Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρα πολυ καλο ποντικι για παρομοιες δουλειες μου βγηκε ενα razor που εχω εδω και 5 χρονια. Επισης αυτο που μ αφησε απολυτως ικονοποιημενο αν και τεχνολογικα δεν θα πρεπε, ειναι το mouse της apple. Σε photoshop και illustrator βολευει αφανταστα το scrolling αφης. Μοναδικη ενσταση για το τελευταιο, σε windows δεν το χω δοκιμασει και δεν ξερω αν κινειται εξισου καλα με το osx. Και τα δυο σε ακριβεια κινησης παντως μ αφησαν απολυτως ικανοποιημενο.

Δημοσ.

Κοίταξε και το Logitech G500. Είναι ίδιο με το G700 αλλά είναι ενσύρματο.

Ε, όχι και ακριβώς ίδια. Μοιάζουν αλλά έχουν διαφορές. Επιπλέον το G700 μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως ενσύρματο...

Δημοσ.

Ε, όχι και ακριβώς ίδια. Μοιάζουν αλλά έχουν διαφορές. Επιπλέον το G700 μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως ενσύρματο...

Για την δουλειά που το θέλει , η οποία απαιτεί ακρίβεια και άμεση απόκριση είναι fail η επιλογή ασύρματου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα πως δεν είναι ίδια ποντίκια, όχι αν κάνει για τη δουλειά του.

Εξάλλου στο πόστ #3 γράφω αυτό που λες.

Επεξ/σία από άδικος
Δημοσ.

Για την δουλειά που το θέλει , η οποία απαιτεί ακρίβεια και άμεση απόκριση είναι fail η επιλογή ασύρματου.

Το G700 έχει 1000 Reports Per Second επομένως δεν έχει καθόλου lag που θα επηρεάσει στην χρήση που συζητάμε. Από την άλλη μπορείς να συνδέσεις το καλώδιο του και να το κάνεις ενσύρματο όποτε θέλεις. Αν δεν ενδιαφέρεται για ασύρματο μπορεί να κοιτάξει κάτι αντίστοιχο σε ενσύρματο. Στην ακρίβεια παίζουνε ρόλο τα DPI και η τριβή με το mousepad κατά την γνώμη μου και όχι τόσο πολύ η ασύρματη επικοινωνία του εν λόγο mouse.

Δημοσ.

Από την άλλη μπορείς να συνδέσεις το καλώδιο του και να το κάνεις ενσύρματο όποτε θέλεις.

Αυτό είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας. Το καλώδιο παρέχεται για να το φορτίσεις. Αν είναι το ασύρματο να το κάνεις ενσύρματο ποιός ο λόγος να το πάρεις ?

Δημοσ.

Αυτό είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας. Το καλώδιο παρέχεται για να το φορτίσεις. Αν είναι το ασύρματο να το κάνεις ενσύρματο ποιός ο λόγος να το πάρεις ?

2 στη τιμή του ενός...

Δημοσ.

Αν πιστεύεις οτι το καλώδιο σου δίνει κάποιο πλεονέκτημα μπορείς να το συνδέεις την ώρα που κάνεις κάποια δουλειά που πιστεύεις οτι το καλώδιο έχει κάτι παραπάνω από το ασύρματο και όταν είσαι αραχτός και βλέπεις ταινία ή παίζεις games μπορείς να το έχεις και ασύρματο. 2 σε 1

Αν για οικονομικούς λόγους ή για κάποιο άλλο λόγο το ενσύρματο σε εξυπηρετεί καλύτερα παίρνεις το ενσύρματο, εγώ πρότεινα το G700 γιατί από αυτό έχω εμπειρία. End of Story

Δημοσ.

Αν πιστεύεις οτι το καλώδιο σου δίνει κάποιο πλεονέκτημα μπορείς να το συνδέεις την ώρα που κάνεις κάποια δουλειά που πιστεύεις οτι το καλώδιο έχει κάτι παραπάνω από το ασύρματο και όταν είσαι αραχτός και βλέπεις ταινία ή παίζεις games μπορείς να το έχεις και ασύρματο. 2 σε 1

Αν για οικονομικούς λόγους ή για κάποιο άλλο λόγο το ενσύρματο σε εξυπηρετεί καλύτερα παίρνεις το ενσύρματο, εγώ πρότεινα το G700 γιατί από αυτό έχω εμπειρία. End of Story

Δεν το πάω με βάση την τιμή το θέμα, και εγώ από δική μου εμπειρία μιας και το έχω προτείνω το G500. Όσο τέλειο και αν είναι το G700 έχει lag σε σχέση με ένα καλό ενσύρματο.

Δημοσ.

Δεν το πάω με βάση την τιμή το θέμα' date=' και εγώ από δική μου εμπειρία μιας και το έχω προτείνω το G500. Όσο τέλειο και αν είναι το G700 έχει lag σε σχέση με ένα καλό ενσύρματο.[/quote']

Εγω εχω το razer naga και το razer naga epic.Οταν εχω το epic σε ενσυρματη κατασταση,δε διαφερει καθολου απο το κανονικο.

Και τα λιγα lags που εχω,οταν ειναι σε ασυρματη κατασταση,με το που το ενωνω με το συρμα,εξεφανιζονται!

Οποταν,λογικα και στο g700,το ιδιο θα συμβαινει!

Sent from my HTC HD2 using Insomnia

Δημοσ.

Εγω εχω το razer naga και το razer naga epic.Οταν εχω το epic σε ενσυρματη κατασταση,δε διαφερει καθολου απο το κανονικο.

Και τα λιγα lags που εχω,οταν ειναι σε ασυρματη κατασταση,με το που το ενωνω με το συρμα,εξεφανιζονται!

Οποταν,λογικα και στο g700,το ιδιο θα συμβαινει!

Χαίρομαι φίλε μου που επιβεββαιώνεις το αυτονόητο, ότι το ασύρματο έχει lag. Γι αυτό επιμένω, γιατί θα είναι αμαρτία ο φίλος να δώσει 80+ ευρώ και να διαπιστώσει ότι δεν του κάνει.

Δημοσ.

Χαίρομαι φίλε μου που επιβεββαιώνεις το αυτονόητο' date=' ότι το ασύρματο έχει lag. Γι αυτό επιμένω, γιατί θα είναι αμαρτία ο φίλος να δώσει 80+ ευρώ και να διαπιστώσει ότι δεν του κάνει.[/quote']

Το θεμα ειναι οτι και το g700 γινεται ενσυρματο και οτα θες,για λαπτοπ συνηθως,μπορεις να το εχεις ασυρματο!

Και αν δε κανω λαθος το g700 εχει περισσοτερα κουμπια,που ισως βολεψουν σε διαφορες συντομευσεις!

Υ.Γ.Τα lags ειναι σπανια,αλλα υπαρχουν,οταν ειναι σε ασυρματη κατασταση!

Δημοσ.

To G700 είναι σαφώς ανώτερο από το G500.

Τα τυχόν lags που συνήθως δημιουργούνται στα ασύρματα είναι διότι το πομπός χάνει την οπτική επαφή με το ποντίκι. Με το extension cable που προσφέρει το G700 εξαλείφεις αυτό το ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Επισης αυτο που μ αφησε απολυτως ικονοποιημενο αν και τεχνολογικα δεν θα πρεπε, ειναι το mouse της apple. Σε photoshop και illustrator βολευει αφανταστα το scrolling αφης.

Όχι, σε καμία των περιπτώσεων. Μιλάμε για το μακράν χειρότερο ποντίκι που έχει περάσει από τα χέρια μου για αυτή τη δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...