tehAllantin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εγώ που ξέρω πιο πολλά απο τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μπορώ μιλήσω; Συνάδελφος; Κορμός 1 χτυπάς ζάχαρη με βούτυρο να ασπρίσει, να γίνει μους, του @#$@3 τη μάνα ρε παιδάκι μου... 2 προσθέτεις αργά και σταθερά όλα τα υγρά (λικέρ, αυγα, γάλα,) ότι λέει η συνταγή σου και ομογενοποιείς. ΜΗΝ φοβηθείς αν δίχνει να κόβει,ανακάτεψε αργα και σταθερά. 3 προσθέτεις τα στερεα και ανακατευείς. ΛΟΓΙΚΑ το μείγμα σου είναι ημίρευστο προς ΜΗ ρευστο, το τυλίγεις σε λαδόκολλα ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ, τη λαδόκολα σε αλουμινόχαρτο και ψύχεις ή καταψύχεις. γουόζ ιτ ντίφικαλτ; 1
tehAllantin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Aχ άρεσε στην εύαμπιμπι! Τικάνεις αύριο βράδυ εύα;;;;;;;
μαφαλντα Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Υπάρχει και πιο εύκολη συνταγή. Βάζεις ένα ζαχαρούχο γάλα με μισό βιτάμ στο κατσαρολάκι,όταν λιώσει το βιτάμ προσθέτεις 2 σοκολάτες κουβερτούρα-κομμάτια-Ανακατεύεις μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.Αφήνεις να κρυώσει.Με τα χέρια σπάζεις 2 πακέτα πτι-μπερ.Τα ραντίζεις με ένα λικέρ που σου αρέσει.Ρίχνεις την σοκολάτα,ανακατεύεις και κάνεις το ρολό.Αν θέλεις βάζεις και ξηρούς καρπούς.
μαφαλντα Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 βιταμ... Ελα μην κάνεις έτσι.Βάλε βούτυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα