Makaros1994 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 2 φορές κιόλας! Έχω ξεφύγει σε άλλο επίπεδο. Άμα εισάγεις λάθος τον κωδικό σου 3 φορές. Κολλάει και το ίντερνετ εδώ με 200 enter πήγα να μπω, κάπου λάθος θα έκανα. Τώρα όλα καλά. Αυτό με τις ειδοποιήσεις δε μπορώ να το κάνω... Πήγα alerts-> Εισαγωγή νέου Alert και βάζω τα εξής: Τρόπος αποστολής Alert! Επιθυμώ να μου αποστέλλεται Alert! μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Κατηγορία Alert! Χρεωστικών Καρτών & Προπληρωμένης Κάρτας (WEBUY) -> Επόμενο Τα αφήνω defaults όλα -> Επόμενο βήμα και μου βγάζει αυτό: Δημιουργία πολλαπλών Alert! Έχετε επιλέξει 2 τύπους Alert! έναν τύπο για μία χρεωστική σας κάρτα και ένα τύπο για τη προπληρωμένη κάρτα σας (WEBUY). Η ενέργεια αυτή, θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 2 συνολικά Alerts! ??? TRAGIC!
Centurion Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 2 φορές κιόλας! Έχω ξεφύγει σε άλλο επίπεδο. Άμα εισάγεις λάθος τον κωδικό σου 3 φορές. Κολλάει και το ίντερνετ εδώ με 200 enter πήγα να μπω, κάπου λάθος θα έκανα. Τώρα όλα καλά. Αυτό με τις ειδοποιήσεις δε μπορώ να το κάνω... Πήγα alerts-> Εισαγωγή νέου Alert και βάζω τα εξής: Τρόπος αποστολής Alert! Επιθυμώ να μου αποστέλλεται Alert! μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Κατηγορία Alert! Χρεωστικών Καρτών & Προπληρωμένης Κάρτας (WEBUY) -> Επόμενο Τα αφήνω defaults όλα -> Επόμενο βήμα και μου βγάζει αυτό: Δημιουργία πολλαπλών Alert! Έχετε επιλέξει 2 τύπους Alert! έναν τύπο για μία χρεωστική σας κάρτα και ένα τύπο για τη προπληρωμένη κάρτα σας (WEBUY). Η ενέργεια αυτή, θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 2 συνολικά Alerts! ??? TRAGIC! Είναι αυτό που λέει. Θα σε ειδοποιεί με email κάθε φορά που θα υπάρχει κίνηση στη χρεωστική ή στην προπληρωμένη. Ένα alert για την καθεμία.
άδικος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Εγώ επέλεξα το 2ο τύπο (συγκεκριμένες κινήσεις) & μετά αγορές με visa & ο,τι άλλο σε ενδιαφέρει. & με ενημερώνει. Κανονικά & αυτό που κάνεις έπρεπε να πιάσει. Δηλαδή στην εμφάνιση alerts να έχει δημιουργήσει 2. Οπότε απενεργοποιείς την προπληρωμένη αν δε θες.
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 και η alpha bank στις 3 φορες λαθος κωδικο στο κλειδωνει.
Makaros1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Αρχίσανε τα όργανα! Δε μου είπανε ότι θα με χρεώσουν 5€!!! Μόλις με χρέωσαν με αιτιολογία "προμήθεια" και στα σχόλια λέει "Πάγιο Τέλους Σύνδεσης Winbank". Θα γίνεται συστηματικά αυτό;
άδικος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Όχι για μια φορά. Έπρεπε να σου το είχαν πει βασικά.
Makaros1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τους αλήτες. Επειδή δε παίζει να ξαναπεράσω Πειραιώς τώρα για κάποιο διάστημα, μπορείς να με διαφωτίσεις τι χρεώσεις θα έχω από εδώ και πέρα; Πχ στις αναλήψεις/ καταθέσεις αν με χρεώνουν τίποτα ή κάπου αλλού;
άδικος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τίποτα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω χρεωθεί ποτέ από τη τράπεζα κάτι εκτός από το 5ευρο εκείνο. Και δε μου'ρθε απότομο γιατί μου το'παν επιτόπου όταν έκανα τα χαρτιά & έβαλα τα πρώτα μπικικίνια Τώρα για άλλου είδους συναλλαγές εκτός αναλήψεις/καταθέσεις δε γνωρίζω τι νταβατζιλίκι παίρνουν, αλλά νομίζω για τα εμβάσματα κλπ γράφει στη σελίδα του web banking.
Makaros1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Εμένα δε μου είπαν τίποτα και το θεωρώ ανεύθυνο. Τέλος πάντων.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ναι χρεωνουν 5 ευρω.αν και δεν θυμαμαι να ειχα χρεωθει αν και μου το ειχαν πει λογικα δεν θα το προσεξα.εφαπαξ ειναι μια φορα δηλαδη κα ιτερμα.μην αγχωνεσαι.δεν εχει καμια αλλη χρεωση.σου εδωσαν αυτην την βλακεια για το Pin?γιατι καποιοι λενε οτι χρεωνεσαι τα 5 ευρω αμα σου δωσουν εκεινο το μηχανηματακι.χρεωση θα εχεις μονο αμα σηκωσεις λεφτα απο dias atm οπως γινεται παντα σε ολες τις τραπεζες.
koslibpro Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τι ειναι το dias atm? Εχει καμια διαφορα απο το κανονικο atm? Επισης ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα,στην κυπρο μπορω να σηκωσω χρηματα απο τον λογαριασμο μου της Πειραιως απο τα εκει atm?
Makaros1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τι ειναι το dias atm? Εχει καμια διαφορα απο το κανονικο atm? Επισης ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα,στην κυπρο μπορω να σηκωσω χρηματα απο τον λογαριασμο μου της Πειραιως απο τα εκει atm? ΔΙΑΣ = ΔΙΑτραπεζικά Συστήματα
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τι ειναι το dias atm? Εχει καμια διαφορα απο το κανονικο atm? Επισης ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα,στην κυπρο μπορω να σηκωσω χρηματα απο τον λογαριασμο μου της Πειραιως απο τα εκει atm? αυτο ακριβως που λες για την κυπρο ειναι το συστημα διας.δηλαδη με την καρτα σου σηκωνεις λεφτα απο οποιο αλλο atm θες ακομα και εξωτερικου αλλα θα σου κρατησουν καποια λεφτα σαν εξοδα.πχ στην ελλαδα ειναι κοντα στο 1 με 1,5 ευρω εξοδα αν σηκωσεις λεφτα απο αλλο atm.στο εξωτερικο δεν θυμαμαι αλλα δεν ηταν μεγαλη η διαφορα.δεν θυμαμαι αν αυτο το ποσο μεταβαλλεται για μεγαλυτερα ποσα αλλα οσο θυμαμαι μεχρι 600 που εχω σηκωσει απο αλλο atm ελλαδα (συστημα διας) το ποσο ηταν 1 με 1,5 ευρω αναλογως την τραπεζα.για εξωτερικο οσο θυμαμαι δεν ηταν κατι τρελο.αυτο ειναι το συστημα διας.και ναι συμφερει να πληρωνεις στα μαγαζια πχ αν εισαι καπου με την καρτα απευθειας παρα να πας να σηκωσεις λεφτα απο αλλο atm>στην πρωτη περιπτωση δεν εχεις επιβαρυνση στην δευτερη ομως εχεις.
koslibpro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 αυτο ακριβως που λες για την κυπρο ειναι το συστημα διας.δηλαδη με την καρτα σου σηκωνεις λεφτα απο οποιο αλλο atm θες ακομα και εξωτερικου αλλα θα σου κρατησουν καποια λεφτα σαν εξοδα.πχ στην ελλαδα ειναι κοντα στο 1 με 1' date='5 ευρω εξοδα αν σηκωσεις λεφτα απο αλλο atm.στο εξωτερικο δεν θυμαμαι αλλα δεν ηταν μεγαλη η διαφορα.δεν θυμαμαι αν αυτο το ποσο μεταβαλλεται για μεγαλυτερα ποσα αλλα οσο θυμαμαι μεχρι 600 που εχω σηκωσει απο αλλο atm ελλαδα (συστημα διας) το ποσο ηταν 1 με 1,5 ευρω αναλογως την τραπεζα.για εξωτερικο οσο θυμαμαι δεν ηταν κατι τρελο.αυτο ειναι το συστημα διας.και ναι συμφερει να πληρωνεις στα μαγαζια πχ αν εισαι καπου με την καρτα απευθειας παρα να πας να σηκωσεις λεφτα απο αλλο atm>στην πρωτη περιπτωση δεν εχεις επιβαρυνση στην δευτερη ομως εχεις.[/quote'] Μαλιστα,σ'ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα