Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Ανοίγω ένα καφέ - espresso bar και το όνομα του θα έιναι "Bistro". Θα ήθελα να μου προτείνεται ονόματα τα οποία θα συνοδεύουν το όνομα του καταστήματος όπως π.χ. Bistro Espresso Momments ή Bistro espresso thoughts ή Bistro drinks & friends. Πιστεύω να έγινα κατανοητός και να σας κατατόπισα.. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!

Επεξ/σία από chrislem
Δημοσ.

A bistro (French: [ˈbiːstrəʊ]), sometimes spelled bistrot, is, in its original Parisian incarnation, a small restaurant serving moderately priced simple meals in a modest setting. Bistros are defined mostly by the foods they serve. Home cooking with robust earthy dishes, and slow-cooked foods like cassoulet are typical.

Source: Bistro - Wikipedia, the free encyclopedia

Δημοσ.

θα ειναι καφέ.

θα μπορουσε να το λεει και παπαρουνα.

Ενα εστιατοριο δεν θα το ονομαζες The Restuarant αλλα ενα ιντερνετ καφε γιατι οχι...

Ξεκολλατε με το φαι των μπιστρο.

τωρα για ονομα μπορεις να το παιξεις κι αναποδα πχ

Caffeine Lovers' Bistro

edit: αν και νομιζω οτι η ονομασια απο Naranyan ειναι η καλυτερη. Ιταλικη, χαβαλεδιαρικια, εναλλακτικη και πιασαρικια!

Δημοσ.

Οπότε, το να ανοίξει κανείς ένα μανάβικο και να το ονομάσει "Γραφείο Κηδειών", είναι μία χαρά.

Ή να το ονομάσει "Ταβέρνα", ή να το ονομάσει "Μάντρα οικοδομών" ή ή ή.

Τόσο "μία χαρά" είναι, που το προτείνουν κιόλας από ό,τι βλέπω.

Η λέξη Bistro είναι ακριβώς όπως η λέξη Ταβέρνα, Παλαιοπωλείο κτλ.

Γιατί να ονομάσει κανείς το μαγαζί του με παραπλανητικό όνομα; Αυτό προσπάθησε να πει η catgirl και συμφωνώ απολύτως και εγώ.

Το ότι μερικοί δεν δίνουν σημασία, ίσως επειδή δεν τους νοιάζει, δεν σημαίνει κάτι...

• Like 2
Δημοσ.

καταρχην για να λεγεται bistro θα πρεπει να σερβιρει και φαι. αν δεν σερβιρεις φαγητο αρχισε απο εκει και βρες πραγματικα τι μαγαζι ανοιγεις. απο κει και περα, γιατι πας μονο στο ξενογλωσσο (κι εγω εκει θα πηγαινα βεβαια)

Δημοσ.

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Δεύτερον όσον αφορά το bistro σαν όνομα το βάζω και επειδή μου αρέσει σαν λέξη αλλά και επειδή το χειμώνα σκέφτομαι να βάλω κάποια snacks (croissants, muffins, cup cakes κλπ). Φυσικά αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο παρόμοιο ή διαφορετικό όνομα είναι δεκτό και συζητίσιμο. Το στυλ του μαγαζιού σας το είπα! Πάει κυρίως για espresso bar. Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Οπότε, το να ανοίξει κανείς ένα μανάβικο και να το ονομάσει "Γραφείο Κηδειών", είναι μία χαρά.

Ή να το ονομάσει "Ταβέρνα", ή να το ονομάσει "Μάντρα οικοδομών" ή ή ή.

Τόσο "μία χαρά" είναι, που το προτείνουν κιόλας από ό,τι βλέπω.

Η λέξη Bistro είναι ακριβώς όπως η λέξη Ταβέρνα, Παλαιοπωλείο κτλ.

Γιατί να ονομάσει κανείς το μαγαζί του με παραπλανητικό όνομα; Αυτό προσπάθησε να πει η catgirl και συμφωνώ απολύτως και εγώ.

Το ότι μερικοί δεν δίνουν σημασία, ίσως επειδή δεν τους νοιάζει, δεν σημαίνει κάτι...

μολις μπηκα σπιτι απο τσιπουρα. το μαγαζι το λενε καβουρα. δεν σερβιρει καβουρια ή οτιδηποτε σχετικο - σε καμια γυρα μεζε.

ΚΑΘΟΛΟΥ

αποτυχια ε;

Επρεπε να το λενε τσιπουρα τα διαφορα μεζεδακια. θα ητανε καλυτερα. 50 χρονια τωρα τυχερος ητανε.

Εκτος αν νομιζετε οτι στο mercedes μιλουσανε για αυτοκινητα ή στο plus soda ο κοσμος οτι οντως επινε παραπανω soda απ οτι στ αλλα μαγαζΑ.

Ειναι ΕΝΑ Γ@$ΜΙ@$Ο ΟΝΟΜΑ.

ναι θα μπορουσε να λεει το εσπρεσσαδικο του LA TAVERNA

Ακομα και ο μη χεσω ψαγμενος που θα νομιζει οτι ανακαλυψε τον τροχο και θα το σχολιαζει ως "κανονικα σε ενα μπιστρο προεχουνε το φαι και το κρασι μπλα μπλα μπλα..." ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ - και του μαγαζιου και του ντορου!

Ακολουθει επιθετικο μοουντ:

κακα τα ψεμματα το κοινο του δεν θα ειναι οι ιταλοι μανατζερ της Fiat εν ελλαδι, αλλα μαλλον ελληνες που πανε σε μπητς μπαρ και ζητανε φρεντο ή corona (η αληθεια ειναι οτι πινουνε ενοχικα και κρυφα amstel και φραπε γλυκο με γαλα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...