traganeus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, είχα ένα θέμα με εναν πωλητή απο ebay, τέσπα μου έστειλε είπε σήμερα ένα ποσό. Μπήκα στο internet banking της Πειραιώς αλλα δεν είδα κάτι σοτν λογαριασμό μου. Παίζει να αργούν καμια μέρα να εμφανιστούν τα χρήματα?
isay Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Προφανώς μιλάς για το γνωστό θέμα που εχεις αναφέρει http://www.insomnia.gr/topic/451013-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%83%CE%B5-ebay/ και http://www.insomnia.gr/topic/454876-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-ebay/ Επιτέλους παίρνεις κάποια χρήματα πίσω. Όσον αφορά την απάντηση στο sequel τα χρήματα απο τραπεζικό έμβασμα θέλουν 3-4 εργάσιμες για να φτάσουν στον προορισμό τους. Αν στα έστειλε με paypal θα τα δεις στο υπολοιπο του paypal εντος μερικών ωρών.
traganeus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ναι isay ευτυχώς βρήκα έναν φίλο που μιλάει καλά γερμανικά και συμφωνήσαμε αρχικά να μου στείλει 50€ να αλλάξω κάποιες αξιολογήσεις, μετά να στείλει 30 και μόλις τις αλλάξω όλες θα στείλει τα υπόλοιπα. Μετά απο αρκετό βρισίδι μάλλον θα τα πάρω πίσω... Οπότε του στέλνω περιμένω μέχρι την Τετάρτη να εμφανιστούν τα χρήματα και προχωράω στην αλλαγή μετά.
gigisoni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Προφανώς μιλάς για το γνωστό θέμα που εχεις αναφέρειΌσον αφορά την απάντηση στο sequel τα χρήματα απο τραπεζικό έμβασμα θέλουν 3-4 εργάσιμες για να φτάσουν στον προορισμό τους. Αν στα έστειλε με paypal θα τα δεις στο υπολοιπο του paypal εντος μερικών ωρών. Αυτό ισχύει όταν πας εσύ στην τράπεζα και στέλνεις λεφτά στο εξωτερικό. 3 με 4 εργάσιμες θέλει. Αν πχ έχω το IBAN σου και μπω μέσω e-banking να σου στείλω λεφτά, θέλει γύρω στις 3 εργάσιμες να φύγουν τα χρήματα από τον λογαριασμό μου και άλλες 3-4 να εμφανιστούν στον λογαριασμό σου στην Ελλάδα. Για paypal δεν μου έχει τύχει στραβοτιμονιά και δεν ξέρω.
isay Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ναι isay ευτυχώς βρήκα έναν φίλο που μιλάει καλά γερμανικά και συμφωνήσαμε αρχικά να μου στείλει 50€ να αλλάξω κάποιες αξιολογήσεις, μετά να στείλει 30 και μόλις τις αλλάξω όλες θα στείλει τα υπόλοιπα. Μετά απο αρκετό βρισίδι μάλλον θα τα πάρω πίσω... traga στην θέση σου δεν θα τον εμπιστευόμουν. Μέχρι τώρα μόνο προβλήματα σου δημιουργεί. Με τη συμπεριφορά του με κάνει να πιστεύω οτι τα «λάθος» ανταλλακτικά μόνο απο λάθος δεν στα είχε στείλει. Επίσης αυτά τα 50-30-λπ μου φαίνονται ύποπτα. Εμ κάνει τη μαλακία, εμ το παίζει δύσκολος και θέλει και τα ρέστα; Όλα τα λεφτά πίσω (με επιπλέον τα έξοδα εμβάσματος και ταχυδρομικά) και μετα αλλαγή των αξιολογήσεων. Αυτό ισχύει όταν πας εσύ στην τράπεζα και στέλνεις λεφτά στο εξωτερικό. 3 με 4 εργάσιμες θέλει. Αν πχ έχω το IBAN σου και μπω μέσω e-banking να σου στείλω λεφτά, θέλει γύρω στις 3 εργάσιμες να φύγουν τα χρήματα από τον λογαριασμό μου και άλλες 3-4 να εμφανιστούν στον λογαριασμό σου στην Ελλάδα. Εχω στείλει χρήματα αρκετές φορές απο και προς Ευρώπη, με και χωρίς web-banking. Εχοντας πλήρη στοιχεία του κατόχου (ονομα, iban, swift) τα χρήματα «σκάγανε» στο λογαριασμό του κατόχου εντός 3-5 εργάσιμων απο την ημέρα που έδινα την εντολή. Το τρία πάντως είναι το ελάχιστο.
traganeus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα με την μία. Έχω βγεί και ο κακός της υπόθεσης καθώς λέει οτι δεν με εμπιστεύεται. Εγώ θα το χειριζόμουν διαφορετικά, αλλα επειδή ήταν φίλου η παραγγελία, τον ρώτησα πως θέλει να το χειριστώ και επέλεξε αυτό τον τρόπο. Πιστεύω οτι θα έχω πρόβλημα όμως πάλι, θα θέλει να του αλλάξω όλες τις αξιολογήσεις και μετά να στέιλει τα υπόλοιπα. Περιμένω να μπούν τα λεφτά, να τα τραβήξω και βλέπουμε... Δυστυχώς το ebay buyer protection δεν με βοήθησε, μου έδωσε δίκιο κατόπιν εορτής (χωρίς να με ενημερώσει πρώτα οτι έχουν θέμα με το tracking number)
gigisoni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 traga στην θέση σου δεν θα τον εμπιστευόμουν. Μέχρι τώρα μόνο προβλήματα σου δημιουργεί. Με τη συμπεριφορά του με κάνει να πιστεύω οτι τα «λάθος» ανταλλακτικά μόνο απο λάθος δεν στα είχε στείλει. Επίσης αυτά τα 50-30-λπ μου φαίνονται ύποπτα. Εμ κάνει τη μαλακία, εμ το παίζει δύσκολος και θέλει και τα ρέστα; Όλα τα λεφτά πίσω (με επιπλέον τα έξοδα εμβάσματος και ταχυδρομικά) και μετα αλλαγή των αξιολογήσεων. Εχω στείλει χρήματα αρκετές φορές απο και προς Ευρώπη, με και χωρίς web-banking. Εχοντας πλήρη στοιχεία του κατόχου (ονομα, iban, swift) τα χρήματα «σκάγανε» στο λογαριασμό του κατόχου εντός 3-5 εργάσιμων απο την ημέρα που έδινα την εντολή. Το τρία πάντως είναι το ελάχιστο. Ίσως να εξαρτάται από την τράπεζα τότε. Εγώ με ING e-banking κάθε φορά που δίνω εντολή, είτε για να πάνε λεφτά στο εξωτερικό, είτε για πληρωμή κάποιου λογαριασμού εδώ, δεν μου δέχεται σημερινή/αυριανή/μεθαυριανή ημερομηνία, μόνο μετά από 3 εργάσιμες. Και τότε φεύγουν τα λεφτά από τον λογαριασμό μου, και μετά από 3 (εργάσιμες) φτάνουν στον άλλον, σύνολο τουλάχιστον 6 εργάσιμες. Δεν ξέρω, ίσως να το κάνουν και επίτηδες σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη. Γιατί έχεις το δικαίωμα ν'ακυρώσεις εντολή, οπότε ίσως να δίνει η τράπεζά μου επίτηδες αυτό το χρονικό περιθώριο των τριών ημερών πριν φύγουν τα λεφτά από τον λογαριασμό μου. Ίσως να είναι και θέμα νομοθεσίας του Βελγίου, δεν ξέρω.
agent_smith Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 H συναλλαγή που ανέφερες με ποιο τρόπο έγινε; Paypal ή κάτι άλλο;
ca6mio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παντως το customer service σου προτεινει να μην αλλαξεις τις αξιολογησεις πριν παρεις τα λεφτα. Και δεν σου λεει πουθενα οτι θα φροντισει να παρεις τα λεφτα σου πισω.
traganeus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Το ξέρω, αλλα το θέμα είναι οτι εγώ κρέμομαι απο τα @@ του τώρα για να πάρω τα χρήματα πίσω. Μου έχει στείλει για αλλαγή 6 αξιολογήσεων οι 2 αρνητικές και οι άλλες ουδέτερες. Έχω σκοπώ να αλλάξω τις μισές μόλις μπούν τα λεφτά στον λογαριασμό και να απαιτήσω τα υπόλοιπα ή έστω ένα μέρος για να αλλάξω τις υπόλοιπες. Ενώ έχω κάνει την διαδικασία της επιστροφής σωστά, έχω βγεί και μλκας. Οπότε πρέπει να πάω και με τα νερά του. Άσε που είναι και αλλουνού λεφτά, αν ήταν δικά μου θα προτιμούσα να βάλω και στις 6 αρνητικές και ας μην τα πάρω πίσω. Ο φίλος λέει να μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα