Makaros1994 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Παρήγγειλα χθες από το ebay αυτό. Ξέρετε πόσες μέρες θα κάνει να έρθει και αν γίνεται, που βλέπω κατάσταση παραγγελίας;
άδικος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ebay.com καλύτερα για τα ψιλικά http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=Pens+for+NINTENDO+DS&rt=nc&LH_FS=1 Γράφει 3-5 εργάσιμες στη καρτέλα Delivery. Πάντα γράφουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. Αν ο πωλητής σου δώσει στοιχεία αποστολής (tracking number) μπορείς να το παρακολουθήσεις.
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Συνήθως την μια βδομάδα την θέλει στο χαλαρό. Μερικές φορές και παραπάνω.
άδικος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Από Αγγλία δε μου έχει κάνει ποτέ πάνω από 6-7 μέρες. Καλά είναι σε σχέση με το κινέζικο ταχυδρομείο
Makaros1994 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μου ήρθε μήνυμα ότι έχει σταλεί το πακέτο μου.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Παρήγγειλα χθες από το ebay αυτό. Ξέρετε πόσες μέρες θα κάνει να έρθει και αν γίνεται, που βλέπω κατάσταση παραγγελίας; καμια βδομαδα σιγουρα.ειναι και αυγουστος και ποιος ξερει ποσο καλα λειτουργουν τα ταχυδρομεια μας. β.οτι γραφει οτι το εστειλε δεν ειναι παντα οτι το εχει στειλει αλλα οκ.μπορει να το στειλει και την επομενη.αν σου δωσει tracking number θα μπορεις να το δεις αλλα σε φτηνα προιοντα συνηθως δεν βαζουν tracking Number εκτος αν το ζητησεις και βεβαια θα σου χρεωσουν παραπανω ταχυδρομικα που ισως να μην αξιζει για κατι τοσο φτηνο.σε μεγαλυτερα πραγματα καλο ειναι να το ζητας εσυ και ας το πληρωνεις παραπανω.
iammaria Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 έφτιαξα λογαριασμό στο ebay και έβαλα στοιχεία διεύθυνση κλπ με ελληνικούς χαρακτήρες.θέλει αγγλικούς ή είναι οκ? επίσης για να φτιάξω paypal γράφω τα στοιχεία μου με λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες? γιατί δεν διευκρινίζεται κάπου πρέπει να είναι γραμμένα όπως στη χρεωστική κάρτα? (ναι είμαι λίγο άσχετη επι του θέματος).
άδικος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Διάβασε το ποστ #2 Για τα στοιχεία του λογαριασμού ebay προτιμώ λατινικούς χαρακτήρες για να είναι κατανοητά από τους αγοραστές/πωλητές που συναλλάσσομαι. Δεν είναι θέμα ασχετοσύνης. Είναι κάτι που απασχόλησε τους περισσότερους όταν ανοίξανε λογαριασμούς, μαζί & εμένα. ebay λατινικά για τους λόγους που αναφέρω, paypal ελληνικά με τα στοιχεία ακριβώς όπως φαίνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς, αφού έτσι ενδείκνυνται από το ίδιο το paypal. Δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τα στοιχεια της καρτας σου εννοειται θα ειναι στα λατινικα αφου οι περισσοτερες καρτες πανω ειναι εκτυπωμενες με Λατινικα.διευθυνση εγω την γραφω στα αγγλικα για 2 λογους.α.αν γραψω ελλαδα και οχι greece πχ ο ταχυδρομος των νησιων fiji δεν θα ξερει τι ειναι το ελλαδα και δευτερον να μην δυσκολευω τον ξενο να προσπαθει να γραψει την διευθυνση με ελληνικα γραμματα αφου δεν εχουν θ,ψ,ω.οποτε προτιμω παντου γενικοτερα τα λατινικα.συνηθως στο Paypal σου λεει να βαλεις τα στοιχεια της πιστωτικης σου οπως αναγραφονται πανω στην καρτα.
FIREBALL1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 παιδια μια ερωτηση καλημερα κι'αολας χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε και χρονια πολλα στους Γιαννιδες και στις Γιαννες...ηθελε η αδερφη μου σε καποιο παιχνιδι στο facebook χρυσο και επρεπε να πληρωσει μεσω κινητου,,, ελεγε στειλτε ZONG στο 54444 εγω εστειλα και μου ηρθε μετα απο 4 λεπτα το εξης μυνημα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Η PAYPALΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕ 2,06 ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ TXNCODE;(ΧΧΧΧΧΧ) και λεφτα στον λογαριασμοσ της στο face δεν εχουν μπει...τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 παιδια μια ερωτηση καλημερα κι'αολας χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε και χρονια πολλα στους Γιαννιδες και στις Γιαννες...ηθελε η αδερφη μου σε καποιο παιχνιδι στο facebook χρυσο και επρεπε να πληρωσει μεσω κινητου,,, ελεγε στειλτε ZONG στο 54444 εγω εστειλα και μου ηρθε μετα απο 4 λεπτα το εξης μυνημα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Η PAYPALΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕ 2,06 ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ TXNCODE;(ΧΧΧΧΧΧ) και λεφτα στον λογαριασμοσ της στο face δεν εχουν μπει...τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση? μιλας με αυτον που εχει το παιχνιδι.προσεχε μην ειναι χρεωσιμη υπηρεσια εκει που γραφτηκες και σε χρεωνουν καθε λιγο και λιγακι.και χωρις παρεξηγηση και με καθε καλη καρδια αλλα πες της αδερφης σου να ξεκολλησει απο αυτα πριν κολλησει χειροτερα και κανει το χαρτζηληκι της ,χρυσο σε παιχνιδι.
FIREBALL1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καλημερα σας...ευχαριστω poulinos δεν υπαρχει λογοσ παρεξηγησεις μια φορα ηθελε να δοκιμασει και ειπα οκ....τελικα η συγκεκριμενη υπηρεσια ειναι ανενεργη παρ'ολα αυτα σου περνει κανονικα λεφτα...οσο αφορα τα 4 ευρο τα εχω ξεχασει ακρη δε θα βγαλω οποτε δεν ασχολουμε..εγω λεω καλυτερα που ηταν 4 παρα περισσοτερα που δινουν αλλοι και ολα αυτα για ψευτικα πραματα....
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καλημερα σας...ευχαριστω poulinos δεν υπαρχει λογοσ παρεξηγησεις μια φορα ηθελε να δοκιμασει και ειπα οκ....τελικα η συγκεκριμενη υπηρεσια ειναι ανενεργη παρ'ολα αυτα σου περνει κανονικα λεφτα...οσο αφορα τα 4 ευρο τα εχω ξεχασει ακρη δε θα βγαλω οποτε δεν ασχολουμε..εγω λεω καλυτερα που ηταν 4 παρα περισσοτερα που δινουν αλλοι και ολα αυτα για ψευτικα πραματα.... καλα για 4 ευρω δεν εχει καν νοημα ουτε email να στειλεις.καλα ναι γενικοτερα δεν ζητανε πολλα λεφτα τετοιες εταιρειες με σκοπο να τα δινεις λιγα λιγα καθε φορα.ηξερα ατομα που ξεκινησαν ξερεις 4 και 5 ευρω και εφτασαν σε συντομο διαστημα να εχουν δωσει 4ψηφιο νουμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα