Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειραιωτης απο τοτε που γεννηθηκα ειμαι ...

E, και ?

Προς τι τετοιος ενθουσιασμος ?

Οι εκλεκτοι και ετσι ?

Καλα η Κορινθος μπορει γενικα να μην εχει και το καλυτερο κοσμο...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O καθενας λατρευει το τοπο του...απλο...και για τη Κορινθο στα 10 ατομα που ξερω 4 με 5 αξιζουν..για τον Πειραια βεβαια η αντιστοιχη αναλογια για καποιον που δεν ειναι πειραιωτης μπορει να ναι και 2-3 στα 10..

Δημοσ.

ε ειναι το γεγονος οτι εχουμε γεννηθει (καλα στο Μαρουσι στο Μητερα γεννηθηκαμε οι περισσοτεροι αλλα νταξει :P) εστω οτι εχουμε μεγαλωσει στον Πειραια ή στις συνοικιες του ,ταμπουρια πχ ή στο κερατσινι κ εχουμε καπως δεθει συναισθηματικα με αυτον! Πιστευω οι περισσοτεροι ανθρωποι το κανουμε αυτο...Βεβαια δε παραβλεπουμε τα αρνητικα που εχει οπως καθε πολη απλά ....κατα βαθος οπως λεει κ ο συντοπιτης στην σελιδα του, pirea-wesome !!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τα άλλα εγώ είμαι τοπικιστής, έτσι τσογλάνια; ;ρ

Για να είμαι ειλικρινής, χάλια ο Πειραιάς, και δεν το λέω από κακία, κατά γενική ομολογία ΧΑΛΙΑ είναι, αν δεν είχε το λιμάνι θα ήταν σαν οποιαδήποτε συνοικία του μεγάλου χωριού..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Όλες οι αφιξεις κρουαζιεροπλοιων σε ενα αρθρο!

2012 : Ετος..κρουαζιεροπλημμυρας στον Πειραιά αφου 105 κρουαζιερόπλοια επισκέφθηκαν το λιμάνι μας

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

μια ματια στις γειτονιες του Πειραια..ελπιζω να σας κανει να συμπαθησετε τον Πειραια..

ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΚΑΜΙΝΙΑ

ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...