Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Καλημέρα Έχω αυτή τη καρτα ati radeon hd2900xt 512 mb την έβαλα σήμερα πρώτη φορά μου την χάρισε ένας φίλος. Λοιπόν την βάζω στο pc μου και έχει για ρεύμα ένα 8πινο και ένα 6πινο που είναι συνδεδεμένα.ο ανεμιστηρας ξεκινάει αλλα δεν δείχνει κάτι η οθόνη ξέρει κανείς τι φταίει ; Θέλω να την φτιάξω γιατι τα οικονομικά δεν είναι καλα για άλλη καρτα Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
jmaster18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Πριν βαλεις αυτη την καρτα τι καρτα γραφικων ειχες στο pc σου? Αν ειχες ενσωματωμενη στη motherboard kαρτα γραφικων τοτε πρεπει να συνδεσεις το καλωδιο (vga dvi οτι ειναι...) στην καινουρια καρτα. Το πιο πιθανο ειναι να το εχεις κανει αλλα απλα το αναφερω. Αν δεν δειχνει τιποτα η οθονη τοτε μπορει να εχει χαλασει η καρτα. Στο pc του φιλου σου λειτουργουσε σωστα?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Είχε καιρο να την δουλέψει δε θυμάται και είχα μια άλλη ΚΑΡΤΑ μια Asus και την έχω συνδέσει κανονικά περνει μπρος ανεμιστηρας αλλα τίποτα άλλο Sent from my iPhone using Insomnia
jmaster18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τι υποδοχες εχει η καρτα? Δεν αναφερομαι στην τροφοδοσια αλλα στα οutputs
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δυο dvi είναι δυο πλατιά όχι τα μικρά που είχαν παλια νομίζω αυτή είναι dvi που έχει πολλές τρυπουλες :ρ Sent from my iPhone using Insomnia
jmaster18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε να συνδεσεις το καλωδιο σε διαφορετικη υποδοχη.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Και στις δυο το συνδεω αλλα πάλι τίποτα Sent from my iPhone using Insomnia
Thanos1972 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Σε τι τροφοδοτικο την συνδεεις?οχι μονο τα watt αλλα και την μαρκα. Στπν φιλο σου δουλευει η καρτα?εαν την δοκιμασεις τωρα,οχι τοτε που την εβγαλε.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Όχι τώρα δεν έχει το σύστημα να δοκιμάσω και δε ξέρω που Σε ένα turbo x 450 watt Sent from my iPhone using Insomnia
Thanos1972 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μαλιστα.μαλλον αυτο ειναι το θεμα σου.το τροφοδοτικο σου ειναι ανεπαρκες για την καρτα.(για οποιαδηποτε καρτα.πολυ χαλια τροφοδοτικο να σου το πω ετσι απλα).
jmaster18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ενταξει αδυναμο ειναι το τροφοδοτικο αλλα και η καρτα δεν ειναι η gtx 690. Σιγουρα τη σηκωνει, κατι αλλο παιζει, εγω υποπτευομαι το προφανες, χαλασμενη καρτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Καλα στα λεφτα αυτού δηλαδή τριάντα με σαράντα κανένα άλλο πάνω απο 500-550 watt υπάρχει ; Sent from my iPhone using Insomnia Και αν δε κάνω λάθος το τροφοδοτικο και αδύναμο που είναι θα έπρεπε η ΚΑΡΤΑ να ανάψει έστω και το Πς θα έσβηνε Sent from my iPhone using Insomnia
Thanos1972 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ενταξει αδυναμο ειναι το τροφοδοτικο αλλα και η καρτα δεν ειναι η gtx 690. Σιγουρα τη σηκωνει, κατι αλλο παιζει, εγω υποπτευομαι το προφανες, χαλασμενη καρτα. Το τροφοδοτικο του οχι απλα ειναι αδυναμο,ειναι αχρηστο τελειως.περα απο την χρηση που εχει φαει,τα amperes που θα βγαζει στην 12αρα γραμμη ειναι λιγα.η 2900ΧΤ μπορει να μην ειναι 690 οπως λες αλλα 28+ amperes τα θελει.....ειδικα στην αρχη του boot που ζηταει το μεγιστο απο το τροφοδοτικο του οπως και ολα τα εξαρτηματα.Αλλα ειπαμε,ας κανει το ευκολο και ας δοκιμασει σε Pc φιλου με καλο τροφοδοτικο. Power consumption Καλα στα λεφτα αυτού δηλαδή τριάντα με σαράντα κανένα άλλο πάνω απο 500-550 watt υπάρχει ; Sent from my iPhone using Insomnia Και αν δε κάνω λάθος το τροφοδοτικο και αδύναμο που είναι θα έπρεπε η ΚΑΡΤΑ να ανάψει έστω και το Πς θα έσβηνε Sent from my iPhone using Insomnia Thermaltake Power Supply 530W ATX 24 pin Hamburg ΤΙΜΗ 43.17 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα