Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και όταν είδα Την κλείσει μου φάνηκε παράξενο γτ τα Σάββατα.το Τηλεφωνικό τους κέντρο ειναι κλειστό αλλα αν δεν έρθει οφειλαν να με ενειμερωσουν με E-mail

Εγώ εκεί μιλούσα με ένα τζαγκαρακη ..που θα βρω το κινητό του?

Σου είπανε οτι θα το έχεις μεχρι τις 13 γιατι πίστευαν οτι θα είχανε τα εξαρτήματα και θα στο έστελναν μέχρι την Παρασκευή/Σάββατο. Αν το εχουν στείλει η μεταφορική θα στο φέρει την Δευτέρα. Το τηλεφώνημα μπορεί να ήταν επιβεβαίωση οτι στο στείλανε ή ενημέρωση οτι θα στο στείλουνε στις 20 ή κάτι άλλο όπως η επιβεβαίωση της διεύθυνσης. Το οτι σε πήρανε Σάββατο σημαίνει οτι θέλανε να κλείσουνε εκκρεμότητες (επαγγελματισμός).

Το ότι έπρεπε να σε ενημερώσουν και με email απο που βγαίνει; Δηλαδή αν το email σου ήταν γεμάτο έπρεπε να σου στείλουν και γράμμα; Σου τηλεφωνήσανε, δεν απάντησες. Μπορεί το email τους να είχε πρόβλημα.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τη Δευτέρα.

Το οξύμωρο της υποθεσης ξέρεις ποιο είναι; Να δούλεψαν Σάββατο (για να σε εξυπηρετήσουν), να σου τηλεφώνησαν οτι στο στείλανε με την τάδε μεταφορική, να κάνεις παραλαβή τη Δευτέρα και εσύ να αφήνεις negative feedback στο Internet.

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έγινε το τελευταίο εννοείται οτι θα τους ζητήσω χιλιάδες συγνώμη...αλλα πιστεύω αν γινοταν αυτο δεν θα έλεγε ακόμα αναμονή παραλαβης προϊόντων εκτός και αν πάνω στη. Προσπάθεια τους να προλαβουν το παρελειψαν..δεν μπορώ να βρω το κινητό του υπαλλήλου που μιλούσα?

Αν έγινε το τελευταίο εννοείται οτι θα τους ζητήσω χιλιάδες συγνώμη...αλλα πιστεύω αν γινοταν αυτο δεν θα έλεγε ακόμα αναμονή παραλαβης προϊόντων εκτός και αν πάνω στη. Προσπάθεια τους να προλαβουν το παρελειψαν..δεν μπορώ να βρω το κινητό του υπαλλήλου που μιλούσα?

Δημοσ.

Eπειδή ειχα παραγγείλει πρόσφατα απο το συγκεκριμένο μαγαζί μου είχαν στείλει μηνυμα στο κινητό οτι έστειλαν το δέμα. τσέκαρες μήπως σου έστειλαν κάποιο μήνυμα?

Δημοσ.

Δεν μου έχουν στείλει κατι..σου έστειλαν.μήνυμα όταν έφτασε στην περιοχή σου η όταν το πήγαν στη γενική Ταχυδρομικη?

Δημοσ.

το μήνυμα λέει ακριβώς.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ ΑΠΕΣΤΑΛΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ACS COURRIER ME AΡΙΘΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : *****

Αυτό μου το είχαν στείλει την προηγούμενη Παρασκευή και Σάββατο ήρθε το πακέτο σπίτι μου...Έκανε 8 μέρες να έρθει αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει την παραγγελία ακριβώς 7 μέρες..και κάποια προϊόντα δεν τα είχαν διαθέσιμα και τα περίμεναν ..και εμενα.μου έλεγε αναμονή παραλαβής προϊόντων ..αλλα.νομίζω γίνεται με την γενική ταχυδρομικη..πως θα μάθω το κινητό του υπαλλήλου που μιλούσα

Δημοσ.

Αν Τηλεφωνησω αυριο Στην γενική Ταχυδρομικη και πω τα στοιχεία μόυ λογικά θα μου πουν αν εχει στείλει κατι η digital master?

Αααα και κατι άλλο λέει:το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό απο 13/8-20/8

*οι παραγγελίες αυτής της περιόδου θα πραγματοποιηθούν απο της 20/8 και μετα..παιδιά εγώ έτσι καταλαβαίνω οτι οι παραγγελίες πριν της 13 εκτελούνται κανονικά

Δημοσ.

Θα κάνεις υπομονή. Τι άλλο μπορείς να κάνεις;

Αυτή η περίοδος είναι λίγο ιδιαίτερη λόγω των διακοπών του Αυγούστου.

Δημοσ.

δηλαδη επειδη εγινε η παραγγελια η επειδη δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο και κλεινουν λογικα για μια εβδμοδα θες το τηλεφωνο του υπαλληλου?????

συγγνωμη εσενα στη δουλεια σου θα ηθελες να σε παιρνουν εκτος ωραριου,,,,,?!

νομιζω ειναι υπερβολη για να μη πω υστερια....

δηλαδη οταν η τραπεζα κλεινει 2 30 και πας 2 31 τι κανεις????

παιρνεις τηλεφωνο και χτυπιεσαι να σε εξυπηρετησουν....

συγγνωμη αν ειμαι λιγο καυστικος αλλα κανουμε θεμα απτο τιποτα.....

