funbreaker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Έβαλα το βούτυρο με ζάχαρη γάλα και κακάο και ανακάτεβα. Όμως δεν ομογενοποιούνταν με τίποτα. Είχαν σχηματιστεί βρόμβοι βουτύρου που δεν έλιωναν περαιτέρω. Έτσι αποφάσισα να θερμάνω το μίγμα για να ομογενοποιηθεί. Όμως τώρα έγινε τελείως ρευστό. Είναι σαν νερό και όχι σαν αλοιφή. Είναι ζεστό ακόμα. Απέτυχα? Το πετάω ή γίνεται τίποτα?
funbreaker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Το χω βάλει ήδη κατάψυξη. Θα γίνει τίποτα άραγε? Το λάθος δηλαδή ποιο ήταν? Πώς το ομογενοποιούμε?
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 το λαθος ηταν οτι το ζεστανες οποτε ελιωσε το βουτυρο. δεν χρειαζεται καταψυξη, δεν θες να γινει πετρα, να πηξει λιγο να μπορεις να το δουλεψεις θελεις. επισης αλλη φορα το βουτυρο το βγαζεις μιση ορα απο το ψηγειο και το κοβεις κυβακια για να ζεσταθει. μπορεις να το χτυπησεις με το μιξερ για να μην κανει σβολακια (το βουτυρο μονο του ενωω πριν βαλεις τα αλλα υλικα)
funbreaker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ε το βαλα καταψυξη για πιο γρηγορα αποτελεσματα. Για να δούμε...
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Το χω βάλει ήδη κατάψυξη. Θα γίνει τίποτα άραγε? Το λάθος δηλαδή ποιο ήταν? Πώς το ομογενοποιούμε? Συντήρηση, όχι κατάψυξη, γλυκό είναι, όχι παγωτό.
Doug21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 κορμο σοκολατας μια ζωη στην καταψυξη φτιαχνουμε ΟΛΟΙ οσοι ξερω 1
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 κορμο σοκολατας μια ζωη στην καταψυξη φτιαχνουμε ΟΛΟΙ οσοι ξερω Το αυτό.
funbreaker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 κορμο σοκολατας μια ζωη στην καταψυξη φτιαχνουμε ΟΛΟΙ οσοι ξερω Ε αφού το ζήτημα τώρα είναι να πήξει το μίγμα για να το ολοκληρώσω και μετά να το βάλω στην κατάψυξη.
gigisoni Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τι ταλαιπωρια, δεν ξαναμαγειρεύω. Έβαλες πολύ γάλα, δεν παίζει και τόσο ρόλο το λιωμένο βούτυρο. Εγώ πολλές φορές το λιώνω πριν στον φούρνο μικροκυμάτων και μετά το προσθέτω, ή πολλοί για να μην χρησιμοποιούν βούτυρο που έχει περισσότερες θερμίδες βάζουν σπορέλαιο στη θέση του. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε να ομογενοποιηθεί, έπρεπε να χρησιμοποιήσεις λιγότερο γάλα. Εγώ αν είχα κάνει τα δικά σου βήματα, δεν θα το έβαζα στην κατάψυξη, αλλά θα δοκίμαζα να το κάνω πιο σταθερό προσθέτοντας είτε περισσότερο ζάχαρη, είτε αν ήταν πολύ νερουλό, θα του πρόσθετα αλεύρι.
Doug21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 βρε φιλτατε... google --> συνταγη κορμος σοκολατας = 20000 αποτελεσματα, διαλεξε ενα και ακολουθησε το κατα γραμμα
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ρε πάτε καλά; Θα γεμίσει «παγάκια» ο κορμός, συντήρηση και όχι κατάψυξη, αν το μείγμα βγει σφιχτό, τότε κατάψυξη, αλλιώς συντήρηση.
gigisoni Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 βρε φιλτατε... google --> συνταγη κορμος σοκολατας = 20000 αποτελεσματα, διαλεξε ενα και ακολουθησε το κατα γραμμα Καλά το κατά γράμμα μην το λες, κατά γράμμα ακολούθησα κι εγώ μία συνταγή για τιραμισού και έβαλα 4 αυγά και η κρέμα κατέληξε νερωμένη τελείως. Δεν διευκρίνιζε ότι ήθελε μικρά αυγά η συνταγή, κι εγώ είχα μεγάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα