Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετρας!!! μετρας!!Καλως ηρθες στην πολη!!Μπορει να μην ειμαστε η ομορφοτερη πολη..αλλα θα κολλησεις...Για οτι προβλημα εχεις μ ια βολτα και ηρεμεις!!

Δημοσ.

Γιατι θα κολησω??

μιας και εισαι απο εκει,για πες μου κατι:σε ποση ωρα με ΜΜΜ(προτιμω ησαπ/μετρο) φτανεις στο συνταγμα?

Δημοσ.

Πειραιας - Μοναστηρακι 15 λεπτα με το τρενο Μοναστηρακι - Συνταγμα με το μετρο γυρω στα 3-4 λεπτα +5 λεπτα η αναμονη

Πειραιας- Συνταγμα 040 με το λεωφορειο ..περναει μεσα απο Καλλιθεα και βγαινει απο Συγγρου...και φτανει Συνταγμα ..χρονος διαδρομης 45 λεπτα..

Και αν θες να ακουσεις και κανενα cd ολοκληρο στο κινητο στο mp3 τραμ Πειραιας Συνταγμα (αφετηρια μπροστα απο το Σεφ ) γυρω στα 50 με 70 λεπτα η διαδρομη...Πειραιας - Τζιτζιφιες-Παλαιο Φαληρο-Νεα Σμυρνη-Νεος Κοσμος-Συνταγμα...

Δημοσ.

Πειραια εχει γυριστει αυτο?? ΩΩΩΩ ..δεν το ξερα....'''Το ντερτι μου ξεχειλισε'' μ αρεσε παρα πολυ σε αυτη τη ταινια....

Δημοσ.

Και εγώ 1μιση χρόνο τώρα Πειραιά μένω, αλλά γιατί τέτοια αγάπη; Δεν λέω ότι είναι άσχημα αλλά δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο για να τρελαθείς

Δημοσ.

Και εγώ 1μιση χρόνο τώρα Πειραιά μένω, αλλά γιατί τέτοια αγάπη; Δεν λέω ότι είναι άσχημα αλλά δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο για να τρελαθείς

Δίνει τελευταία εξεταστική και δεν έχει με ποιον να μοιραστεί την χαρά του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...