Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιποτα!! αυτο ειναι το καλο! Φιλος μας ο ιδιοκτητης της γιαρδας στη Τουρκια..φιλος μας ο ρυμουλκιαδορος...τιποτα απολυτως!! αντε κανενα 20 ευρω το γυαλισμα και κανενα 15 ευρω η βενζινα μεχρι κορινθο.. :)

Δημοσ.

Το οτι καποια καταφερε να με πεισει να ασελγησω πανω της χωρις προφυλαξεις. Η μοναδικη φορα ever (και μαλλον και η τελευταια).

Σοβαρά τώρα;

Μλκ μου, τα σημερινά παιδιά...

Δημοσ.

Γιατι σου κανει εντυπωση..πολυς κσμος το κανει! Τωρα βεβαια...επειδη ημασταν και ατακτα παιδια..μας εχει μεινει απο τη δασκαλα το ''Βγες εξω''!

Δημοσ.

Μλκ μου, τα σημερινά παιδιά...

Άσε είδαμε και τα χτεσινά παιδιά, σήμερα είναι παντρεμένοι και πληρώνουν κάτι παραπάνω τα τζάνκι για να μη παίρνουν προφυλάξεις

@pireotis μη σου πω πως μπορείς να βγάλεις καλό μεροκάματο αν δοκιμάσεις να τα πουλήσεις :rolleyes:

Δημοσ.

Άσε είδαμε και τα χτεσινά παιδιά, σήμερα είναι παντρεμένοι και πληρώνουν κάτι παραπάνω τα τζάνκι για να μη παίρνουν προφυλάξεις

Πολύ ψαγμένο.

Πάντως την χοντρή γραμμή μεταξύ του "προσέχω" και του "υποχόνδριος", βλέπω αρκετό κόσμο να την έχει προσπεράσει με την μία ε;

Δημοσ.
Μεγαλυτερη τρελα που εχετε κανει για το αμορε σας

Χωρίσαμε από μαλακίες μου και παρόλο που εξαφανίστηκε εγώ ακόμα τη θέλω και περιμένω ελπίζοντας πως θα γυρίσει.

Πάντως την χοντρή γραμμή μεταξύ του "προσέχω" και του "υποχόνδριος", βλέπω αρκετό κόσμο να την έχει προσπεράσει με την μία ε;

Δε λες τίποτα. Το 95% είναι ή εκτρώσεις και χάπια επόμενης, ή διπλό προφυλακτικό και αποχή.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι σου κανει εντυπωση..πολυς κσμος το κανει! Τωρα βεβαια...επειδη ημασταν και ατακτα παιδια..μας εχει μεινει απο τη δασκαλα το ''Βγες εξω''!

δεν πιστεύω να είσαι ο 'γνωστός' Σάκης του Πειραιά, έτσι?

Δημοσ.

Χαχαχαχ...Ουτε ο Σακης..ουτε ο Μακης..ουτε ο Δακης του Πειραια... Αλλα που κολλαει ο Σακης του Πειραια με το βγες εξω?? Εγω θυμαμαι οτι μονο τη Βουγιουκλακη εκανε στο σκακι...Δεν ξερω αν εισαι Πειραιωτης αλλα παντα θυμαμαι ποσα παιδακια σα χαζα καθοντουσαν και τον εβλεπαν...Οκ...ενταξει..να τα κανει στη πολη του..αλλα να παει και στο xfactor??

Δημοσ.

Αυτός !!! ειναι ο Σακης του Πειραια..πολυ πριν γινει τοσο διασημος..εμφανιζοτανε στον Καμπουρη στο Εξτρα 3 ! Πρωτη θεση στο πλατο ο επιστατης του σχολειου μου , τον οποιο λεγαμε Αϊνστάιν !

Το βιντεο ειναι απο μενα ,το 2006 ή 2007 ]μαλλον χειμωνα του 2007] !!!

http://www.youtube.com/watch?v=ayC1xljn0fk&feature=plcp

Δημοσ.

Εγω εχω κανει πολλες ...αυτη σχεδον ουτε το 1/3....

και στο τελος μου τν ειπε κιολας...αλλα δεν πειραζει με αυτα που εκανα περνουσα και ενιωθα και γω καλα....

Μια τρελα που καναμε μαζι ηταν να το κανουμε στο μπαλκονι του σπιτιου της 17:00 η ωρα το μεσιμερι που βρισκοταν στον 5ο οροφο και γυρω γυρω πολυκατοικιες...

Ξερετε τωρα πως ψηνουν οι γυναικες τους αντρες...Μωρακι μου εξω εχει πολυ ηλιο παμε να κανουμε ηλιοθεραπεια ...Ενω εχει αλλο στο μυαλο της...

Δημοσ.

η μεγαλύτερη τρέλα είναι ότι ακόμα τη σκέφτομαι πάρα πολύ.....

Καλα αυτο ολοι νομιζω το κανουν ....Μεχρι να βρουν καποια αλλη να αρχισει να τους παιδευει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...