Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και η ερωτηση. Ψαχνω για ενα ταπλετ για ζωγραφικη. μονο. για καμια ζωγραφια η ακομα πιο σημαντικα πραγματα οπως κανενα διαγωνισμο μεσο ιντερνετ και τετοια. κομικς και αλλα.Απο ζωγραφικη εχω platinum αλλα δεν εχω καμια ιδεα ποιο ταμπλετ να αγορασω. εψαξα και ειδα κατι wacom και uc pro . Απο τιμες? δεν μπορω να δωσω πανω απο 100 ευρω. τι συστηνεται και απο που?

Βοηθεια.

Δημοσ.

Στην τιμή που ζητάς θα βρείς φθηνοπράγματα . Η διάσταση που υποστηρίζεται είναι η Α5 . Ούτε κουβέντα για τα χρήματα αυτά σε A4 εκτός και αν κάπου τους έχουν ξεμείνει κομμάτια και τα' χουν για σκότωμα.

Πρόσφατα βρήκα στα MediaMarkt Αμαρουσίου κάποιες λύσεις . Η τιμή ξεκινά από τα 37 Euro και φτάνει τα 135 (για τα συγκεκριμένα μοντέλλα που είχαν ετοιμοπαράδοτα) . Η εταιρεία μου ήταν άγνωστη.

Κάνεις την έρευνά σου , μαθαίνεις για το λογισμικό που προσφέρουν (γιατί αν είναι trial και ζητά 50- 60 Euro για ενεργοποίηση , απλά το αφήνεις) και αποφασίζεις .

Παλαιότερα είχα δοκιμάσει τις ταμπλέττες Waitec σε Α4/Α3 αλλά σε τιμές ξεφεύγουν οπότε δεν σε αφορούν.

Δημοσ.

κοίτα να δεις. ψάχνω κάτι "ερασιτεχνικό" μεν αλλά ποιοτικό δεν. το Α5 φαντάζομαι αφορά μόνο το μέγεθος του ταμπλετ και όχι των δυνατοτήτων. ακόμα δηλαδή μπορώ να ζωγραφίσω πχ φωτοσοπ σε α4 χαρτί... όσο για το μεντιαμαρκτ δεν το είχα σκεφτεί . από το ίντερνετ..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...