JohnConstantine Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Παιδια εχω ενα samsung galaxy s plus. Εχει android εκδοση τη βασικη που ειχε. Ηθελα να δω αν εχει καμια νεοτερη εκδοση αλλα απο οτι ειδα απο το κιν λεει οτι δεν υπαρχει. Ενας φιλος μου ειπε οτι μπορω να βαλω σπασμενο λογισμικο απο android για να κατεβαζω και οτι θελω απο το μαρκετ.(Δεν ξερω αν το μπερδεψε για iphone η αν εγω δεν ακουσα καλα).Τωρα εγω θελω να μου πειτε αν εχετε ακουσει κατι η εαν ισχυει και τι επιπτωσεις εχει στο κινητο. Εαν βεβαια ισχυει.
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Κοιτα να περασεις καποια ρομ μεσω του xda. Εχεις ιδεα απο φλασαρισματα? Απεστάλη από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
JohnConstantine Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Κοιτα να περασεις καποια ρομ μεσω του xda. Εχεις ιδεα απο φλασαρισματα? Απεστάλη από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App καμια ομως
haris013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 καμια ομως ξεκινα προσεκτικο διαβασμα στο xda
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα