Προς το περιεχόμενο

Η Google κηρύσσει πόλεμο στα πειρατικά sites, με κίνδυνο για την ελευθερία του Internet


jimisvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όταν θα έχουμε πρόσβαση σε φθηνές και ποιοτικές υπηρεσίες όπως το netflix τότε ας κάνουν ότι θέλουν.... μέχρι τότε θα κατεβάζω από όπου θέλω!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κίνηση αυτή γίνεται για να “βοηθήσει” τους χρήστες να βρίσκουν νόμιμο και ποιοτικό υλικό με μεγαλύτερη ευκολία, στέλνοντας τους σε υπηρεσίες τύπου Spotify ή Netflix και όχι σε torrent sites ή torrent trackers.

 

Αυτό δεν είναι βοήθεια. Αν ήθελε να βοηθήσει να έσβηνε το Netflix και το Spotify..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι, αλλά σελίδες μέχρι τώρα μπορούσαμε να βρούμε. Σιγά σιγά πάει και αυτό. Τι άλλο θα κάνουν;

 

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι τοσο απλό ή επιδερμικό του στιλ "υπάρχουν και αλλα ψαχτήρια" ή "έκλεισε το ταδε σάιτ, σιγα υπάρχουν κι άλλα."

 

Απλα σιγα σιγα, σκαλοπάτι σκαλοπάτι νομιμοποιούν , ακομα και στις συνειδήσεις μας, μια κατάσταση του οτι να λογοκρίνεις μια σελιδα δεν τρέχει κατι.

Ειναι στην ιδια φάση που εχουμε νομιμοποιήσει και μεις στις συνειδήσεις μας, πως το τζάμπα κατέβασμα ειναι η νόρμα και το σωστό γιατι ετσι μας βολεύει.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι και άλλος εδώ και χρονια φιλτράρει τα αποτελέσματα δείχνοντας μας αυτό "που είναι πιο κοντά στην προτίμησης μας" και καλά ... ελευθερία του Internet και και google δεν πάνε μαζί εδώ και χρονια!

 

Tο φιλτράρισμα αποτελεσμάτων εδώ και κάποιους μήνες το έχει αναλάβει το google+ ανεβάζοντας τα site που έχουν ακρετά +1 και τα άτομα που έχουν πολύ κόσμο στους κύκλους τους και δεν αναφέρομαι τώρα στα personal results αλλα στο πως επηράζει το google+ τα global results. Eίναι μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια τις google να βρει τα site που έχουν περισσότερη δημοτικότητα από τα αλλα που εμφάνιζαν ψεύτικη δημοτικότητα με bot view. Mε αποτέλσμα τα bot να έχουνε μπει στο google+ και να γίνετε το πανηγύρι τις αρκούδας (social search spamming).

 

Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα απλά διαβάστε αυτό http://searchenginel...-support-112466 και βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας ... για το τι σας ενοχλεί πιο πολύ απόλα αυτά που έχει κάνει η google στην μηχανή αναζήτησης που κάποτε αποτελούσε για πολλούς από εμάς εργαλείο δουλειάς που του είχαμε εμπιστοσύνη.....

 

πριν από 8 μήνες άρχισα να ψάχνω για μηχανή αναζητήσεις και από τότε χρησιμοποιώ το DDG https://duckduckgo.com . Δυστυχώς δεν λειτουργεί ακόμα πολύ καλά για ελληνικά αποτέλεσμα (είναι καινούργια μηχανή αναζήτησης) αλλα για άτομα σαν και εμενα που το 95% τον αναζητήσεων τους είναι στα αγγλικά θα αποτελέσει στα σίγουρα την καλύτερη επιλογή. Με έχει σώσει από ατέλειωτες ώρες σπατάλης που είχα παλιά στο google για να βρω αυτό που χρειαζόμουν, τώρα σχεδόν πάντα αυτό που ψάχνω είναι 1-2 αποτέλεσμα και μονο όταν ψάχνω κάποιο news η κάτι στα ελληνικά γυρίζω στο google δηλαδή σχεδόν ποτε !! youpi !!!! Video - About DDG https://duckduckgo.com/about.html

 

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε την φάρσα που έχει δημουργήσει η google. Tο διαδίκτυο είναι ελεύθερο όταν εμείς το θέλουμε ελεύθερο και η επιλογές του καθενός μας κρίνουν το μέλλον του. Tο κάθε κλικ που πατάμε καθημερινά και η προτίμηση μας σε κάποιες σελίδες κρίνουν το ποίες θα επιβιώσουν και αυτή είναι η πραγματική δύναμη του διαδικτύου! εμείς με τις καθημερινές μας επισκέψεις κάναμε την google μεγαθήριο και πλέον νομίζει ότι το διαδίκτυο τις ανήκει (και ότι δεν τις ανήκει το εξαγοράζει).

 

Eκτος θέματος:

 

και ας μην ξεχνάμε και το απίστευτο καταπληκτικό tracking (σε συνδυασμό με τα Social Widgets) που συντελείται εις βάρος μας από την google και άλλες εταιρίες εδώ και χρονια ... αλλα όλα είναι θέμα δικης μας επιλογής .. το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι αγνοούν το τι συμβαίνει στις αναζήτησης του και στα δεδομένα που δίνουν απλόχερα στις διαφορες εταιρίες.

 

addons firefox - Visualize who's tracking you in real time : https://addons.mozil...lusion/?src=api Περάστε το απλά για να του ρίξετε μια ματια στο τι συμβαίνει πίσω από τις επισκέψεις σας στην κάθε σελίδα. Δεν τα δείχνει όλα, η πραγματική εικόνα είναι χειρότερη ... σκεφτείτε μονο ότι σχεδόν όλες οι σελίδες συνδέονται με facebook και google και διαμοιράζουν και εκεί τις επισκέψεις σας . Πλέον δεν γνωρίζουν την IP σας γνωρίζουν το προσωπικό σας ID που αντίστοιχη στο προφίλ σας ... με όλα σας τα δεδομένα (Social Widgets)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι οτι πολλές φορές αυτά τα takedown notices είναι γελοία. Ενα δημοσιογραφικό πρακτορείο έκανε πριν λίγες μέρες αίτηση και αφαιρέθηκε το video του curiosity απο το επίσημο youtube κανάλι της NASA !!!

 

Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί οτι θέλει και το αίτημα του ικανοποιείται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...