zoranb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Στις διακοπές με τι τρόπο μπορώ να έχω internet στα μέρη που πάω, έτσι ώστε να μην είναι κάτι μόνιμο κ πληρώνω πάγια έξοδα ενώ δεν είμαι εκεί κλπ. Δηλαδή στο εξοχικό μου για παράδειγμα πάω μόνο 2-3 βδομάδες κάθε χρόνο και άλλες τόσες σε φίλους κλπ. γιαυτές τις περιπτώσεις τι λύσεις μπορώ να βρώ; Το δορυφορικό internet είναι ευέλικτο για κάτι τέτοιο;
gvarth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μια λύση για την οποία έχω ιδία γνώμη είναι το mobile internet μέσω broadband σύνδεσης . Έρχεται σε μορφή USB stick ή σε κάρτα PCI Express . Η τιμολόγηση γίνεται ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων αλλά υπάρχουν περιορισμοί που επιβάλλουν , ο όγκος δεδομένων να "αξιοποιηθεί" μέσα σε συγκεκριμένες μέρες. Άλλες εταιρείες δίνουν επιλογή συγκεκριμένων ωρών μέσα σε ένα μήνα , ανεξαρτήτως όγκου δεδομένων . Χρειάζεται μελέτη και έρευνα αγοράς διότι παίζουν και προσφορές . Η συγκεκριμένη λύση mobile internet απαιτεί εγκατάσταση λογισμικού με drivers ώστε να είναι "ορατό" από το λειτουργικό σύστημα. Κι εδώ θέλει κάποια έρευνα το θέμα . Δεν υποστηρίζονται τα πάντα ... Στην τελική , όλα εξαρτώνται από το σήμα 3G που θα έχει η όποια εταιρεία που θα επιλέξεις. Από κεί ξεκινάς να διερευνήσεις τα περαιτέρω . Χωρίς καλό σήμα τα άλλα περιττεύουν . Ακόμα και οι σημαντικές εκπτώσεις και τα τυχόν extra GB που δίνουν σαν κίνητρο κάποιες εταιρείες .
corrupted Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αυτα τα θεματα ισως να σε βοηθησουν... παω διακοπες...θελω για καμια 10αρια μερες mobile ιντερνετ COSMOTE Internet On The Go με κάρτα
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 το δορυφορικο το ξεχνας.δεν ειναι λυση για 2-3 εβδομαδες καπου.ειναι ολοκληρη εγκατασταση.το δορυφορικο ειναι λυση οταν δεν υπαρχει τιποτε αλλο εκει που εισαι.
zoranb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 ολόκληρη εγκατάσταση? δηλαδή? άσχετα με το εάν είναι ολόκληρη εγκατάσταση κλπ. πιάνει όπου κιαν πας; γιατί εάν ναι μπαίνω σε σκέψεις για πατέντες!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μόνη λύση το broadband internet μέσω 3G.
corrupted Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Hellas SAT NET - Πακέτα Σύνδεσης HELLAS SAT NET 500 (512kbps ρυθμός καθόδου / 256kbps ρυθμός ανόδου 146,38€ /μήνα HELLAS SAT NET 1000 (1024kbps ρυθμός καθόδου / 256kbps ρυθμός ανόδου) 244,78€ /μήνα HELLAS SAT NET 1000+ (1024kbps ρυθμός καθόδου / 512kbps ρυθμός ανόδου) 367,78€ /μήνα HELLAS SAT NET 2000 (2048kbps ρυθμός καθόδου / 512kbps ρυθμός ανόδου) 675,28€ / μήνα -Εξοπλισμός Η υπηρεσία απαιτεί την ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος στο χώρο εγκατάστασης καθώς και τη χρήση του κάτωθι εξοπλισμού, ο οποίος αποστέλλεται στον πελάτη προ- παραμετροποιημένος από την Hellas Sat. Δορυφορικό modem: Satnet S3020 DVB - RCS VSAT Terminal (Advantech) Antenna 0,96m (δορυφορικό πιάτο με πομπό και δέκτη) Η τιμή πώλησης του εξοπλισμού (δορυφορικό Modem και δορυφορικό πιάτο) είναι 1.180,80€ συμπεριλαμβανουμένου ΦΠΑ. Ο πελάτης προπληρώνει τον τερματικό εξοπλισμό και τη μεταφορά του καθώς και ένα μήνα παροχής της υπηρεσίας ως εγγύηση στην Hellas Sat.
zoranb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Αυτα τα θεματα ισως να σε βοηθησουν... παω διακοπες...θελω για καμια 10αρια μερες mobile ιντερνετ COSMOTE Internet On The Go με κάρτα thanx αλλά δεν σας είπα, με ενδιαφέρει για laptop και όχι για smartphone
corrupted Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Διαβασες τα πιο πανω θεματα και ειδες οτι αναφερονται σε smartphones και οχι σε laptops? Anyway, για να μην επαναλαμβανομαστε, αν θελεις διαβαζεις αυτο που εγραψα πριν λιγο σε αλλο θεμα... Ποιό πακετο σύνδεσης internet να επιλέξω για laptop?
zoranb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 sorry το πρώτο θέμα μου έκανε για smartphones και δεν διάβασα το 2ο καν όταν είδα cosmote, μου έκανε για κινητά sorry και thanx
gvarth Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 sorry το πρώτο θέμα μου έκανε για smartphones Μάλλον προσπέρασες το σημείο που έγραψα : Μια λύση για την οποία έχω ιδία γνώμη είναι το mobile internet μέσω broadband σύνδεσης . Έρχεται σε μορφή USB stick ή σε κάρτα PCI Express . Ξέρεις πολλά Smartphones που να παίρνουν mobile Internet μέσω USB Stick ή μέσω κάρτας PCI Express ; .... και δεν διάβασα το 2ο καν όταν είδα cosmote, μου έκανε για κινητά ... Συγνώμη , το 2ο , που ακριβώς αναφέρεται σε Cosmote ; Μήπως αναφέρεσαι στο 3ο post ;
kage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/DieykriniseisProsforas.pdf http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_MB_unlimited/section/Personal http://www.insomnia.gr/topic/454018-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-mobile-internet-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-vodafone-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF/page__st__15
zoranb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μάλλον προσπέρασες το σημείο που έγραψα : Ξέρεις πολλά Smartphones που να παίρνουν mobile Internet μέσω USB Stick ή μέσω κάρτας PCI Express ; Συγνώμη , το 2ο , που ακριβώς αναφέρεται σε Cosmote ; Μήπως αναφέρεσαι στο 3ο post ; κακώς δεν έβαλα παράθεση αλλά απαντάω στον corrupted
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) ολόκληρη εγκατάσταση? δηλαδή? άσχετα με το εάν είναι ολόκληρη εγκατάσταση κλπ. πιάνει όπου κιαν πας; γιατί εάν ναι μπαίνω σε σκέψεις για πατέντες! δηλαδη να calibrareis το πιατο και να τραβηξεις ομοαξωνικο καλωδιο σαν της κεραιας περιπου μεχρι τον modem που δινουν .το πιατο αν καποιος ψιλοξερει δεν ειναι δυσκολο να το σεταρει γιατι δινει και μεσα καποια tools απλα εχει και εναν ογκο να το κουβαλησεις.απο εκει και περα η Hellas sat ειναι λιγο ακριβη.πιο φτηνη ειναι η tooway που δινει η forthnet.νομιζω εχει πολυ πιο φτηνα πακετα απλα δεν θυμαμαι αν ειναι απεριοριστα.και δεν ειναι μονο μεχρι 2 Mbit.εδω τα υπολοιπα http://www.tooway.gr/FAQ οπως βλεπεις καμια σχεση με hellas sat και 2 Mbps Το Tooway™ προσφέρει ταχύτητες που φτάνουν τα 18Mbps στο download και τα 6Mbps στο upload. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2012 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα