posts και αυτος ειναι ο λογος οτι τα ατομα που βοηθανε φαινονται και χωρις Post counter.

• Super Moderators
Δημοσ.

ok, δεν είναι και το πρώτο ή το τελευταίο πράγμα στο οποίο διαφωνούμε :P

Δημοσ.

Αυτά τα post που γράφετε εδώ μετράνε;

EDIT

Μόλις είδα ότι μετράνε.

Εγώ προσωπικά στο μπλα μπλα συχνάζω και όχι στο υπόλοιπο φόρουμ, όχι ότι με πειράζει που έλεγε post 0 και τώρα λέει 1, αλλά έχω δει πάρα πολλά άτομα να βοηθάνε άλλα άτομα στο μπλα μπλα σε απορίες που είχαν.

Επειδή είναι μπλα μπλα, δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν άτομα που θέλουν κάποια βοήθεια που δεν ανήκει σε άλλα threads του φόρουμ.

Δημοσ.

το μπλα μπλαοπως ειπαμε εχει και θεματα οπου πραγματι ατομα ρωτανε ερωτησεις για βοηθεια αλλα υπαρχουν και απειρα θεματα που ειναι σχολιασμος.πχ ομαδες κτλ.πανω σε αυτο δεν γινεται να γινει διαχωρισμος.βεβαια και σε αλλες κατηγοριες υπαρχουν Off topic θεματα που ειναι σχολιασμος οπως πχ σε κατηγορια που λεει find the screenshot.

Δημοσ.

το μπλα μπλαοπως ειπαμε εχει και θεματα οπου πραγματι ατομα ρωτανε ερωτησεις για βοηθεια αλλα υπαρχουν και απειρα θεματα που ειναι σχολιασμος.πχ ομαδες κτλ.πανω σε αυτο δεν γινεται να γινει διαχωρισμος.βεβαια και σε αλλες κατηγοριες υπαρχουν Off topic θεματα που ειναι σχολιασμος οπως πχ σε κατηγορια που λεει find the screenshot.

Γενικά δεν μπορεί να γίνει ο διαχωρισμός. Παίρνω σαν παράδειγμα αυτό το thread, 23 απαντήσεις από τις οποίες οι δύο σχετικές με την ερώτηση του TS, η μία απάντηση-ευχαριστώ του TS και οι υπόλοιπες 20 τελείως άσχετες και απλά σχολιασμός (μέσα σ'αυτές και 2 δικές μου :P).

Δηλαδή μέτρησαν 20 απαντήσεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν έπρεπε να μετρήσουν. Όπως είπα το φόρουμ δεν το πολυβλέπω εκτός από το μπλα μπλα, τώρα κάπως ψιλοάρχισα να βλέπω και άλλα θέματα και δεν ξέρω πόσο off topic βγαίνει, εσύ σαν παλιός γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμένα :)

Δημοσ.

Γενικά δεν μπορεί να γίνει ο διαχωρισμός. Παίρνω σαν παράδειγμα αυτό το thread, 23 απαντήσεις από τις οποίες οι δύο σχετικές με την ερώτηση του TS, η μία απάντηση-ευχαριστώ του TS και οι υπόλοιπες 20 τελείως άσχετες και απλά σχολιασμός (μέσα σ'αυτές και 2 δικές μου :P).

Δηλαδή μέτρησαν 20 απαντήσεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν έπρεπε να μετρήσουν. Όπως είπα το φόρουμ δεν το πολυβλέπω εκτός από το μπλα μπλα, τώρα κάπως ψιλοάρχισα να βλέπω και άλλα θέματα και δεν ξέρω πόσο off topic βγαίνει, εσύ σαν παλιός γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμένα :)

ναι οπως ειπαμε και πιο πανω σιγουρα δεν μπορει να γινει ακριβης διαχωρισμος.πολλες φορες ενα θεμα ξεκιναει κανονικα και καταληγει σε μπλα μπλα σαν αυτο.επισης υπαρχουν ακυρα τοπικ οπως πχ που ειπαμε πιο πανω το find the game που κανονικα ναι ειναι ακυρο.παντα θα υπαρχουν τετοια θεματα .απλα στο μπλα μπλα συνηθως ειναι ευκαιρεια και λογω των πιο χαλαρων κανονων να ζητητηθει κατι να γινει χαβαλες να ειναι καποια ατομα off topic.για αυτο και το μπλα μπλα ειναι απεξω.υπαρχουν βεβαια και ατομα που ρωτανε σοβαρα πραγματα που απλα δεν εχουν σχεση με το υπολοιπο θεμα.οπως και πολλα ατομα που πανε στο μπλα μπλα για να βρουν θεμα να πουν το κοντο και το μακρι τους να κοροιδεψουν κτλ.και αν αρχισεις να σβηνεις τα Posts θα τα σβησεις ολα στο τελος.βλεπε παραδειγμα τα μελη του Insomnia Με φωτο τους.απειρες σελιδες και απορω αν οι 20 εχουν εικονες.ολες οι αλλες σχολιασμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...