δεν ειμαι απτη κρητη δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα ας ειμαστε λιγο λογικοι....

καλες διακοπες B)

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με εξυπηρέτησαν σε παραγγελία που είχα κάνει την προηγούμενη πέμπτη και το κουτί τους ήρθε το Σάββατο.

Συναρμολόγηση δευτέρα 13/8 και παραλαβή δευτέρα απόγευμα (από το κατάστημα )

Αν έχουν πάει τα εξαρτήματα μάλλον παραλαμβάνεις.

Δημοσ.

Tο μαγαζί αυτό είναι ΑΡΙΣΤΟ...Απλά έπεσες σε περίοδο διακοπών και εκεί παίζεται όλο το μπέρδεμα!Ίσως εάν είσαι τυχερός να παραλάβεις..αλλιώς απο 20!

Δημοσ.

Και εγώ επιβεβαιώνω πως το μαγαζί αυτό είναι άριστο.Είχα παραγγείλει πριν 1 μήνα ένα σκληρό δίσκο και κάτι μνήμες και το απόγευμα με πήρανε τηλέφωνο και με ενημερώσαν πως δεν ήταν διαθέσιμος ο σκληρός και αν ήθελα να μου στείλουν τις μνήμες και την επόμενη Δευτέρα που θα παραλάμβαναν το σκληρό να μου τον στείλουν ξεχωριστά.Παρασκεύη μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο courier και Δευτέρα μου ήρθε.Έχει και πολύ καλές κριτικές στο skroutz αν κοιτάξεις.

Απλά έπεσες σε γιορτή και έγινε το μπέρδεμα.

Απο τα καλύτερα μαγαζιά στην Ελλάδα κατά τη γνώμη μου και αξίζει να παραγγέλνεις απο εκεί.

Δημοσ.

Πρώτον σας ευχαριστω όλους για τις απαντησεις σας ..απλά εγώ φοβάμαι διότι κάποια πράγματα δεν τα είχαν και περίμεναν να τους τα πάνε..αλλα μου είχα. Πει οτι θα τα είχα Σάββατο το αργοτερο Δευτέρα..αλλα χτες με πήραν τηλ αλλα λόγω δουλειάς δεν το ακουσα και όταν τους πηρα μετα είχαν κλείσει μάλλον ..αλλα αν άλλαξε κατι με την Ημερομηνία παραλαβής αν ειναι σωστοι θα έπρεπε να ενημερωσουν έστω και με E-mail

Σε έχουν πάρει 2 φορές τηλέφωνο και μάλιστα σε εργάσιμες ώρες και όπως λες δεν μπορούσες να το σηκώσεις, ok αυτό κατανοητό και σεβαστό. Από την στιγμή όμως που δεν μπόρεσες να το σηκώσεις, πως βγάζεις τέτοια συμπεράσματα, χωρίς να γνωρίζεις τι πραγματικά έχει γίνει; Σε πήραν για να σε ενημερώσουν, όχι για πλάκα. Και ποιός λέει ότι θα έπρεπε να σε ενημερώσουν με mail; Δεν φτάνουν τα 2 τηλεφωνήματα, πόσο νομίζεις θα κυνηγάνε έναν πελάτη;

Ναι και όταν είδα Την κλείσει μου φάνηκε παράξενο γτ τα Σάββατα.το Τηλεφωνικό τους κέντρο ειναι κλειστό αλλα αν δεν έρθει οφειλαν να με ενειμερωσουν με E-mail

Εγώ εκεί μιλούσα με ένα τζαγκαρακη ..που θα βρω το κινητό του?

Συνεχίζετε το αστείο με τα mail.

Επίσης ποιός έχει το δικαίωμα να ανακοινώνει ονόματα υπαλλήλων σε ένα forum;;;

Ζητάς και ξαναζητάς να βρεις το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου. Με ποιό δικαίωμα ζητάς κάτι τέτοιο και ποιός πιστεύεις εδώ μέσα ότι έχει το δικαίωμα να σου το δώσει;;

Εμένα προσωπικά αν είχα φύγει με άδεια μια ρημαδοβδομάδα από την δουλειά και ξαφνικά χτυπούσε το κινητό μου από κάποιον πελάτη (το κινητό πιστεύω ότι ο άνθρωπος το έχει για προσωπικούς λόγους και όχι επαγγελματικούς, αλλιώς θα ήταν ήδη στην διάθεσή σου), για να με ρωτήσει για το πότε θα παραλάβει, το τονίζω ενώ είμαι σε άδεια, ποιός ξέρει τι @#$% θα κατέβαζα όταν το έκλεινα.

Ας σοβαρευτούμε λίγο, pc περιμένεις και όχι μηχάνημα υποστήριξης ανθρώπινης ζωής (που φυσικά εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί κανείς ποτέ του!!)

Λίγο υπομονή δεν βλάπτει...

• Like 1
Δημοσ.

σε 2 αλισβερισια που ειχα με το συγκεκριμενο καταστημα, μπορω να σου βεβαιωσω ts οτι το καταστημα ειναι αριστο στις συναλαγες του με πελατες. αυτο επιβεβαιωνεται και απο την προσπαθεια τους να επικοινωνησουν μαζι σου δις.

τωρα εσυ κατα την γνωμη μου το τραβας στα ακρα το θεμα... και απο του γαϊδουριου την π@#%^α προσπαθεις να βγαλεις μελι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...