tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Είχα παραγγειλει ένα νεο σύστημα απο το digital master και μου ειχαν πει ότι το αργότερο αυριο 13/8 θα το είχα και μόλις τώρα είδα οτι θα παραμείνουν κλειστά απο 13 εως 20 Αύγουστου
halvas0000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δεν παίζει σχέση... Τα πράγματα τα εχουν δώσει λογικα στην μεταφορική...
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Είναι η μοναδική μου ελπίδα αλλα ενα πράγμα φοβάμαι οτι επειδη το μαγαζί ειναι στα Χανιά και εγώ μενω Ηράκλειο οτι μπορεί να τα έδιναν αύριο στην μεταφορική..κι λογικά αν τα είχαν δώσει θα είχα ειδοποιηθει με E-mail..
sargio01 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εφόσον στη γκάμα ημερομηνιών που σου έδωσαν για τη παράδοση, συμπεριλαμβάνεται και η 13η/08 τότε λογικά θα ολοκληρωθεί.
duffyduck Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Λογικα πριν κλεισουν θα εχουν τελειωσει ολες τις σημαντικες εκκρεμοτητες, οποτε μαλλον θα εχουν στειλει την παραγγελια σου. Διαφορετικα θα επρεπε να σε ενημερωσουν.
alexis97droso Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Κι εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες. Λογικα την εχουν στειλει την παραγγελια σου στην μεταφορικη , οποτε μην χανεις τις ελπιδες σου και απλως εχε λιγη ακομη υπομονη
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Πρώτον σας ευχαριστω όλους για τις απαντησεις σας ..απλά εγώ φοβάμαι διότι κάποια πράγματα δεν τα είχαν και περίμεναν να τους τα πάνε..αλλα μου είχα. Πει οτι θα τα είχα Σάββατο το αργοτερο Δευτέρα..αλλα χτες με πήραν τηλ αλλα λόγω δουλειάς δεν το ακουσα και όταν τους πηρα μετα είχαν κλείσει μάλλον ..αλλα αν άλλαξε κατι με την Ημερομηνία παραλαβής αν ειναι σωστοι θα έπρεπε να ενημερωσουν έστω και με E-mail
alexis97droso Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ετσι ΘΑ επρεπε να ειχαν κανει... Δυστυχως σαυτη τη χωρα αυτο το ΘΑ μας εφαγε Εφοσον δεν μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους καθως εχουν κλεισει το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις και αν δεν παραλαβεις τιποτα, οταν με το καλο ανοιξουν τους τα λες
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εμενα το μονο που μου κόβει τα φτερά ειναι οτι αν το είχαν δώσει στη μεταφορική θα είχα δεχτεί λογικά E-mail Μια ερώτηση..αυτοί παίζει να μην είχαν παραλάβει ολα τα προϊόντα ..γίνετε να έχουν κανονισει να πάνε τα πράγματα καρφι στη μεταφορική λόγω οτι θα ηταν κλειστά?
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 1) μπορεί να είναι στον "δρόμο" προς εσένα. 2)αν έχουν μηχάνημα να παραδώσουν ίσως να έχουν το "μαγαζι κλειστό αλλα να ολοκληρώνουν τις εκκρεμότητες.. 3) αν πραγματικά συνεβει αυτό χωρίς ειδοποίηση έχει κα αλλού πορτοκαλιές..
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μακάρι να είναι ολα όπως τα λες..γτ και χτες δεχτηκα τηλ κι δεν το ακουσα..γτ δούλευα αλλα δεν το περίμενα κιόλας γτ τα σαββατα είναι κλειστό το τηλεφωνικο κέντρο ..εσύ πως το κοβεις θα έρθει αυριο η όχι?
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Από το κατάστημα δέχτηκες τηλέφωνο ? σκούρο το βλέπω για αύριο αλλά η ευχή μου είναι να διαψευστώ..
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ναι και όταν είδα Την κλείσει μου φάνηκε παράξενο γτ τα Σάββατα.το Τηλεφωνικό τους κέντρο ειναι κλειστό αλλα αν δεν έρθει οφειλαν να με ενειμερωσουν με E-mail Εγώ εκεί μιλούσα με ένα τζαγκαρακη ..που θα βρω το κινητό του?
cabdik Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 εεεε..., κι εσυ πας και παραγγελνεις τελευταιες μερες που κλεινουν ολα.....?
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ακριβώς 7 μέρες είναι απο τότε που παραγγειλα απλά δεν τα ειχαν ολα και μου είχα. Πει στο τηλ οτι Σάββατο το πολυ Δευτέρα θα τα είχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα