Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση τζαπα αναλυση καθως γενικοτερα δεν αξιζει απο nexus να πας σε galaxy s3 παρα μονο αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος. Δηλαδη ουτε αξιζει τον κοπο να αρχισει τις αγοραπωλησιες ουτε αξιζει να σκασει αλλα 250 ευρω ενω πριν 1 βδομαδα εσκασε 370 (=620) για να εχει ενα μεταχειρισμενο galaxy s3 στα χερια του. Ειναι υπερ-υπερβολη, αν και κουμαντο στην τσεπη σου κανεις εσυ. Παντως, απτη στιγμη που εσκασες 370, συμφερουσα για σενα θα ηταν μια ανταλλαγη στην οποια θα δωσεις εως 130 ευρωπουλα για αντιστοιχα μεταχειρισμενο galaxy s3. Καθε επιπλεον ευρω σε βαζει μεσα και βαζει το νεο συο κινητο στην κατηγορια μιας "κακης συναλλαγης" αποτι καταλαβαινω κυριως λογω βιασυνης, τοσο για την αγορα του nexus οσο και για την αγορα του s3. Και η βιασυνη δεν ειναι καλος συμβουλος για συμφερουσες αγορες.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

oldnew στο ξαναειπα και συνεχιζεις να παιζεις με τις λεξεις.

Το οτι πολυς κοσμος δεν δεχεται ανταλλαγες για υπερευνοητους λογους, δεν καθιστα "υπερτιμιο" αυτον που δεχεται την ανταλλαγη αλλα ζητα κατι τις παραπανω, για να μην πω τα μαλλιοκεφαλα του.. Και ναι nexus 5ημερων + 250 ευρω για ενα μεταχειρισμενο galaxy s3, ειναι ΠΟΛΛΑ!

Δεν ειναι υπερτιμια η προσφορα του αλλου. Δεν μπορει 2-3-4 ατομα εδω μεσα να ειμαστε βλακες και να μη βλεπουμε το προφανες που βλεπεις μονο εσυ...Να δεχτω με βαρια καρδια οσα λες προηγουμενως και να πω οτι ειναι ανεκτη προταση αλλα μη χρησιμοποιουμε υπερβολικους ορους οταν ξερουμε οτι ειναι λαθος, τυπου "υπερτιμια" κλπ.

Εκτος αν μπερδευεις το "υπερτιμια" με το "υπερτιμημενη" που εχουμε εν προκειμενω, οποτε συμφωνω.

Οσο για τον johny08, κανεις δεν μπερδευεται αν διαβαζει σωστα. Ειναι 3-4 ατομα που λενε το ιδιο και υπαρχει ενας που εξαρχης και βιαστικα ειπε "συμφερει με 1000" εχοντας αντιληφθει λαθος το τοπικ οπως ειπε εκ των υστερων αλλα παρολα αυτα προσπαθει και επιμενει για καποιο περιεργο λογο.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν μου λέει κάποιος ότι κάνω λάθος.

Το εάν θα επιμείνω στην άποψη μου είναι δικό μου θέμα.

Αυτό που με πείραξε είναι η λανθασμένη εντύπωση ότι δεν σέβομαι και ακυρώνω τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών.

Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι δεν τάχθηκα υπέρ της ανταλλαγής αλλά κατά.

Και ποτέ δεν δήλωσα εκ των υστέρων ότι έχω αντιληφθεί λάθος το τόπικ.

Δημοσ.

Χμμμμ thread rape σε λάθος τρυπα...

Πέντε σελίδες για το πόσο πωλείται το ένα και πόσο το άλλο.

Το οτι δεν αξίζει σαν διαφορά στην εμπειρία χρήσης γιατί δεν το αναφέρει κανείς?

Καλώς ή κακώς η Google αποφάσισε να πουλάει φτηνά τα κινητά και τα tablets της. Αυτό δείχνει ότι οι υπόλοιποι κατασκευαστες έχουν απλά υψηλές τιμές. Τρανό παράδειγμα η ίδια τιμή του Nexus με το S2 όταν το Nexus είναι πολύ καλύτερο.

Τέλος πάντων, βάλε jelly bean στο nexus και δούλεψε το λίγο να δεις αν σε καλύπτει. Αν ακόμα θέλεις τετραπυρηνο για hdrip όση ώρα παίζεις crysis στο κινητό, πάρε το S3.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οποτε παιδια λετε οτι δεν αξιζει να την κανω την ανταλλαγη? βρηκα ενα s3 με 170 ευρω διαφορα και το nexus μου.. τι λετε?

Δημοσ.

Όχι δεν αξιζει να εχεις δωσει πάνω από 500€ για να εχεις στο τελος της ημερας μεταχειρισμένο galaxy S3. Και απο τη στιγμή που έχεις ένα πολύ καλό κινητό ηδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...