Bspus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Και κατι ακομα. Οταν εννοω πολεμικη τεχνη δεν εννουσα καρατε ή ζιου ζιτσου αλλα μαχητικο αθλημα δηλαδη box ή kick box. Ηταν λαθος η διευκρινηση μου. Ξερω εκπαιδευτη στο kick boxing που ξεκινησε στα 18. Τωρα ειναι 30 και παιζει ακομα επαγγελματικα σε αγωνες Ελλαδα και εξωτερικο. Βεβαια το αθλημα ειναι η ζωη του, δεν κανει σχεδον τιποτε αλλο. Το ερωτημα ομως ειναι γιατι θελεις κατι τετοιο? Το να σε ενδιαφερει ο πρωταθλητισμος στα 18 χωρις να εχεις συγκεκριμενο αθλημα στο μυαλο σου παει να πει οτι με κανενα δεν εισαι ενθουσιασμενος και το βλεπεις σαν επαγγελματικη αποκατασταση. Τελειως λαθος νοοτροπια κατα τη γνωμη μου και η προσπαθεια καταδικασμενη. Ακομα και νεοτερος να ησουν
olympiakosgate7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δεν εχω καποιο συγκκριμενο αθλημα στο μυαλο μου γιατι με οσα αθληματα ασχολουμε με τους φιλους μου επρεπε να ειχα ξεκινησει απο τα 5. Δεν γινετε να μην ειμαι ευχαριστημενος με κανενα αθλημα διοτι με τα περισστοερα οπως η σκοποβολη ή το κικ μποξ δεν εχω ερθει σε επαφη οποτε δεν ξερω τιποτα γι αυτα. Και ποιος ειπε οτι ψαχνω αθλημα για να βγαλω λεφτα ??? Δεν το ανεφερα σε κανενα ποστ. Απλα θελω να ασχοληθω με ενα αθλημα να αποκομισω εμπειριες και αφου θα βλεπω τον εαυτο μου να κανει προοδους (μεταλλια) να πεισμωνω για ακομα περισσοτερα. Ειναι απλο και μην μπλεκεις το μυαλο σου φιλαρακι. Τι ιππασια ρε παιδια. Μια φορα ανεβηκα και απο τοτε ουτε θα ξανα δοκιμασω. Τραυματικες εμπειριες. :D :D
UncleBens Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Η ηλικία ναι μεν παίζει ρολο αλλα δεν νομίζω να είναι ανασταλτικός παράγοντας... μειονέκτημα ναι.. αλλα μέχρι εκεί. Το θέμα είναι ότι αν είχες προοπτικές για να ξεκινήσεις πρωταθλητισμό σε κάποιο άθλημα δεν θα μας ρωτούσες ποιο, θα το ήξερες ήδη.. οποτε χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μάλλον σε κανένα άθλημα δεν μπορείς να κανεις παρα πολλά.. σίγουρα όμως να ασχοληθείς σε τοπικό επίπεδο και ίσως κάτι παραπάνω.
Doug21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μιας και υπηρξα αθλητης να πω κι εγω τη γνωμη μου... Ο λογος που ξεκινανε μικρα τα παιδια αθλητισμο δεν ειναι μονο θεμα χρονου αλλα και θελησης και συγκεντρωσης. Κανα τα ψεμματα κανεις ενηλικας δε θα κανει προπονηση 16 ωρες την ημερα. Και θα μου πειτε "μα ενα παιδι θα κανει προπονηση 16 ωρες την ημερα?" κι ομως ναι. πως? με το παιχνιδι. τα παιδια παιζουν ολη μερα κι ετσι κινουνται και κατα καποιον τροπο αθλουνται μεσω του παιχνιδιου. Εμεις οι ενηλικες μετα την οποια προπονηση ειτε θα παμε στη δουλεια γραφειου, ειτε οδηγαμε, ειτε καθομαστε σπιτι , ειτε βγαινουμε για ποτο. Εκτος αυτου στο μυαλο μας υπαρχουν 1002 πραγματα τα οποια ακομα και ψυχολογικα μας σταματανε. Απο προσωπικη εμπειρια ομως να σας πω οτι "αν το εχεις" ξεκινας οποτε θες. Παραδειγμα εγω που ξεκινησα ενα αθλημα που ουτε καν το ειχα ακουσει στα 15 μου και στα 16 μου αν δεν σταματουσα (καλος βλακας ημουν) θα μπορουσα να εχω διακριθει σε επιπεδο νεων και σιγα σιγα απο κει και περα ολοι ξερουμε τι γινεται. Μαλιστα ημουν και συναθλητης με αθλητη των φετεινων ολυμπιακων αγωνων. Να τελειωσω λεγοντας οτι ο αθλητισμος δεν εχει ως πρωταρχικο στοχο τα λεφτα αλλα πρεπει να σου αρεσει. Οποτε αν σου αρεσει διαλεξε ενα αθλημα να σε γεμιζει και ξεκινα. Πολυ γρηγορα θα δεις αν σε παει η οχι. Ενα πειραμα που μπορεις να κανεις ειναι. Διαλεξε 10-20 αθληματα και ψαξε τα ρεκορ που εχουν γινει σε τοπικο επιπεδο, πανελληνιο, παγκοσμιο, ολυμπιακο κτλ. Πηγαινε "παιξε" λιγο με αυτα τα αθληματα και δες που βρισκεσαι εσυ. Αν εισαι κοντα ξεκινα καποιο απο αυτα. 1
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 * πιάνει το μπλοκ σημειώσεων και κάθετε δίπλα στο ανάκλιντρο * - Πες μου όμως... τι σε κάνει να θέλεις τόσο πολύ να διακριθείς σε κάποιο άθλημα; Νιώθεις ανεπαρκής σε κάποια άλλη πτυχή της ζωής σου; 1
Bspus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Και ποιος ειπε οτι ψαχνω αθλημα για να βγαλω λεφτα ??? Δεν το ανεφερα σε κανενα ποστ. Απλα θελω να ασχοληθω με ενα αθλημα να αποκομισω εμπειριες και αφου θα βλεπω τον εαυτο μου να κανει προοδους (μεταλλια) να πεισμωνω για ακομα περισσοτερα. Ειναι απλο και μην μπλεκεις το μυαλο σου φιλαρακι. Λαθος καταλαβα τοτε τι εννοεις με τον πρωταθλητισμο. Συμφωνα με αυτα που λες στο τελευταιο ποστ σου, πιο πολυ προς ενα σοβαρο αθλητικο χομπι μου φαινεται οτι ψαχνεις. Διακρισεις σε τοπικο ερασιτεχνικο επιπεδο θα υπαρχουν αμα το θεωρεις απαραιτητο για να σου διατηρει το ενδιαφερον. οποτε ξεκινα οτι σου αρεσει. Τι να σου πει καποιος εδω για τα αθληματα που δεν εχεις δοκιμασει περα απο το να τα δοκιμασεις?
Doug21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 μαλλον υπαρχει συγχυση οσο αφορα τη λεξη πρωταθλητισμο. Με το τελευταιο ποστ που διαβασα τοτε καθαρα δε θελει πρωταθλητισμο. Απλα ενα αθλημα να κανει βηματα σε αυτο σε επιπεδο τοπικο και ερασιτεχνικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα